Beovizija 2006

moci cemo da glasamo!

Serbia & Montenegro withdraws from the 2006

Radio Television of Serbia and Radio Television of Montenegro (UJRT) today officially confirmed to the European Broadcasting Union (EBU) the withdrawal of Serbia & Montenegro from the 51st Eurovision Song Contest (ESC) 2006 to be hosted in Athens by ERT (the national Greek broadcaster) on 18 and 20 May 2006.

Radio Television of Serbia and Radio Television of Montenegro were unable to reach a mutual decision as to the contestant to represent Serbia and Montenegro at the ESC in Athens.

The number of countries taking part in this year's ESC is now 37 instead of 38.

As a consequence of withdrawing from the ESC, UJRT is still under the obligation to pay its participation fee.

Nevertheless, UJRT will broadcast the Semi Final and Final and viewers in Serbia and Montenegro will also be able to take part in the televoting.

The draws for the running and voting orders for the Eurovision Song Contest 2006, will be held in Athens on 21 March.

kako mi je zao sto se ovo sve izdesavalo... jadni smo mi srbi, kad nas na kraju uvek namagarce, a uvek se trudimo da budemo fer... eto pozvali smo i severinu, i harija i sve predstvanike bivsih republika...

najjaci smo!
i ja sam ponosna sto sam srpkinja!

sexy lady2005:
ma jel?
a koja je to bila "nasa taktika", bas me interesuje?!

Ja rekoh koja je bila nasa taktika. Da favorizujemo nase, damo neki sitni bod Faddy-u, kojeg smo smatrali za favorita, a da No Name forme radi damo malo vise poena. Sad, to sto su nam onu poturili Faddy-a kao trojanskog konja ne bi li No Name prosli, a sami isli na sigurno pa i nasem trojanskom konju, Ani Nikolic, a ni skrivenom favoritu Flamingosima dali citavih nula jeste nepristojno. No, nigde u pravilima nije propisano da se mora postovati lepo vaspitanje.

Gwydion je napisaola
No, nigde u pravilima nije propisano da se mora postovati lepo vaspitanje.

Nije u pravilima propisano da se lepo vaspitanje mora postovati ali se to podrazumeva zato sto postoji nesto sto se zove MORAL a toga cg ziri ocigledno nema.

Ala nam je bila taktika...... za medalju.....:roll: Da su nasi imalo razmisljali trebali su da daju vise Fadiju kao pobedniku Montevizije a No Name 2 ili 3 boda....Da su bar malo slusali reci pesme ....Ovako ispalo je kako je ispalo.........:roll:

pa da tako je i bilo, nas podgoricki ziri je namagarcio sve ostale (nazalost) ali im se mora odati pocast kako su to isplanirali :-( ..... ko bi pomislio na tako nesto posebno jer je Fadijeva pjesma bolja ali bolesni umovi mogu i to!!! ma kad sam vidio ziri znao sam da se nesto muti... onog bajramovica ne voli niko zivi. mogu se na prste jedne ruke izbrojat njegovi obozavaoci i postovaoci njegovog djela....... ali sta da se radi, drugi put nece ama siguran sam biti isto. nekoliko sati prije izbora vec se pricalo da ce NoName da pobijedi. Nismo vjerovali.......

iwan88:
Gwydion je napisaola
No, nigde u pravilima nije propisano da se mora postovati lepo vaspitanje.

Nije u pravilima propisano da se lepo vaspitanje mora postovati ali se to podrazumeva zato sto postoji nesto sto se zove MORAL a toga cg ziri ocigledno nema.

Slazem se, ali nemanje morala nije uslov za priznavanje regularnosti glasanja. Imali oni moral ili ne, njihova pesma je formalno pobedila. Isto je bilo i prosle godine i nasa strana jednostavno nijsmela da pristane na takve uslove, umesto da kalkulise kako ce oni svojim glasanjem nastimovati. Sada Si Cg cetiri godine ne ide na Evroviziju, a do tada cemo biti dve razdvojene drzave. dakle ovo je bilo zadnje glasanje. I No Name, sve mi se cini, su posluzili samo referendumska propaganda. Ostalo izgleda nije ni bilo bitno.

@Idza

Ja ne znam ko gura No Name ali je ocigledno da imaju debelu zaledjinu...Nisam imala nista protiv njih dok nisam shvatila da ta decurlija ne sluzi nicemu sem propagiranju Nezavisne Crne Gore... I da njima i nije do pevanja vec do samoreklamiranja....Nema problema ako hocete ocepljenje imacete ga....Ali nije u redu da i ove i prosle godine masu samo Crnogorskom zastavom...(Ne smeta mi vasa zastava ni najmanje , cak me nervira i samo srpska) ali ako smo u zajednici onda je trebalo da ponesu zastavu Zajednice S i CG ....Uostalom da li bi vama prijalo da je Zeljko ili bilo ko drugi govorio samo Srbija a da se CG ne pominje...? Sumnjam ...Taj Bajramovic je srbomrzac i jedno zlo od coveka....Zalosno je da jedan covek sa sacicom istih na sve nacine pokusava da zavadjuje dva naroda samo da bi ocepljenjem mogao da vlada do smrti....(mozda jadan misli da je besmrtan... ali to je na njegovu veliku zalost nemoguce) Steta! Steta zbog pesme koja je bila ok i naroda koji je uzaludno glasao i nadao se odlasku Flamingosa u Atinu....
Ps: Mogu samo da zamislim kako je bilo Marinku Madzgalju...Vas a odbacen bez i jednog poena....

vrishtalina:
Putuj Evropoooo, nemoj vise cekati na nas, nama je dobro, dospeces i Ti na rdjav glas, putuj planeto, super smo se druzili, nama je dobro, taman kako smo zasluzili...
eh, na zalost, ispade da je ovo nasa pesmica, da smo ovo pevali na eurosongu, mozda bi i prosli... :-?
uzas... :-(
dobro jutro svima, stiglo je prolece, jupiiiiiiiii........ :-)

Hajde da se organizujemo i da pritisnemo e-mail-ovima i na forumu zvanicnog sajta Eurosonga da Flamingosi odu u Atinu i da otpevaju pesmu van konkurencije u nezvanicnom delu kao grupa koja je dobila najvise glasova publike na nasem glasanju ! Evo ja odmah saljem mail .

Back