Beovizija 2006

E, a zamislite loodoo situaciju:
RTS posalje snimak Europesme u Atinu, komisija pregleda, a narocito glasanje,uporede sa rezultatima sa Beovizije i Montevizije, uvide ociglednu namestaljku i neregularnost od strane CG zirija (i Filip Visnjic bi to video),... Zakazu hitan sastanak u sred noci, i onda ujutru... kao grom iz vedra neba:
"Na osnovu pregledanih snimaka............... bla bla bla........ komisija je donela odluku da diskvalifikuje ucesnike iz CG (?), i da je predstavnik SCG Flamingosi feat. Louis !!! :shock: :shock: "
Znam da loopam glooposti i da ce mi se svi smejati, jer ce se to desiti kada padne ljubicasti sneg ili kada Millwall osvoji kup :) , ali samo hocu da probudim kakvu-takvu nadu, ili bar da utesim neke ljude (a i sebe). Nada (ma koliko gloopa da bude) poslednja umire. Toliko od mene za ovu priliku. Pozz...

Detroit:
E, a zamislite loodoo situaciju:
RTS posalje snimak Europesme u Atinu, komisija pregleda, a narocito glasanje,uporede sa rezultatima sa Beovizije i Montevizije, uvide ociglednu namestaljku i neregularnost od strane CG zirija (i Filip Visnjic bi to video),... Zakazu hitan sastanak u sred noci, i onda ujutru... kao grom iz vedra neba:
"Na osnovu pregledanih snimaka............... bla bla bla........ komisija je donela odluku da diskvalifikuje ucesnike iz CG (?), i da je predstavnik SCG Flamingosi feat. Louis !!! :shock: :shock: "
Znam da loopam glooposti i da ce mi se svi smejati, jer ce se to desiti kada padne ljubicasti sneg ili kada Millwall osvoji kup :) , ali samo hocu da probudim kakvu-takvu nadu, ili bar da utesim neke ljude (a i sebe). Nada (ma koliko gloopa da bude) poslednja umire. Toliko od mene za ovu priliku. Pozz...
iz twoje tastature u Boziji kompjuter :mrgreen:

PAZITE STA SAM NASLA NA FORUMU RTS-A

povodom emisije koju smo odgledali veceras na I programu RTS - 21.00 h

Ako ce emisija koju ste nam pustili sutra u Atini pomoci da dobijemo za predstavnika SCG - Flamingose, onda u redu, ali ako je ovo samo opravdanje tipa "ja sam ucinio sve sto sam mogao", nije trebalo da nas po ko zna koji put dovodite u situaciju da slusamo i gledamo kako casica muzicki nepismenih i nevaspitanih ljudi dolazi do svog cilja.
Verujte nam da svaku scenu koju ste pustili SVI DOBRO ZNAMO NAPAMET.

Stoga Vas jos jednom molim
- DA SAMI BEZ CRNOGORACA ODLUCTE I POTPISETE ZA PREDSTAVNIKA GRUPU "FLAMINGOS" SA U face=YU L Times color=#0000ff OBRAZLO@ENJEM/U DA JE TO ZELJA PUBLIKE [TO SE I VIDI U SAMOJ EMISIJI.

CILJ JE DA POBEDI NAJBOLJA PESMA, DOKAZALI SMO KOJA JE I EVROPA TO TREBA DA CUJE.

NECETE VALJDA DOVESTI SEBE, RTS I SVE LJUDE KOJI SU GLASALI ZA "EVRO HIT" - FLAMINGOSA, U SITUACIJU DA ZBOG NEVASPITANIH LOPOVA PLACAMO CEH I NOVCANO I GODINE NEUCESTVOVANJA!!!!

NIKAKO NE TREBA DA BUDEMO ZADOVOLJNI TIME [TO NISMO DOPUSTILI DA ODU LOPOVI, ODNOSNO [TO STE DONELI ODLUKU DA NE TREBA DA IDE NIKO!!!
TO NIJE BIO CILJ.
CILJ JE DA ODE PESMA KOJA TO ZASLUZUJE."

UKOLIKO SE SLAZETE SAMNOM ZATRPAJTE ISTOM PORUKOM TIJANICEV E-MAIL evropesma@rts.co.yu

Back