BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
žiri 1.jpg

Polufinalno glasanje prve postave žirija (valjda i ovi nešto znaju o muzici)

žiri 2.jpg

Finalno glasanje druge postave žirija. Ovo je dobro da se vidi, da ne grešimo dušu o Kornelija. Ovde se tačno vidi da su ono dvoje harmonikoljubaca izabrali Konja.

sajt sat.jpg

Dokaz da je u pitanju prevara. Ovo je sa zvaničnog sajta RTS-a. Obratite pažnju na vreme objave u vrhu!

Kladionica „Vilijam Hil“ objavila svoju prognozu za „Evrosong“

Norveška favorit, Srbija šesta, Hrvatska poslednja
Utorak - 10.03.2009
Najpoznatija svetska kladionica „Vilijam Hil“ objavila je na zvaničnom sajtu kvote za predstojeću „Pesmu Evrovizije“ u Moskvi.

Ni posle srpskog nacionalnog izbora, situacija sa favoritima nije se mnogo promenila. I dalje se najveća šansa daje Norveškoj sa kvotom 9/4, odmah iza nje je Grčka (11/2), dok se crnogorska predstavnica Andrea Demirović nalazi na mestu trećeg favorita za pobedu, sa razmerom 8/1. Sledeća na listi je Turska, dok Malta, Azerbejdžan i Rusija imaju šansu za pobedu 1/14. Slede Srbija i Velika Britanija, kojima „Vilijam Hil“ prognozira kvotu 1/16, što znači da se na jedan uloženi evro za ove takmičare dobija 16.
Među zemljama kojima se daje ubedljivo najmanja šansa za trijumf u Moskvi su Albanija i Hrvatska sa kvotom 1 prema 200.

------------------------------------------------------

******, da ne poveruješ ! Kon je skoro u TOP 5 ! Hahahahaha

Pogledajte prilog 51461

Polufinalno glasanje prve postave žirija (valjda i ovi nešto znaju o muzici)

Pogledajte prilog 51462

Finalno glasanje druge postave žirija. Ovo je dobro da se vidi, da ne grešimo dušu o Kornelija. Ovde se tačno vidi da su ono dvoje harmonikoljubaca izabrali Konja.

Pogledajte prilog 51463

Dokaz da je u pitanju prevara. Ovo je sa zvaničnog sajta RTS-a. Obratite pažnju na vreme objave u vrhu!

auuu da da kako se to misljenje zirija menja za jedno vece....od 0 bodova na polufinalu postade 12 na finalu...jbm ti ja ovo

Pogledajte prilog 51463

To je neka greska verovatno.Jer do 21:05 glasovi publike se nisu znali.Jer do tada nije ni glasala.A i na rts-ovom sajtu se pored te vestiv nalazi i galerija slika nastupa svih takmicara u FINALU, a vreme je isto kao i ovde.Ukoliko se ne varam do 21"05 nijedan takmicar jos nije ni pevao..

aaa nisam znao...cekaj bre, PA OPET NEMA SMISLA!!!

Pa, naravno da nema smisla. Opanak prvo veče od jednog žirija dobije 1 poen, a drugo veče od drugog 12 poena. Kao da su iz različitih krajeva sveta, pa im se muzički ukusi toliko razlikuju.

Kada se vidi taj uspeh (1 poen) Opanka u polufinalnoj večeri, sasvim je jasno kako je došlo do "greške" da se dvoma izvođačima napravi 5-ominutni presek glasova, i objavi kao krajnji. Da se to nije napravilo Opanak ne bi ni ušao u finalno veče.

Kakva je ljiga prevarantska taj Tijanić. A, znao je nešto da sere Crnogorcima. Oni su nas bar javno gledali u oči i izjebali, a Tijanić "ispod žita". "Glasaj glupi narode! Napuni mi guzicu parama! A, ja ću svakako poslati u Moskvu koga ja hoću."

Мени баш није јасно што се сви толико буне против Кона... Он је далеко бољи од оног Оскара ретардираног, оног Данијела педерастог и оног ОТ бенда који је смешан са њиховим покушајем некакве рок песме...

ček ček??
jel izabrana?
šta sad?
nismo više u jednoumlju, nećete ništa promeniti ždrakanjem po svim medijima i pisanjem retardiranih peticija. izabrana je, kraj.
eventualno možete da se borite da se sledeće godine promeni malo sistem bodovanja, ali što se tiče ove godine to je to.
pesma je krš, da se razumemo, juče sam je poslušao i bezveze je, ALI JE IZABRANA.
i ovi iz OT benda me nerviraju, do juče su bili na akademiji sad hoće na evroviziji, protestuju još. polako bre instant generacijo

ček ček??
jel izabrana?
šta sad?
nismo više u jednoumlju, nećete ništa promeniti ždrakanjem po svim medijima i pisanjem retardiranih peticija. izabrana je, kraj.
eventualno možete da se borite da se sledeće godine promeni malo sistem bodovanja, ali što se tiče ove godine to je to.
pesma je krš, da se razumemo, juče sam je poslušao i bezveze je, ALI JE IZABRANA.
i ovi iz OT benda me nerviraju, do juče su bili na akademiji sad hoće na evroviziji, protestuju još. polako bre instant generacijo

Pa OT bend se ne buni . Nego mi . :) . Inače oni, Oskar i kompanija i Ana Nikolić bili su na pobedničkoj žurci....

I naravno da ne postoji način da se Cipela zaustavi na svom putu u Moskvu . Kao što smo potpuno neosnovano diskvalifikovali pesmu "Moja ljubavi" koja je trebalo da nas predstavlja u Atini . Glasanje crnogorskog žirija bilo je nefer, ali ništa nije bilo protiv pravila
. ne postoji sistem ocenjivanja. Svaki član žirija ima pravo da da glas bilo kojoj pesmi . Tako da SVE JE REGULARNO !

Back