Beovizija 2006

Carrie_011:
Ma sta bulazne ovi Crnogorci?!?!?!
Kakva regularnost, kakav legitimitet kad je pravno utvrdjeno da je povredjen pravilnik izborom sudija?! O tome su pricali i veceras u Bravo show-u...
A drugo - nebulozno je i da "jedne godine ide beogradska pesma druge podgoricka" sta ako neke godine treba da ide npr. iz Podgorice (ili obrnuto) a sve im pesme prosecne i bez veze a ima odlicna iz Beograda? Zasto bi zemlju NAMERNO predstavljala losija pesma, pa treba da ide ono sto je najbolje za zemlju a ne da se zadovolje nacionalisticki interesi pojedinaca... A uostalom o cemu bre oni pricaju, pa TE DRZAVE NECE NI BITI, tako da, opusteno o pravilima iduce godine... :twisted:
Mislim da je Tijanicu najmanje potrebno da se na ovakav nachin mesha u celu tu stvar- sve mi se nekako chini da bi on zeleo da sam reshi situaciju... Mislim- josh nije sve resheno, a on bi da vec sada poshalje obaveshtenje onima iz Evrovizije kako mi ne mozemo da uchestvujemo.
A sto se tice Crnogoraca- ja zaista ne znam shto toliko uzdizu te njihove Bezimene (ako nisu mamini i tatini sinovi), kad oni nisu nista posebno. Zashto oni moraju dvaput da nas predstavljaju na Evroviziji kad svi znamo da proshle godine nisu imali ko zna kakav uspeh-samo su nas plasirali u finale ovogodisnje Evrovizije. Shta, oni su se, kao, pretplatili na uchesce na tom festivalu?

ancika:
Skidam kapu Milanchetu iz Nevernih beba i onom drugom (ne znam ko je to bio) sto su povukli svoje glasove i publici sto nije dozvolila da se pogazi njeno mishljenje. Flamingosi su pobedili u glasanju publike sa chak 2000 glasova vishe!!! Sta tu ima drugo da se kaze? Crnogorci su nama dali samo oko 20 glasova, a mi njima oko 50- jes da se nismo bash ni mi pretrgli oko glasanja za njihove pesme, ali to je vishe od dav puta vishe glasova njima nego oni nama! Plus- Bezimenima smo dali 9 glasova (oni su pobedili sa chetiri glasa vishe od Flamingosa), a oni Flamingosima jednu veeeeliku nulu!!! Pa to stvarno nema smisla!!! Kako li se Marinko osecao mogu misliti...
E upade mi u oci - pa nisu pobedili sa samo 2000 glasova vise nego 9000!!! No Shame su imali 3000-i nesto i 8 poena od publike, Ana 3000-i nesto ali vise od NS i 10 poena od publike a Flamingosi 11900-i nesto i 12 poena od publike!!! :D

ancika:
A sto se tice Crnogoraca- ja zaista ne znam shto toliko uzdizu te njihove Bezimene (ako nisu mamini i tatini sinovi), kad oni nisu nista posebno. Zashto oni moraju dvaput da nas predstavljaju na Evroviziji kad svi znamo da proshle godine nisu imali ko zna kakav uspeh-samo su nas plasirali u finale ovogodisnje Evrovizije. Shta, oni su se, kao, pretplatili na uchesce na tom festivalu?
Oni JESU mamini i tatini sinovi... evo ti od Crnogorke:
Maili Irmeli Bjorklund:
Jadni Pokemoni...Jadni mali,glupi Pokemoni...

BTW,da...JESU mamini i tatini sinovi...Niko se ne bi okrenuo na njih da nisu...Tako je to kod nas u CG...
O,kako ih prezirem...
:evil:
A i znas zasto ih "uzdizu" - zato sto njima mogu da manipulisu da im oni i ovde i u Atini propagiraju nezavisnost... ne bi tako sa svima mogli! To nije nikakva tajna... Niti su oni "jadni, neduzni, naivni klinci"... molim vas... Da su izmanipulisani - jesu, da su im karijere unistene za bilo sta sem crnogorskih brda i sela - jesu... ali sami su krivi sto su to dozvolili... nisu ni svesni! Kazu -"nece oni vise uci u Srbiju!" PA I NE MORAJU, bas smo se potresli, sta cemo bez njih... A oni se nece hleba najesti od tog svog muziciranja samo po Podgorici... Ali neka...

cleopathra:
Ljudi, jel vi znate sta je Milo u crnoj gori, a Tadica mnogi ovde ne bi ni prepozanli kad bi ga sreli na ulici, da ne pricam o Kostunici
[ mrzim politiku ]
Al bi Bezimene svi u Srbiji prepoznali, k'o i Flamingose u CG jer su ovaj skandal skoro svi gledali -ili direktan prenos, ili na vestima, tako da bi ga i moja baba gledala, da je samo bila u normalnom stanju :cry:

Ma ok je to, ali sta tu PRAVNO moze da se uradi - ne moze predsednik drzave da kaze JA ODLUCUJEM KO CE ICI NA EVROVIZIJU, SVE JE BILO REGULARNO...
Razumem ja tebe to za Mila a li ne razumem kako on moze da se umesa u ovo odlucivanje, pa cemu sluzi ujrt to je organizacija koja se time bavi, ona to organizuje, ima upravni odbor koji o svemu odlucuje i donosi odluke konsenzusom...
da se ne frljam vise tim pravnim terminima, nisam pravnik nego inzenjer (buduci) ;)

Carrie_011:
Ma ok je to, ali sta tu PRAVNO moze da se uradi - ne moze predsednik drzave da kaze JA ODLUCUJEM KO CE ICI NA EVROVIZIJU, SVE JE BILO REGULARNO...
Razumem ja tebe to za Mila a li ne razumem kako on moze da se umesa u ovo odlucivanje, pa cemu sluzi ujrt to je organizacija koja se time bavi, ona to organizuje, ima upravni odbor koji o svemu odlucuje i donosi odluke konsenzusom...
da se ne frljam vise tim pravnim terminima, nisam pravnik nego inzenjer (buduci) ;)
ma ja pricam zasto toliko oni forsiraju te klince i zasto su majmuni koji su glasali radili to tako jer im je NAREDJENO

Samantha Jouns:
Dzaba vam sve ovo kad niko ne ide i kad cemo dobiti zabranu 4 godine....Moze se zakljucati ova tema jer je stvarno preraslo u nesto drugao samo ne o bevoziji,...Cak su se i Flamingosi pomirili sa tim ...Niste gledali Pink u 21h?
Pa i Evrop(j)esma je bila sve samo nije bila Evrop(j)esma...

Back