Bermudski trougao

Niko ne zna šta se, zapravo, dogodilo sa brojnim brodovima,avionima i vise hiljada ljudi koji su nestali sa njima u "ukletom" Bermudkom trouglu, a da pri tome nikad nisu uspevali da pozovu pomoc i prezive.
705601.jpg

Slucajnost ili misterija? Sta mislite?
:)

Ha slucajnost nije, bermuski trougao je samo portal(al za one koji ga umiju koristit)a ko ne umije ostaje vjecno zaglavljen :sad2:.... znaci najvjerovatnije svi ti brodovi avioni i ostalo su se tu zaglavili. al njima jos ni jedna sekunda od tad nije protekla(niti ce proteci)....to je zato sto vrjeme ne postoji....;)

Niko ne zna šta se, zapravo, dogodilo sa brojnim brodovima,avionima i vise hiljada ljudi koji su nestali sa njima u "ukletom" Bermudkom trouglu, a da pri tome nikad nisu uspevali da pozovu pomoc i prezive.
705601.jpg

Slucajnost ili misterija? Sta mislite?
:)

Slucajnost sigurno nije.Ja licno mislim da tamo postoji nesto..........po meni BERMUDSKI TROUGAO ce zauwek ostati jedna od najwecih misterija...:confused:

Poslednja izmena:
dal si ti boyfrom LA cito sta pise na ovoj temi?
Ako jesi, vrlo lako ces zakljuciti da BT uopste nije misterija.

Citao sam.
Kao prwo boy from L.A se pise odwojeno,a kao drugo ja sam lepo napisao:po meni BERMUDSKI TROUGAO ce ostati jedna od najwecih misterija.
Swako ima swoje misljenje,a ako se nekom ne swidja ono sto ja mislim nemoj to ni da cita:!::!::!:

Ja sam gledao neku emisiju o tome, bio je DvD u prodaji "Misterije Bermudskog trougla" ili tako nesto..Cini mi se da na kraju dolaze do zakljucka da je americka vojska gradila neke podvodne zajebancije koje proizvode elektromagnetne talase ili sta vec, ne razumijem se u to..Ali uglavnom nije nista neobjasnjivo..Kaoo

Ja mislim da tu živi neka ogromna podvodna neman koja dugo spava pa kad se probudi, onako baš gladna poslije višegodišnjeg ili višedecenijskog sna, poždere sve što joj se nađe na putu. Nešto otprilike kao Nesi, samo dugo par kilometara.
Kad lijepo ručki, ponovo se spusti u svoju podmorsku pećinu i tamo spava do daljnjeg.

Hm, ko zna shta je u pitanju:think: I ja sam negde prochitala da Bermudski trougao proguta sve shto mu se nadje na putu.Tu brodovi i avioni nestaju pod neobjashnjivim okolnostima.Za mene je to vishe natprirodna sila:roll:Nisam mogla da verujem da tako neshto postoji:confused:Mozhda tu zhive neka gladna morska chudovishta:twisted::lol:

mnogo je brodova potonulo i aviona i nikada se nisu vratili cak jedan bombarder koji je imao nafte samo za 5 sati leta, zove nakon 12 sati i kaze napravite mjesta spustam se ali.....
nikada se nije spustio sta cemo sa tim ko je to zvao mjesto njega kod nas u Islamu se kaze da u bermudskom trokutu zivi Djavo u svom dvorcu sa svojom vojskom razmislite dobro sta se tu sve desava da ne mogu naci ni mali komadic od broda koji je dugacak 425 metara i nekoliko tona tezak nemoj te mi reci da su to oluje ili ne vrijeme i da zbog toga kompas i radari ne rade na bermudskom trokutu

kod nas u Islamu se kaze da u bermudskom trokutu zivi Djavo u svom dvorcu sa svojom vojskom

::):)
To mora da je neki moderni Islam, odakle im uopste ideja za tako nesto :):)

razmislite dobro sta se tu sve desava da ne mogu naci ni mali komadic od broda koji je dugacak 425 metara i nekoliko tona tezak nemoj te mi reci da su to oluje ili ne vrijeme i da zbog toga kompas i radari ne rade na bermudskom trokutu

Dugacak 425 metara i tezak nekoliko tona?
Hm, cudan neki brod.
Imas li podataka da je tamo potonuo toliki brod?

mnogo je brodova potonulo i aviona i nikada se nisu vratili cak jedan bombarder koji je imao nafte samo za 5 sati leta, zove nakon 12 sati i kaze napravite mjesta spustam se ali.....
nikada se nije spustio sta cemo sa tim ko je to zvao mjesto njega kod nas u Islamu se kaze da u bermudskom trokutu zivi Djavo u svom dvorcu sa svojom vojskom razmislite dobro sta se tu sve desava da ne mogu naci ni mali komadic od broda koji je dugacak 425 metara i nekoliko tona tezak nemoj te mi reci da su to oluje ili ne vrijeme i da zbog toga kompas i radari ne rade na bermudskom trokutu

Mozhda i Djavo zhivi u njemu, chim se Bermudski trougao drugachije zove Djavolji trougao:roll::evil:

Back