slgr
Zainteresovan član
- Poruka
 - 340

nece strani ljudi razumeti sta ce cipela na sceni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 51461
Polufinalno glasanje prve postave žirija (valjda i ovi nešto znaju o muzici)
Pogledajte prilog 51462
Finalno glasanje druge postave žirija. Ovo je dobro da se vidi, da ne grešimo dušu o Kornelija. Ovde se tačno vidi da su ono dvoje harmonikoljubaca izabrali Konja.
Pogledajte prilog 51463
Dokaz da je u pitanju prevara. Ovo je sa zvaničnog sajta RTS-a. Obratite pažnju na vreme objave u vrhu!
To je neka greska verovatno.Jer do 21:05 glasovi publike se nisu znali.Jer do tada nije ni glasala.A i na rts-ovom sajtu se pored te vestiv nalazi i galerija slika nastupa svih takmicara u FINALU, a vreme je isto kao i ovde.Ukoliko se ne varam do 21"05 nijedan takmicar jos nije ni pevao..Pogledajte prilog 51463
Dokaz da je u pitanju prevara. Ovo je sa zvaničnog sajta RTS-a. Obratite pažnju na vreme objave u vrhu!
aaa nisam znao...cekaj bre, PA OPET NEMA SMISLA!!!

Ma jok,pogledaj dobro sve postove od početkasta je KON pobedio bozeeeeeeeeee moj

a evo nam i nese,velikog poznavaoca vaterpola i medjunavijackih tenzija![]()

Hmm ajde da kazemo da tvoji stavovi dovoljno govore o tebi,ali nije ni vazno.Ne zelim da komentarisem ovo, samo si pokazao da ti ustvari niko nije potreban da budes to sto jesi.
ček ček??
jel izabrana?
šta sad?
nismo više u jednoumlju, nećete ništa promeniti ždrakanjem po svim medijima i pisanjem retardiranih peticija. izabrana je, kraj.
eventualno možete da se borite da se sledeće godine promeni malo sistem bodovanja, ali što se tiče ove godine to je to.
pesma je krš, da se razumemo, juče sam je poslušao i bezveze je, ALI JE IZABRANA.
i ovi iz OT benda me nerviraju, do juče su bili na akademiji sad hoće na evroviziji, protestuju još. polako bre instant generacijo
 . Inače oni, Oskar i kompanija i Ana Nikolić bili su na pobedničkoj žurci....