Berserk

Slazem se...

Ja-ba-daba-du...potpisujem i ovo...

@tema

Odlican anime, mnogo mi je zao sto samo po mangi sibaju 'ebala ih manga...

Појма немате... :P

Манга је закон, има неку своју драж. Не кажем да је аниме опција лоша, али манга је у овом случају ипак број један. :)

Berserk sam odavno odgledao. Mangu nisam citao , ali sam citao komentare da je manga mnogo zanimljivija. Anime je cak ispustio par vaznijih likova koji su se pojavili u mangi. No, posto sam ja veliki ljubitelj animea, ostacu na anime. Ako budu odradili taj neki "remake" definitivno cu da gledam. Inace i ako je anime poprilicno star , definitivno je vredan gledanja.

odlican anime,dobro uradjen,malo je stariji ali OK su slike i likovi,mangu nisam nikad citao ali predpostavljam da je i ona dobro,ako ne i bolja...inace cudan anime skroz jeziv,i kroz epizode ce postajati sve cudniji i misteriozniji

Pitam se kako je moguće da neko uradi film ili anime po knjizi ili mangi a da izmeni priču pa makar i malo. Po meni to ne bi trebalo raditi i ne bi trebalo biti dozvoljeno. Naravno sad mislite koga briga za tvoje mišljenje ali zar nije grozno to što su uradili Pjesmi leda i vatre pa i Berserku, verovatno ima još primera. Po meni to je ništa drugo do skrnavljenje umetničkog dela. Ako ti se ne sviđa radnja u knjizi pa napiši sebi sopstvenu knjigu, razvij likove itd nemoj menjati nešto što je već masterpis!

Back