Beovizija 2006

I'm so excited:
Da, Anci izgleda kako izgleda, ali je prosta i glupa. Sinoc sam se smejao njenim recenicama i njenom prostackom smehu. Ju, sta li bi rekla da je pobedila na ESC. Mislim na govor koji bi odrzala! I na kom jeziku, uopste? :lol:
PA ljudi, ja molih da ne pricamo o njoj..... :sad: ova tema je rezervisana za nepravdu koja se desila. I opet cu da ponovim, ZASTO ANA NIKOLIC, ROMANA I TIJANA DAPCEVIC, nisu izasle na binu da podrze FLAMINGOSE?????????????????????????????????????

cleopathra:
PA ljudi, ja molih da ne pricamo o njoj..... :sad: ova tema je rezervisana za nepravdu koja se desila. I opet cu da ponovim, ZASTO ANA NIKOLIC, ROMANA I TIJANA DAPCEVIC, nisu izasle na binu da podrze FLAMINGOSE?????????????????????????????????????
Vidis da se Anci ziva pojela sto nije ona pobedila, gde je njoj bilo do podrzavanja Flamingosa... Slazem se da je trebalo da izadje, na kraju krajeva publika je njima dala 3 puta vise glasova nego njoj, sta sad ona moze, trebalo je da to ispostuje , sportski prihvati poraz i da podrzi bar njih koje je publika izglasala a ovi majmuni za*ebali... :? :x :evil: Pa eto ni Tijana, Romana, nije izasla nijedna ta "zvezda" izasli su koliko sam ja primetila sve ovi anonimniji koji se ionako nisu mnogo nadali svojoj pobedi... ili gresim?!

gresis zato sto su sve tri a posebno Tijana podrzavali sve sto su Flamingosi radili mnogo pre Beovizije i svih tih desavanja...ne znam odakle vam uopste ideja da oni imaju nesto protiv njih samo zato sto nisu izasli na binu...

Giovanna:
To ti valjda bolje znas...Bila si tamo... Zar ne ?
Da bila sam tamo, u trenutku kad su flamingosi i svi koji su ih podrzavali bili na bini, ja sam sve to pratila iz backstage-a, pa kad smo otisli u deo gde su svlacionice, videla sam Romanu koja mrtva hladna sedi i jos "neke". A da su napustile manifestaciju ranije - NISU, osim Ane Bekute....

Fency_Killer:
gresis zato sto su sve tri a posebno Tijana podrzavali sve sto su Flamingosi radili mnogo pre Beovizije i svih tih desavanja...ne znam odakle vam uopste ideja da oni imaju nesto protiv njih samo zato sto nisu izasli na binu...
Izvini, ako smo svi zajedno, onda smo zajedno, a ne: ma ja cu ove godine da tezgarim u crnoj gori, pa bolje ja da se ne kompromitujem pred crnogorcima :mad: :mad: :mad:

Carrie_011:
Vidis da se Anci ziva pojela sto nije ona pobedila, gde je njoj bilo do podrzavanja Flamingosa... Slazem se da je trebalo da izadje, na kraju krajeva publika je njima dala 3 puta vise glasova nego njoj, sta sad ona moze, trebalo je da to ispostuje , sportski prihvati poraz i da podrzi bar njih koje je publika izglasala a ovi majmuni za*ebali... :? :x :evil: Pa eto ni Tijana, Romana, nije izasla nijedna ta "zvezda" izasli su koliko sam ja primetila sve ovi anonimniji koji se ionako nisu mnogo nadali svojoj pobedi... ili gresim?!

Ni Ana Bekuta nije izasla na binu! :-?

Pa ja pevam ovamo u Svashtari, ali me niko ne slusha!!!
Ajmo:

Jedan – levo, desno – dva,
Jedan – napred, nazad – sad. Okret!
Ruke gore, osmeh na lice i mesaj kukovima…

Jedan – lijevo, desno – dva
Jedan – naprijed, nazad – sad, i odmori!
E, dosta je od nas! A ti Evropo mjesaj

Srculence:
@ancika
U pravu si.Ako bude u CG uradice nesto sa glasovima.Uhhhh ne smem ni da mislim.Hajde da svi glasamo za Flamingose ako bude bilo toga.
Naravno da cu da glasam za Flamingose!!! Sticajem okolnosti ne podnosim No Name jer smatram da su duboko svojevoljno umeshani u svu ovu halabuku, a za Flamingose sam navijala josh pre nego sam im chula pesmu.

ancika:
Naravno da cu da glasam za Flamingose!!! Sticajem okolnosti ne podnosim No Name jer smatram da su duboko svojevoljno umeshani u svu ovu halabuku, a za Flamingose sam navijala josh pre nego sam im chula pesmu.
I ja isto.Cim sam videla da oni ucestvuju znala sam za koga cu glasati.A kako bi bilo kad bi se negde upisali svi koji bi glasali za Flamingose,pa da se uporedi.Neki forum,ili nesto tako,i da se tu nista drugo ne pise sem toga.

Srculence:
Jeste gledali dnevnik?Tijanic je zatrazio od Evrovizije da se organizuje ponovo takmicenje-prvih pet iz CG i prvih pet iz Srbije i da samo publika glasa.Dal' ce se ista postici?

koliko znam bugari su to isto uradili i nije bili nikakvih problema...a sa obzirom da kod nas jos nista nije reseno mislim da nema razloga da se takmicenje ponovi...

Srculence:
I ja isto.Cim sam videla da oni ucestvuju znala sam za koga cu glasati.A kako bi bilo kad bi se negde upisali svi koji bi glasali za Flamingose,pa da se uporedi.Neki forum,ili nesto tako,i da se tu nista drugo ne pise sem toga.
Mogla bi ovde da se otvori nova tema, al bi to moderatori odmah obrisali, jer bi se ona pretvorila u neshto slicno ovoj temi. A ja ne umem da pravim forume... Jel ima ovde neko ko ume?

Back