Ne kužim. ***** ti došla glave? I ti ratnik kao i Kapetan!
eto..
svakom turcinu na forumu to je trn u oku. sto se pogleda na mene tice.
borac na strani vojske rs.
po muslimanskoj logici i mozgu, odma takav nema miran san. jer ga muce zlodjela, zlocini koje je pocinio prema ''neduznoj muslimanskoj raji''...
cim si borac bio na strani vojske rs odma si krvnik i otuda ta vasa pitanja ''kako spavas'' ? (pitaju me iskljucivo muslimani iz bosne ili ti raske na ovom forumu)
odlicno spavam !
po msulimanima je biti borac u redovima vosjke rs odmah biti i zlocinac.
svako ko imalo mozga ima zna da predeo ozrena na kojima su bili srbi kao vecina je bio okruzen sa tri strane od dzihadlija (ne pominejm tu civile muslimane vec dzihadlije, domace alijine jurisni ike bin ladenove preko 3000 doslih 1993 sa bin ladenom koji ih je licno doveo a blagosiljao alija )
od kraja 92 do pocetka 95 mi smo tamoseiskljucivo brnaili od sijaset napada dzihaldija... recimo u mnogim njihovim vecim akcijama kao recimo 94 u junu bilo je i po 25 jurisa na dan od strane bin ladenovih ekberasa uz alahu ekber...
branili smo se i postali smo enigma za dzihaldije , kako ne padaju nasi polozaji i kako tolko odolevamo kud i kamo brojnijim dzihadlijama...
pa su nazavli i ''cetnickom kicmom''
nismo mi imali dodira sa civilima muslimanima tamo. drzali smo svoje linije i odbijali dzihadlije bez da smo napredovali ka njihovim selima.
dakle zlocine nadcivilima tamo nismo pravili. a to sto smo rokali po maglaju , pa strada i enko od civila je kolateralna steta sto bi reko gospon amerikanac, jer jebat ga nijesu ti iz maglaja na nas bacali bonbone i mekike no granate pa se uzvracalo...
opkoljeni sa tri strane od dzihadlija, moras se branit.
tako da mi nemamo te probleme sa snom jer nijesmo kao recimo naserovi koljaci isli u kravice , bratunac i mnoga sela u pdorinju gde su bil iskljucivo civili pa napravili krvoporlica da kamen na kamenu ne ostane...
to sto smo slali bin ladenove dzihadlije u sehide expresnom kartom u jendom pravcu je cestito djelo i samoodbrana.
prestani da pitas gluposti ...
inace tema ti je glupost. radi se o dosljacima kojima domacin ni u jednoj zemlji pored gostoprimstva i posla sto je vise ne go dovoljno nece pruziti nista vise sto je i logicno.
vasa svojatanja muslimanska su nam poznata. rekoh znam kako ste preveslali hrvate u bosni pa im birate hrvatskog predstavnika u rpedsednsitvu bosne sto je idiotizam i bahatost.
to necete gledati u nemackoj budi sigurna.