STAJIC
Aktivan član
- Poruka
- 1.624

Cenio bih i bio bih zahvalan kada bi mi neko
objasnio znacenje i stanje koje to znacenje oznacava!
Svako dobro!Dragutin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STAJIC:![]()
Svako dobro!Dragutin![]()
MaranAta:Изгледа да си ти заправо - лингвиста.![]()
rdeki:STAJIC:![]()
Batice, da li ti to spremas neki ispit?
Moram da ti priznam da mi je ovaj pojam bio kao spansko selo, a donekle sam ga shvatio radeci ispit iz automatskog upravljanja, proucavajuci diskretni signal koji se dobija diskretizacijom kontinualnog signala. Nisam bas siguran da bih ti bas najuspesnije objasnio onako kako sam ja to shvatio.
Samo, ono sto mi ostaje nejasno je, zasto to ovde pitas?
Christadelphian:Pa znaš da te ja volim iako me beskonačno singularno izbegavaš .
Razlog: nepoznat
verovatno strah od istine
Odgovor:
Singularitet= posebnost, pojedinačnost, osobenost
Pozdrav svima!
Znaci,prijatelji dragi, svima je jasno sta znaci beskonacni singularitet i svi koji zastupaju i prihvataju evoluciju, zadovoljni su objasnjenjem kako se univerzum sam stvorio!Kako je slucajno nastala zemlja, kako je slucajno poceo zivot na zemlji, kako je slucajno covek sisao sa drveta( zaista previse slucajnosti)i mnoge druge nebuloze koje ostaju samo u domenu "slucajno, mozda, verovatno, nauka nema odgovore na to ....."
Pozdrav svima!
Znaci,prijatelji dragi, svima je jasno sta znaci beskonacni singularitet i svi koji zastupaju i prihvataju evoluciju, zadovoljni su objasnjenjem kako se univerzum sam stvorio!Kako je slucajno nastala zemlja, kako je slucajno poceo zivot na zemlji, kako je slucajno covek sisao sa drveta( zaista previse slucajnosti)i mnoge druge nebuloze koje ostaju samo u domenu "slucajno, mozda, verovatno, nauka nema odgovore na to ....."
Stajiću, ti baš imaš debele veze u statističkim zavodima redakcija časopisa "Svet", "Kurir" i "Zona sumraka".STAJIC:... ovim intenzitetom unistavanja suma- statistika daje podatak-jos 20 godina...
STAJIC:Ne znam o kom vremenu pricas!?Budi konkretniji!![]()
Sizif:Stajiću, ti baš imaš debele veze u statističkim zavodima redakcija časopisa "Svet", "Kurir" i "Zona sumraka".STAJIC:... ovim intenzitetom unistavanja suma- statistika daje podatak-jos 20 godina...
Reci mi kako si se ubacio tamo, da ih ja pitam koliko je prosečna visina ljubičastih vanzemaljaca i koliko tačno glava imaju aždaje.
Hahaha.
Nije potrebno biti Ajnštajn, jer je on bio naučnik i pametan čovek. Potrebno je biti neinformisan i potrebno je verovati kojekakvim nepouzdanim izvorima kao što su tabloidi i kvazinaučna naklapanja.STAJIC:Nije potrebno biti Ajnastajn da bi se videlo da je zemlja i zivot na zemlji na ivici smrti!
Sizif:STAJIC:potrebno je verovati kojekakvim nepouzdanim izvorima kao što su tabloidi i kvazinaučna naklapanja.
Nađi mi jedan ozbiljan izvor koji predviđa kraj sveta za 50 godina. Pod ozbiljnim podrazumevam izvore sa svetskih univerziteta ili recimo akreditovanih naučnih časopisa (ne Politikin Zabavnik i Treće Oko)
Gde si to video, stvarno???
![]()
Ne mogu da ti dam odgovor takve vrste i nemam podatak nijednog naucnog izvora koji bi ti dao precizan datum i godinu kraja zivota na zemlji.Ali, ako se osvrnes i prisetis zivota od pre 10-20 godina, da li mozes da kazes da je zivot ljudi na zemlji napredovao i pored svih naucnih i tehnickih dostignuca? Otvori bilo koje dnevne novine i preleti preko naslova i videces, Bora Corba vec deceniju i vise peva:"cemer, smrt i jad..."
Na sceni je cemer, smrt i jad Sizife prijatelju.Hteli mi to da vidimo ili ne.Svesno ignorisanje opasnosti nece uciniti da opasnost nestane!
Ja mogu da ti iznosim dokaze o raspadu ljudskog drustva i zivota na zemlji narednih nedelju dana bez prekida, ali to nece vredeti, ako si ti izabrao da ne verujes dokazima zato sto si procenio da nisu verodostojni jer nisu dati od strane nekog poznatog svetskog univerziteta ili pak nekog naucnika.Ili, jednostavno, ne zelis da prihvatis realnost!
Isus je cinio cuda dok je propovedao dobru vest o Kraljevstvu.Lecio je bolesne, uskrsavao mrtve a fariseji su ga povrh svega pitali da li moze da ucini jos koje cudo da bi poverovali da je on Sin Bozji!Promasili ljudi totalno, iako su bili izabrani narod, imali zakon, proroke-ne vredi, nisu ga prepoznali!
Pozdrav![]()