Beovizija 2006

Koja govna! Ne mogu da verujem! E drago mi je sto su ovi nasi barem istrajali u odluci... Ovo je strasno... Najgore je sto ce nas srbe stranci predstaviti kao glavne krivce za sve.. Uvek mi ispadnemo kreteni i... hhhhhhh Boze daj nam pameti!!!

hahahhaa.... ovo je za nepoverovati!!! UZAS!!!! Ne mogu da verujem...aj sto niko ne ide nego sto ce nas da kazne na te tri godine a ove pich.ke ce sledece godine da idu!!! E sad bi bio red i da mi njih zajebemo i da im ne potpisemo jebeni referendum, pa nek pate i oni pi.zda im gov.narska!!!!

Samo nam je ostalo da se pomirimo sa svime kao i uvek i da giljamo dalje... Isto ce biti kada proglase Kosovo nezavsnim. Necemo moci nista da uradimo osim ovako da besnimo i da se nerviramo. Mozda pokoji protest, ali ne mozes protiv budala i mafijasa a ni ostatka sveta koji nas smatra divljacima i teroristima koji ugrozavaju jadne hrvate, muslimane i sada crnogorce, a albance da ne pominjem... Samo se pitam sta smo Bogu zgresili toliko... Mozdra sto smo glup narod, pogubni sami za sebe, puni korupcije, spremni uvek da izdamo i rod najrodjeniji (ima dosta takvih primera u nasoj istoriji). Na kraju, ipak sam ponosna sto sam deo ovog naroda i ne bih zelela da pripadam ni jednom drugom...

Beograd, 14.03.2006.godine

SAOPŠTENJE

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Udruženja javnih radiotelevizija SCG, koja je održana u Beogradu, članovi tog organa, koji čine po tri predstavnika obe članice, u mirnoj i tolerantnoj atmosferi, razmatrani su problemi nastali tokom izbora predstavnika SCG na takmičenju EUROSONG 2006. u Atini.

Pozivajući se na zvanični izveštaj kontrolora glasanja, koji je konstatovao da u tehničkoj proceduri glasanja nije napravljena nijedna neregularnost, predstavnici RTVCG su zahtevali da se potvrdi izbor pesme, koja je na takmičenju održanom dana 11.marta u Beogradu dobila najveći broj glasova. Taj predlog nije prihvaćen.

Predstavnici Radio Televizije Srbije su odbijanje da prihvate ovaj predlog obrazložili ocenom da je glasanjem pojedinih članova žirija povredjen duh i etika nadmetanja za najbolju pesmu i tako, u suštini, povredjen Pravilnik o takmičenju.

Predstavnici Radio Televizije Srbije su predložili da se, u formi zajedničke emisije dve televizije, održi novo izborno takmičenje na kome bi učestvovalo po pet predstavnika festivala Montevizija i Beovizija. Pobedničku pesmu bi, u tom slučaju, odredili tv gledaoci putem telefonskog i SMS glasanja.

Predstavnici RTVCG su odbili taj predlog, smatrajući da je takmičenje završeno pobedom grupe No name.

Članovi Upravnog odbora, predstavnici Radio Televizije Crne Gore nisu prihvatili predlog da se hitno pristupi promeni Pravilnika o izboru predstavnika SCG za Pesmu Evrovizije. Iako saglasni da su promene takmičarskih pravila neophodne, predstavnici RTVCG su naglasili da je prethodni uslov za to - prethodno potvrdjivanje predstavnika SCG za ovogodišnje takmičenje u Atini.

Predstavnici RTVCG u Upravnom odboru su danas zbog novonastalih okolnosti, otvorili pitanje smisla budućeg postojanja UJRT-a i najavili mogućnost ostavki na članstvo u ovom organu, u odgovarajućoj zakonskoj proceduri.

Na osnovu iznetih činjenica, predsednik UO UJRT Aleksandar Tijanić konstatovao je da nije odredjen predstavnik SCG na takmičenju EUROSONG 2006. u Atini.

PREDSEDNIK UO UJRT
Aleksandar Tijanić

Toliko o demokratiji i glasu naroda u bilo cemu...nazalost

brooka i sramota... za oba naroda... a POSEBNO crnogorski... nisu zasluzili da im ime ikad vise napisem velikim slovima... a krociti u cg necu nikad... no name posle ovoga ceka samo propast, ako se pitate zasto, nije to zbog nekvaliteta, nego zato sto su se ljudi sa vrha sa njima izigrali, pokusali izvesti sovju predstavu posto sad nisu uspeli, no name pada u zaborav... a sami su krivi... da su predali pobedu i ocuvali barem to cojstvo, od njih bi nesto ii bilo... u svakom slucaju ne bismo ih zaboravili, a ovako... pfff

anger.gif
the_iron_man.gif
scorn.gif
nothing.gif
victory.gif

sutra malo cemo se manje blamirati... sad ce cela Evropa da nas pljuje... Dok ce crnogorci biti jadne zrtvene ovcice... kao i uvek... ne mogu da verujem da se ovaj narod NIKAD nece nauciti pameti... svi su nam to uradili, sad se o5 ponavalja... a mi to dopustamo.... neverovatno...
"Srbija je zemlja cuda..."

Kako kratko traja "karijera" 'pametnih' 'lepih' momaka koji nisu mogli da gledaju svoja posla i ne dozvole da se njima manipulise,sta mislite koja TV stanica u Srbiji ce ih zvati da gostuju,koji novinar ce sa ponosom reci da prica sa predstavnicima SCG sa Eurosonga 2005...vec mi je zao sto su se uopste pojavljivali...:D....saucesce za njih...CD slobodno ne moraju da izdaju...sem u kolicinama dovoljnim za snabdevanje rodbine:D

salez:
Zao mi je Carrie ali upravo su javili na TV CG da po Pravilniku (ako ga uopste oni znaju) Srbija ce biti zbog ovoga kaznjenja 4 godine a Crna Gora ce moci vec sledece godine da se takmici u polufinalu.
Pa znam... kazem ja --> --------------------------------------------------------------------------------

vidim, strasno.. I sta sad - 3 godine suspenzije za SRBIJU (jer ce to biti ono sto ce ostati od ove drzave, jel?) zbog smrdljivog CRNOGORSKOG "zirija"?!?! Lepo su nam to smislili, svaka im cast...

samo sto sam ja mislila da su u pitanju 3 a ne 4 godine!?!?! Joooooooooooj, to boliiiiiiiiiiiii... :-( :evil: :evil: :evil: Bolje i to nego da ovi tamo prave budale od svih nas, ali ipak 4 godine... uhhhhhhhhhhh... zato je trebalo nekako, ne znam kako, po svaku cenu da ispadne da idu Flamingosi... Kako bre nisu nasli "rupu u zakonu" pa da moraju da idu oni... :? :evil:

MinM_4Life:
sutra malo cemo se manje blamirati... sad ce cela Evropa da nas pljuje... Dok ce crnogorci biti jadne zrtvene ovcice... kao i uvek... ne mogu da verujem da se ovaj narod NIKAD nece nauciti pameti... svi su nam to uradili, sad se o5 ponavalja... a mi to dopustamo.... neverovatno...
"Srbija je zemlja cuda..."

Potpuno se slazem...

Poceo sam da se nadam da ce neko drugi da javi da samo nemamo ucesnika. Za Flamingose vise nema sanse, samo se nadam da cu sledece godine moci da navijam sa nase pa makar bili i Crnogorci koji su pobedili na kvarno

Back