Carrie_011
Ističe se
- Poruka
- 2.630
Nece, jer ce promeniti pravila napokon... tj. promenili bi ih naredne godine, glasalo bi se samo "televotingom"... Zasto zbog sacice smradova da budu kaznjeni i Flamingosi i cela Srbija tj. njeni pevaci koji ne bi mogli naredne 3 godine da ucestviju? Neka prihvate sutra glasove publike kao jedine merodavne i mirna Backa... pardon Srbija...
prespavala sam
Jos par sati.. Valjda i ovde postoji malo pravde. Izbice frka ako odluce da posalju No name (barem se nadam da hoce jer valjda kao narod necemo dozvoliti da nas ovoga puta kljucaju i prave budalama). Koji skandal! Pricala sam sa dosta ljudi iz inostranstva. Ima ih koji prate nasu muziku. I oni se slazu da je sramota sto se desilo i podrzavaju. Sto bi reko', bolje da niko ne ide nego ovi kamenjari. Lepo je rekao Ognjen, osudili su sebe da grade karijeru u cetiri grada u Crnoj Gori jer ovde vise nemaju sanse... Nisu oni ni naivni kao sto se to cini... Pa ja sam njihovo godiste, a nikada ne bi dozvolila tako nesto da mi se dogodi. Cuj to, oni su mladi... Ma daaaaj. Juce su bili fenomenalni u emisiji! Svaka cast Djuricicu pogotovo... Ognjen ih je pokopao na kraju. A i onaj kamenjara sto se javio u toku emisije... Stvarno je pokazao cojstvo i junastvo. Haha