Galathilien
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
jaaao, i prosla god...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu se varash,samo mu ne lezhe ti sladunjavi pjesmichuljci...Fency_Killer:to sam upravo hteo da napisem...samo sto decku pevanje bas i ne ide od ruke...
da....ochekujem njegowo gostowanje u H.N.Maili Irmeli Bjorklund:Tu se varash,samo mu ne lezhe ti sladunjavi pjesmichuljci...
Treba da ga chujesh kad pjeva Bon Jovija.
mislim da se nikada necesh smiriti u tom sluchajuDetroit:Jako mi je tesko.Ali ja i dalje ne gubim nadu. Necu se smiriti sve dok ljudi iz Atine ne objave konacnu odluku i sve dok na sajtu eurovision-a stoji Serbia & Montenegro.
iz twoje tastature u Boziji kompjuterDetroit:E, a zamislite loodoo situaciju:
RTS posalje snimak Europesme u Atinu, komisija pregleda, a narocito glasanje,uporede sa rezultatima sa Beovizije i Montevizije, uvide ociglednu namestaljku i neregularnost od strane CG zirija (i Filip Visnjic bi to video),... Zakazu hitan sastanak u sred noci, i onda ujutru... kao grom iz vedra neba:
"Na osnovu pregledanih snimaka............... bla bla bla........ komisija je donela odluku da diskvalifikuje ucesnike iz CG (?), i da je predstavnik SCG Flamingosi feat. Louis !!! :shock: :shock: "
Znam da loopam glooposti i da ce mi se svi smejati, jer ce se to desiti kada padne ljubicasti sneg ili kada Millwall osvoji kup, ali samo hocu da probudim kakvu-takvu nadu, ili bar da utesim neke ljude (a i sebe). Nada (ma koliko gloopa da bude) poslednja umire. Toliko od mene za ovu priliku. Pozz...
OMG :shock:Millena:pogledajte kako bosanci kenjaju. ubacio se i neki crnogorac pa prica gluposti. zao mi je sto nisam registrovana tamo.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=23932&postdays=0&postorder=asc&start=100
Sizzlym:mislim da se nikada necesh smiriti u tom sluchaju![]()
ne...pogreshno sam shwatila....Detroit:Hoces da kazes da ce i dalje da pise Serbia & Montenegro? :-?
Sizzlym:iz twoje tastature u Boziji kompjuter![]()
moze i takoDetroit:Ne ne, iz moje tastatoore u ATINU !!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Sizzlym:a no name je owe godine dobio samo 3475 glasowa....
a koliko je Jutro dobilo proshle godine da li znash????