Jel si ti svestan da je jugo tezak nekoliko tonasta se tu sve desava da ne mogu naci ni mali komadic od broda koji je dugacak 425 metara i nekoliko tona tezak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti svestan da je jugo tezak nekoliko tonasta se tu sve desava da ne mogu naci ni mali komadic od broda koji je dugacak 425 metara i nekoliko tona tezak

:
To mora da je neki moderni Islam, odakle im uopste ideja za tako nesto
Dugacak 425 metara i tezak nekoliko tona?
Hm, cudan neki brod.
Imas li podataka da je tamo potonuo toliki brod?
Ne mogu da nadjem o tom brodu od nekoliko tona i 425 metara. Postoji nekoliko brodova u toj kategoriji i zovu se supertankeri i svi uredno isporucuju svoj tovar.

Ja sam chula da nisu svi avioni i brodovi stradal u Bermudskom trouglu, nego da se to deshava... A razlog za to, skoro sam 100% sigurna da sam tako prochitala, jeste shto u tom delu okeana, tamo gde bi trebalo da bude normalno dno, postoji u stvari ogromna depresija, znachi rupetina, i da tu ima nekih pritisaka, il chega vec, toga se ne secam.U svakom sluchaju, neka jaka sila koja moze da uvuche brodove i avione na dovoljnoj visini...
da ,da,
i ta piramida je 3 puta veca od Keopsove i jos uvek je u "originalnom" izdanju...sto znaci da je oblozena keramickim plocama i zlatom...

Otvori svoj um...i nemoj da razmisljas po sablonu crno- belo...Nicale su pa i nicu ..Sta kazes na ovu ispred Luvra a ima ih ...skoro svugde...![]()
Moguce je to za "rupe"ali :???: Rusi su otkrili da zapravo na dnu Bermudskog trougla postoji piramidada ,da,
i ta piramida je 3 puta veca od Keopsove i jos uvek je u "originalnom" izdanju...sto znaci da je oblozena keramickim plocama i zlatom...
Tako da je 100% neko magnetnom polje tamo...
Otkrili su da su sve drevne piramide bile tako oblozene i da su sluzile za sprovodjenje energije i elektro magnetnih polja iz atmosfere...
Inace tamo su nadjenje jos neke gradjevine za koje se veruje da su sa Atlantide...
Secate se kapetana Nema i 10000 milja pod morem to je to..samo bez ljudi..![]()
Pa ne, poenta ja da niko na ovom forumu nikad ne zna da navede izvor svojih tvrdnji!![]()
Kad sam rekla ne znaju mislila sam na to da ih i nemaju, nego lupetaju... Bujna mashta.Ne samo sto ne znaju izvore, nego su i prilicno neuki, pa pricaju kojesta.....
Mislim, npr. EM polje je nekim ljudima nedokuciva zagonetka....