Bermudski trougao

Hahah :)
Pogledao sam i u nasumicno odabranim slucajeva nasao sam mnogo nedoslednosti :)
Neki brodovi za koje se tvrde da su nestali su zapravo pronadjeni, imena aviona su nasumice nabacana itd.
Inace, onaj brod nema 42 metara, nego stopa, ako vec citas, citaj kako pise.
A vec je receno, da je to stvarno tako tuda ne bi letele avio kompanije - a lete.

Ja sam chula da nisu svi avioni i brodovi stradal u Bermudskom trouglu, nego da se to deshava... A razlog za to, skoro sam 100% sigurna da sam tako prochitala, jeste shto u tom delu okeana, tamo gde bi trebalo da bude normalno dno, postoji u stvari ogromna depresija, znachi rupetina, i da tu ima nekih pritisaka, il chega vec, toga se ne secam. :roll: U svakom sluchaju, neka jaka sila koja moze da uvuche brodove i avione na dovoljnoj visini...

Ja sam chula da nisu svi avioni i brodovi stradal u Bermudskom trouglu, nego da se to deshava... A razlog za to, skoro sam 100% sigurna da sam tako prochitala, jeste shto u tom delu okeana, tamo gde bi trebalo da bude normalno dno, postoji u stvari ogromna depresija, znachi rupetina, i da tu ima nekih pritisaka, il chega vec, toga se ne secam. :roll: U svakom sluchaju, neka jaka sila koja moze da uvuche brodove i avione na dovoljnoj visini...

Moguce je to za "rupe"ali :???: Rusi su otkrili da zapravo na dnu Bermudskog trougla postoji piramida:eek:da ,da,:)i ta piramida je 3 puta veca od Keopsove i jos uvek je u "originalnom" izdanju...sto znaci da je oblozena keramickim plocama i zlatom...
Tako da je 100% neko magnetnom polje tamo...
Otkrili su da su sve drevne piramide bile tako oblozene i da su sluzile za sprovodjenje energije i elektro magnetnih polja iz atmosfere...
Inace tamo su nadjenje jos neke gradjevine za koje se veruje da su sa Atlantide... :think:
Secate se kapetana Nema i 10000 milja pod morem to je to..samo bez ljudi..:super:

o.k nisu sve piramide bile tako oblozene nego samo one koje su istog oblika kao Egipatske ...moguce je da postoje i u Tihom okeanu posto svugde na svetu postoje piramide ..ali o tome druga tema...;)

Nicale su pa i nicu ..Sta kazes na ovu ispred Luvra a ima ih ...skoro svugde...:whistling:

Svasta....PIRAMIDA ispred Luvra ima isključivo dekorativnu ulogu
i nema nikakve veze sa "nicanjem piramida".

No ovde se priča o Bermudskom Trouglu....

Jedna od verzija koja je blizu istini, naravno NAUČNOJ, jelte, jel u mitove i legende ne verujemo, (ne svi naravno) jeste ta da se na samom dnu tog dela okeana nalazi ogromna količina metana koji svremena na vreme oslobadja ogromne mehurove gasa koji naravno hita ka površini.
...Samo to su OGROOOMNIIIIII MEHUROVI po nekoliko kilometara široki. Kada dodju na površinu normalno puknu, otvara se ogromna rupa za trenutak naravno, i sami pretpostavljate sta se desava ako je u toj okolini bio brod.

...Pa nista...u jednom delu sekunda nestaje sa morske povrsine...pvrsina se zatvori i to jeto.

...E sad, to je cinjenica za brodove...Šta ćemo sa avionima....Nemam pojma
Ne verujem u misteriju BT. Neka mi neko kaže kada je u neko vreme koje pamte nase generacije nestao brod.Nije uopšte.

...Svi slučajevi se svode na rekla - kazala. Na neka prosla vremena.
...Kada u novije vreme neki brod BAŠ NESTANE...e ja ću verovati u BT, odnsno u njegovu misteriju.
...Do tada će to za mene biti sasvim običan deo mora preko koga bih u svakom slučaju i SMEO PLOVITI I LETETI...

Ali neka misterija o njemu i dalje živi...da imamo čime da plačimo malu decu....

Moguce je to za "rupe"ali :???: Rusi su otkrili da zapravo na dnu Bermudskog trougla postoji piramida:eek:da ,da,:)i ta piramida je 3 puta veca od Keopsove i jos uvek je u "originalnom" izdanju...sto znaci da je oblozena keramickim plocama i zlatom...

Izvor?

Tako da je 100% neko magnetnom polje tamo...

Pazi kad je magnetno poslje 100% tamo.

Otkrili su da su sve drevne piramide bile tako oblozene i da su sluzile za sprovodjenje energije i elektro magnetnih polja iz atmosfere...
Inace tamo su nadjenje jos neke gradjevine za koje se veruje da su sa Atlantide... :think:
Secate se kapetana Nema i 10000 milja pod morem to je to..samo bez ljudi..:super:

Izvor?

Izvor je zapravo dokumentarac o piramidam i sasvim slucajno se tu provukao BT ako budem bila u stanju da pronadjem na netu a velika je verovatnoca ...prosledicu link i slicno...mozda na pr. dole postoje neki rpirodni magneti koji se pod uticajem necega aktiviraju i uvlace avione ili brodove...naivno ali otprilike...

Back