Beovizija 2006

Flamingosi su mi bili zanimljiwi...mislim kao nastup uopshteno...pesma kao pesma ok....
al momci su na swe pazili...jbt chak i one bele cipele i frizura :shock:
swaka im chast za to....sad shto ne umeju da pewaju(to nije ni bitno)
ne znam....al ne bih wolela da nas uopshte nema na Ewrowiziji....

"odustajanje od eurosonga u mjesecu ožujku, srbiju će koštati jako puno novaca..., jer rok za odustajanje je bio studeni 2005 ako se ne varam. "

Ljudi bre pa "braca" Hrvati znaju koliko "kosta" neucestvovanje na Eurosongu a mi kojih se to direktno tice ne znamo! Kosta izgleda i "novaca" i mislim i par godina neucestvovanja, za to nisam sigurna... E a koji je mesec "studeni"?! :lol:

Crnogorci ne odustaju,bilo sad na vestima...sutra krecu za BG na tu sednicu i tvrde da je sve bilo regularno...je o te...katastrofa...pa oni stvarno imaju petlje....a vi koji ste u BGD-u lepo pred Abardarevu....stvarno je previse....
Ne bi i ne huskam nikog...kapiram da je sve politika...momci su tu najmanje krivi......iskoristili su ih i kako neko rece "osudili ih na par podgorickih lokala" ....ali zaista se ovome mora stati na put...
Licno mislim i teska srca priznajem ali cini se da od toga nema nista i da ce oni ipak lepo "kako im to savest nalaze" u Atinu...
Jezivo.

Ali ljudi pa zar nije za sad JEDINO sigurno da No Shame NE IDU u Atinu jer je glasanje nevazece?!? Jer cak i da povlacenje glasova nema "pravnu tezinu" ima je to da jedan clan CG zirija nije u skaldu sa Pravilnikom! (ko nije procitao ima to na prethodnoj stranici a preuzeto je sa sajta RTS-a, zvanicno saopstenej!) I KAKO BRE TVRDE DA JE BILO REGULARNO KAD JE JEDAN OD NJIH REKAO DA SU BILI NA TO PRIMORANI JER SU "DOBILI INFORMACIJU" DA CE I SRPSKI ZIRI NEPOSTENO GLASATI?!?!?!?!?!?!
Znam da Crnogorci to ni ne pominju i vec se naveliko pakuju za Atinu ali ne znam cemu se to nadaju pored svega gore navedenog... Ali samo neka dodju na taj sastanak jer ako ne dodju ne moze se doneti odluka i automatski nemamo predstavnika na Eurosongu (to je valjda Tijanic rekao)

E ljudi stvarno ne treba NIKO da ide... Pa ako ce da nas kazne nek nas kazne, i treba vec jednom, da se naucimo pameti! A ovo cemo vec resiti... U svakom slucaju izlazimo na trgove, samo molim vas bez onakvog seljackog nasilja kao kad je bilo onda kad je bilo s.ranje na Kosovu!
POZ

Zar i po cenu -veliku novcanu i , ej - TRI GODINE NEUCESTVOVANJA?!?!?! Bolje cak i to nego da ide No Shame ali koliko sam ja shvatila ta prica je gotova, pa je pitanje ili niko ili Flamingosi - a jako mi je zao da se na Eurosongu ne cuje ta pesma pa kako god da prodje... Zasto da oni budu kaznjeni i iako su zasluzili da idu da ne odu zbog nacionalistickih manipulacija crnogorskog zirija i onih koji stoje iza njih?! Ajde videcemo sutra...

Sizzlym:
Flamingosi su mi bili zanimljiwi...mislim kao nastup uopshteno...pesma kao pesma ok....
al momci su na swe pazili...jbt chak i one bele cipele i frizura :shock:
swaka im chast za to....sad shto ne umeju da pewaju(to nije ni bitno)
ne znam....al ne bih wolela da nas uopshte nema na Ewrowiziji....

Pa Marinko bas lepo peva :wink:

Back