Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Ljudi istina je ovo za Tijanica....Predlozio je da se odrzni novo takmicenje ali da na kraju glasa publika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko je rekao da imaju nesto protiv njih?! Samo kazem da bi bilo lepo i da je trebalo da izadju na binu da ih podrze, da se to lepo vidi na licu mesta, da su svi jedinstveni... To sam rekla! Pusti to sto su mesecima ranije podrzavale i sto inace podrzavaju i sto su kucni prijatelji...Fency_Killer:gresis zato sto su sve tri a posebno Tijana podrzavali sve sto su Flamingosi radili mnogo pre Beovizije i svih tih desavanja...ne znam odakle vam uopste ideja da oni imaju nesto protiv njih samo zato sto nisu izasli na binu...
ma ja sam za to da ih vakcinišucodemaker:Ma nema nista od toga. Flamingosi nikako nece moci na Evroviziju ni u kojoj varijanti. Pokokali bi ih jos na atinskom aerodromu, jer se plase pticjeg gripa! Dzaba se nadamo, ne bi im dali ni na scenu da izadju ako bi i kojim slucaju izbegli inspekcijske sluzbe po sletanju.
A mozda bi i pevali, samo izlovani u neke velike prozirne gajbe? Panika je to, ej... A nagradu za prvo mesto bi im dodelili pomocu kranova - daljinski...
ej bre u kojoj to propaloj firmi radis???joksa_bgd::wink: ;-)![]()
![]()
![]()
:| :-|
![]()
![]()
![]()
![]()
:mad:
![]()
:-D :grin: :-) :smile: :-( :sad: :-o :shock: :? :-? :???: 8) 8-)
:x :-x :-P
Jao ljudi, legla 13-ta!!!!!
CITAJ: samo su izvodjaci izlaili na binu, takav je bio dogovor. HA, HA, HA, pa zamisli da su i svi autori, kompozitori, scenografi, koreografi izasli..........pa bili bi otkaceno, slazem se.Fency_Killer:nemoj se ljutiti ali ovo je klasicna srpska paranoja
uostalom,sto ti nisi izasla na binu?![]()
sexy lady2005:ej bre u kojoj to propaloj firmi radis???
mi vec cekamo 14-u
pa bonus, da, to...joksa_bgd:Joooj cuti, ako me ovo ne izvuce, nece nista!!!
p.s. propala firma? nisam ovo bas skapirao, ja mislim na bonus platu!!! :-D