Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto ja ne bi odgovorio na to pitanje, ciji je odgovor jedno od najlepsih i najhumanijih dela sci fi-a?

Date godine, u nas solarni sistem, po fikciji pokojnog Artura Klarka je usao svemirski brod "Rama", nepoznatog porekla i svrhe.
Rama je ogromna, cak toliko ogromna da ima i svoja sunca, kontinente, mora i kompletne eko sisteme za razlicite vrste svemira.

Jel to odgovor?

A zasto ja ne bi odgovorio na to pitanje, ciji je odgovor jedno od najlepsih i najhumanijih dela sci fi-a?

Pa i trebalo je da ti odgovoriš. Prosto mi je bilo žao da ti uskratim to zadovoljstvo. :)

Edit: @ender33: evo ja sam izguglala i to mu dođe tačan odgovor. Mada bih ja to prevela kao "Poduhvat". Mada, tako bih prevela i "Enterprise", što bi moglo dovesti do zabune...:think:

Poslednja izmena:
22 XII 2012 Ako se dobro sječam.
P.S. Neki dan mi jedna prijateljica počela raditi neko životno osiguranje i naravno našla meni objašnjavati kako bi trebao da se osiguram:eek: i ja njoj mrtav-ladan objasnim kako se sprema invazija:whistling: i da od tog osiguranja nema nikakve fajde:hahaha:.Više nit me zove nit me šta pita kad se sretnemo:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back