Carrie_011
Ističe se
- Poruka
- 2.630
tacno - R. corba... i mislila sam da je njihovo, znam da sam negde (davno) cula... E pa da je tako bilo pre tih par do 5 godina svega ovoga ne bi bilo... i Flamingosi bi isli na eurosong! ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DragonFly:Uf bre, meni je deda ili neki chlan porodice u svakom sluchaju (kako volim kad ovako precizno izlazem neku prichu) da je na nekom izboru za pesmu koje ce predstavljati SFRJ (ako se secam, '89 je u pitanju) na Evroviziji se isto neshto slichno desilo. A svi znamo shta se desilo sa SFR Jugoslavijom.
*ili sam ja pobrkao ovu prichu sa nekom drugom, ali ima starijih koji ce me ispraviti ako greshim
da,da,da.. tacno, evo pise: "The winner was chosen by 8 regional juries, each with 3 members. " 8... znaci 6 republika i 2 pokrajine... Stvarno, kako li smo to smislili?!vrishtalina:' 91 su valjda pravo glasa, pored Republika, imale i pokrajne, pa smo ih mi za'ebali jer su glasali i Vojvodina i Kosovo...A mozda i gresim...Samo, ja se i dalje nadam da ce se desiti neko cudo....
A cime se ti bavis, mislim kad si bila u backstage-u Evropesme?! Ajde daj nam jos informacija, budi nas INSAJDER!cleopathra:ja ZNAM da sutra SVI nasi izvodjaci imaju sastanak koji je obavezan. Sta kazete na to???????????????????????????
radila sam scenski nastup jednog od izvodjaca.Carrie_011:A cime se ti bavis, mislim kad si bila u backstage-u Evropesme?! Ajde daj nam jos informacija, budi nas INSAJDER!![]()
![]()
![]()
ooooooooooooooooooooooooo.... interesting!cleopathra:radila sam scenski nastup jednog od izvodjaca.
ovo je super!!!!!!!!!!!!Carrie_011:Jedan levo, desno dva,
jedan nazad, okret...
![]()
Ma vazi samo sto "sekcija nece biti dostupna naredna 3 sata. "...iwan88:Učlanjen:: 05.01.2005.
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.bgdcafe.com/modules.php?...cija&file=index
ljudi, potpisite ovu peticiju da zelite da se cuje glas naroda
potpisujte u sto vecem broju
laura87:Pa jel moze sad uopste nesto da se uradi?![]()
e sa tim se slazemGalathilien:Zao mi je jer tamo ima i dobrih ljudi, a budale od politicara rade na tome da nas razdvoje... Ovo sto se desilo na Eurosongu prevrsilo je svaku meru... Tada je ljudima prekipelo po mom misljenju. Samo mi je zao sto znam da je vecina naroda odande normalna i protiv otcepljenja, a zbog sake jada na vlasti desava se ovo sto se desava...
STVARNO?!?!?! Na sta ce da se zale dripci!??! Ne damo njihovim malim retardima da idu na Evroviziju?!? Jao sto smo zli...Galathilien:Ma ajde sto su nas izigrali, ali ce sada jos i zalbu da ulazu protiv nas...