Beovizija 2006

Za prevod sam se sve vreme konsultovao sa njegovom sestrom, koja je zavrsila engleski jezik, i u boljoj je situaciji da menja tekst nego ja. I da malo smo izmenili zbog zvucnosti, ali ni to nije konacan prevod- to je samo za tu arbitrazu...

I da ono you umesto your je bila greska u KUCANJU... :???:

joksa_bgd:
Za prevod sam se sve vreme konsultovao sa njegovom sestrom, koja je zavrsila engleski jezik, i u boljoj je situaciji da menja tekst nego ja. I da malo smo izmenili zbog zvucnosti, ali ni to nije konacan prevod- to je samo za tu arbitrazu...

I da ono you umesto your je bila greska u KUCANJU... :???:
Ma relax, u nedostatku novih informacija u vezi sa razvitkom dogadjaja razvlacimo tvoj prevod... rastavljamo na sitna crevca, sto bi se reklo... :lol: ;)

joksa_bgd:
Pa, covek malo oslabi sa zivcima. I moj najbolji drug se prebacio na visu zbog toga. On uci k'o lud, sprema radove, a asistent ni ne pogleda- samo ga vrati, itd.
hm, da, 'oce to... :roll: izvini, ali to mi lici na klasicne izgovor e onih koji ne uce i tako to, pa im uvek drugi krivi... "ne voli me profesor" i te fore... :roll: Moje drustvo i ja nemamo tih problema, naprotiv - pa profesori i asistenti nikad korektniji nisu bili nego zadnjih godina i nikad vise nisu snizili kriterijume, maze nas i paze JER NAS JE MALO!!! Pa ako i nas maltretiraju i rasteraju ko ce da studira masinstvo?! Uvek ima izuzetaka, "ludaka" od profesora, ali ne moze da se generalizuje nikako... :evil:

Ja sam ti samo dao jedan primer. A sto se mog druga tice, on je najvrednije stvorenje koje ja znam. U svakom smislu, i ucenje i da pomogne i da radi po kuci i da seli drugare, tako da tesko da su to izgovori...

pa sta znam... nije se snasao izgleda... naleteo na neku budalu... ko zna... Ja bih vise kidala zivce na nekom faxu tipa pravo, psihologija... tako nesto drustevno pa kad dodjem na ispit, usmeni naravno pa me gusi profa -nije to korektna definicija, sta drugi autor kaze o tome, nije to dovoljno dobro, vase misljenje... BEZI BRE... Zadatak tacan ili nije tacan, ne moze da bude malo tacan ... Greda (ili sud pod pritiskom u mom slucaju) ce da izdrzi ili nece da izdrzi... nema "mog misljenja i misljenja drugog autora"... Ma svako ima svoje afinitete...
Gadno se udaljismo od teme ;)
lindanc1.gif
lindanc1.gif

hehe, a ja bas to volim, a sto ne volim bubanje - ono ogromna knjiga i cuveno pitanje "jel SVE to treba da se nauci?!!?" neka hvala... pa kad jadna sve to i nabubam treba tamo neki ludak da me cedi i smara i obara iz nekih sumnjivih razloga... Bolje lepo ja pustim muzikicu i vezbam zadacice, ili crtam graficki...
A vidim i radis uz studiranje... super, treba to uklopiti...

lindanc1.gif
lindanc1.gif

Sta da ti kazem, neko treba da se stara o ovom momku.
Mada meni parice lakse izlete iz dzepa nego sto ulete...
A za bubanje, sta znam, nekako lako pamtim kad citam, svaki put mi profesori kazu da pricam sa razumevanjem, a i uvek mi je bilo lakse usmeno nego pismeno. Kad je usmeno, mogu malo da pojasnim, dodam jos neku recenicu, ispricam nesto u vezi toga, ako ne znam bas tacan odgovor...

joksa_bgd:
Sta da ti kazem, neko treba da se stara o ovom momku.
Mada meni parice lakse izlete iz dzepa nego sto ulete...
A za bubanje, sta znam, nekako lako pamtim kad citam, svaki put mi profesori kazu da pricam sa razumevanjem, a i uvek mi je bilo lakse usmeno nego pismeno. Kad je usmeno, mogu malo da pojasnim, dodam jos neku recenicu, ispricam nesto u vezi toga, ako ne znam bas tacan odgovor...
E to ja nikad nisam umela - da se snadjem, kad odgovaram... u skoli, kad je kontrolni meni EXTRA, ako se neceg i ne setim odmah razmislim malo a profesor ne zna koliko sam se mislila na kom pitanju, a kad se usmeno odgovara jaoooooooo, ako ne znam sve super stanem i spetljam se i ispadne da ne znam NISTA! Svi mi kazu - ma pricaj BILO STA, da ispadne da znas, sludi ih, nemoj da stanes... ne vredi! Nisam ja za te price... Ne bi ni valjalo da smo svi isti ;) :grin:

Back