Beovizija 2006

Nece, jer ce promeniti pravila napokon... tj. promenili bi ih naredne godine, glasalo bi se samo "televotingom"... Zasto zbog sacice smradova da budu kaznjeni i Flamingosi i cela Srbija tj. njeni pevaci koji ne bi mogli naredne 3 godine da ucestviju? Neka prihvate sutra glasove publike kao jedine merodavne i mirna Backa... pardon Srbija...

ako ne prihvate glasove publike kao merodavne, a ne obore ni glasanje - a to bi trebalo da se desi jer ima neregularnosti pisali smo o tome, i onih pravno vazecih a to isto pomenuto je i u Kljucu, onda bi isao No Shame, ali posto ce sigurno glasanje biti nevazece onda ne bi isao niko... ako ne prihvate glasove publike... zato najbolje da prihvate...

Carrie_011:
ako ne prihvate glasove publike kao merodavne, a ne obore ni glasanje - a to bi trebalo da se desi jer ima neregularnosti pisali smo o tome, i onih pravno vazecih a to isto pomenuto je i u Kljucu, onda bi isao No Shame, ali posto ce sigurno glasanje biti nevazece onda ne bi isao niko... ako ne prihvate glasove publike... zato najbolje da prihvate...
cekaj a gde st vi to culi da ce da nas kazne???????
gledala sam Ognjena na Bk, i veceras u kljucu, ali to nigde nisam cula. A gde je Marinko sad, u BG-u ili u crnoj gori?
:roll:

cleopathra:
cekaj a gde st vi to culi da ce da nas kazne???????
gledala sam Ognjena na Bk, i veceras u kljucu, ali to nigde nisam cula. A gde je Marinko sad, u BG-u ili u crnoj gori?
:roll:

pa to je kazna za neblagovremeno otkazivanje ucesca - istina nije niko pomenuo ali to "se zna"... ja sam cula na hrvatskom forumu a i ovde na nasem... cudi me zasto to niko ne pominje na tv-u kad pomenu mogucnost da niko ne ide... !?

A rece neko da je i Marinko bio jutros na Pinku ili gde vec u Budilniku... ja nisma gledala

Inace danas su gostovali Marinko, Ognjen, Luis i Milan u budilniku i javiose onaj iz crnogorskog zirija, a kada mu je milan pomenuo glasove publike ovaj je rekao da crnogorska publika uopste nije glasala a ognjen pita kako je to moguce ? On je reko da je etar pusten crnogorski dnevnik navodno greskom i zato su glasovi publike nevazeci !!! Ovim gestom vidimo sta se ustvari desilo i ko je najveci lopov !
ovo je danas napisao Inspektor... I ja sam bas pomislila da je najbolje da Marinko cuti, on je bas "izmedju dve vatre"...

Carrie_011:
Inace danas su gostovali Marinko, Ognjen, Luis i Milan u budilniku i javiose onaj iz crnogorskog zirija, a kada mu je milan pomenuo glasove publike ovaj je rekao da crnogorska publika uopste nije glasala a ognjen pita kako je to moguce ? On je reko da je etar pusten crnogorski dnevnik navodno greskom i zato su glasovi publike nevazeci !!! Ovim gestom vidimo sta se ustvari desilo i ko je najveci lopov !
ovo je danas napisao Inspektor... I ja sam bas pomislila da je najbolje da Marinko cuti, on je bas "izmedju dve vatre"...
Ne mogu da verujem da su to rekli. Pa oni stvarno nemaju obraza. A bas mi je zao sto nisam videla Marinka, I sta je on pricao?

Carrie_011:
Inspektor (ili Inspector, mrzi me sad da vrtim stranice) je nick, ovo gore sam citirala njegov post! ;) Mogao bi od da nam kaze sta je bilo ali nesto ga nema veceras... :roll:

da :D Taman cujemo njega a posle... sta nam bog da, kad cujemo sta je bilo na upravnom odboru... i da li ce oni magarci opet naci nacin da nas za*ebu... Odluka se usvaja konsenzusom - a clanovi su 3 Srbina i 3 Crnogorca, pa ti vidi... Lepo Dragoljub Djuricic rece - velika je steta da ova pesma i ova grupa (Flamingosi) ne odu na Evroviziju, da se ta pesma ne cuje...

Carrie_011:
da :D Taman cujemo njega a posle... sta nam bog da, kad cujemo sta je bilo na upravnom odboru... i da li ce oni magarci opet naci nacin da nas za*ebu... Odluka se usvaja konsenzusom - a clanovi su 3 Srbina i 3 Crnogorca, pa ti vidi... Lepo Dragoljub Djuricic rece - velika je steta da ova pesma i ova grupa (Flamingosi) ne odu na Evroviziju, da se ta pesma ne cuje...
kad je sastanak upravnog odbora? kad cemo znati sta ce da bude?

pa ja mislim da nisu saopstili tacno vreme odrzavanja, nisam sigurna ali mislim da na sajtu RTS-a pise "u popodnevnim casovima" znace se... A neko je ovde valjda pominjao 13h ali ne znam odakle mu to kad znam da sam procitala "popodne" i da "nije objavljeno vreme"!

Dobro jutro... Koji sneg, mislim da crnogorci nece doci pod izgovorom da je bila velika vejavica.. :P Jos par sati.. Valjda i ovde postoji malo pravde. Izbice frka ako odluce da posalju No name (barem se nadam da hoce jer valjda kao narod necemo dozvoliti da nas ovoga puta kljucaju i prave budalama). Koji skandal! Pricala sam sa dosta ljudi iz inostranstva. Ima ih koji prate nasu muziku. I oni se slazu da je sramota sto se desilo i podrzavaju. Sto bi reko', bolje da niko ne ide nego ovi kamenjari. Lepo je rekao Ognjen, osudili su sebe da grade karijeru u cetiri grada u Crnoj Gori jer ovde vise nemaju sanse... Nisu oni ni naivni kao sto se to cini... Pa ja sam njihovo godiste, a nikada ne bi dozvolila tako nesto da mi se dogodi. Cuj to, oni su mladi... Ma daaaaj. Juce su bili fenomenalni u emisiji! Svaka cast Djuricicu pogotovo... Ognjen ih je pokopao na kraju. A i onaj kamenjara sto se javio u toku emisije... Stvarno je pokazao cojstvo i junastvo. Haha
A ona krava od "psiholoskinje"... hahaaa

Zivim u Stokholmu i juce sam pustala kolegama na poslu (cistim svedjanima) pesmu Flamingosa, odusevili su se :)
Ne samo da treba da ucinimo sve da No name ne odu u Atinu, vec je jos bitnije da Flamingosi odu, jer pesma je fenomenalna. Sa "Lanetom" smo pokazali da imamo fantasticnu muziku i da znamo da pevamo, a sa Flamingosima i Luisom cemo pokazati da smo nasmejani, vedri, sarmantni... Pesma je toliko simpaticna, zanimljiva i siri pozitivnu energiju i verujem da nikog u Evropi nece ostaviti ravnodusnim.

Back