natasha2506
Obećava
- Poruka
- 54
joj ne mogu da sabiram 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MinM_4Life:http://www.freewebs.com/igorkauser/peticija.htm
OVDE JE PRAVA PETICIJA!!! GLASAJTE DA NESTO UCINIMO!!! TO JE SAJT EVROVISION ALI KAO PREdSTAVNIK SCG!!! OBAVEZNO! SVI!!!!!!!!!!! MADA VEC JE 87% ZA TO DA SE GLASANJE PONISTI!!!
A GDE TI JE BLAH, BLAH BEND???Millena:evo, prvo su oni glasali. tu je sve.
1. No Name - Moja ljubavi - 12+3+12+5+12+0+12+0+8=64 points
2. Flamingosi feat Luis - Ludi letnji ples - 0+12+0+12+0+12+0+12+12=60 points
3. Stevan Faddy - Cipele - 10+0+10+4+10+0+10+0+6+50 points
4. Stefan Filipovic - Za nju još vazduh dišem - 7+5+6+3+8+5+7+5+4=50 points
5. Ana Nikolic - Romale romali - 0+8+0+10+0+10+0+8+10=46 points
6. Ivana Jordan - Lazarica - 1+10+0+8+2+8+0+6+0=35 points
7. Nela Popovic - Kao Feniks - 6+0+7+0+7+0+3+2+7=32 points
8. Bojan Delic - Sudbina - 8+0+8+0+5+0+6+0+1=28 points
9. Mari Mari - Da ti se dlanovi zalede - 5+6+0+0+0+3+0+7+0=21 points
10. Tijana Dapcevic - Greh - 0+4+0+1+0+0+0+10+5=20 points
11. Biber - Kapija - 0+2+0+2+4+4+4+1+0=17 points
12. Grim - Uspavanka - 0+0+3+7+0+7+0+0+0=17 points
13. Crveno i Crno - Andeo u ocima - 0+0+5+0+3+0+8+0+0=16 points
14. Maja Nikolic - Kada ti treba - 0+0+0+0+0+6+1+4+0=11 points
15. Dan Poslije - Koraci - 2+7+0+0+1+0+0+0+0=10 points
cleopathra:A GDE TI JE BLAH, BLAH BEND???
PG-girl:Veliki pozdrav iz Podgorice
E ovako, konacna je odluka da ce nas NO NAME zastupati u Atini, svidjelo se to vama ili ne morate prihvatiti. Zao mi je zbog vas a i meni zbog nas jer ce ipak pored onoga montenegro stajati serbia . Iako su dobili pobjedu na taj nacin morate priznati da su imali bolju pjesmu od flamingosa koji su licili na festadjune iz kotora. Tu peticiju mozete macku o rep, jer su se te peticije pisale i nekoliko godina unazad cak i kad je zeljko trebao da ide na eurosong. Sjetite se da ste ga i tad napadali kako je napravio plagijat a posle uh lane nase 2 mjesto je osvojilo. Ipak je to covjek iz Srbije iz vase drzave, trebali ste od pocetka da ga podrzavate.
E da, jos nesto. Neko spomenu magarca na plazi, pa za vasu informaciju ima ga jos uvijek jer je vama dozivljaj kad dodjete na more a jos veci da se slikate sa magarcom. Sto se mene tice nemojte ni da dolazite na nase primorje makar ce cistije biti i nece biti serpi sa pasuljom i kupusom kroz plazu kao sto je ovih godina bilo. Kod nas se turizam svake godine sve vise razvija i sve vise je stranaca tako da ce jednog dana biti drugi Kipar.
Medjutim tada cete moci da udjete u nasu zemlju samo sa vizom.
Vjerujem da cemo u maju slaviti pobjedu NO NEJMA i NEZAVISNOST......
Necu se izjasnjavati na vase komentare, samo sam ovo htjela da kazem. A vi "crnogorci i crnogorke" sto ne podrzavate svoju zemlju i svoj narod ma kakvi oni bili i koliko god grijesili STIDITE SE GUZICE KAD OBRAZA NEMATE.
PG-girl:Veliki pozdrav iz Podgorice
E ovako, konacna je odluka da ce nas NO NAME zastupati u Atini, svidjelo se to vama ili ne morate prihvatiti. Zao mi je zbog vas a i meni zbog nas jer ce ipak pored onoga montenegro stajati serbia . Iako su dobili pobjedu na taj nacin morate priznati da su imali bolju pjesmu od flamingosa koji su licili na festadjune iz kotora. Tu peticiju mozete macku o rep, jer su se te peticije pisale i nekoliko godina unazad cak i kad je zeljko trebao da ide na eurosong. Sjetite se da ste ga i tad napadali kako je napravio plagijat a posle uh lane nase 2 mjesto je osvojilo. Ipak je to covjek iz Srbije iz vase drzave, trebali ste od pocetka da ga podrzavate.
E da, jos nesto. Neko spomenu magarca na plazi, pa za vasu informaciju ima ga jos uvijek jer je vama dozivljaj kad dodjete na more a jos veci da se slikate sa magarcom. Sto se mene tice nemojte ni da dolazite na nase primorje makar ce cistije biti i nece biti serpi sa pasuljom i kupusom kroz plazu kao sto je ovih godina bilo. Kod nas se turizam svake godine sve vise razvija i sve vise je stranaca tako da ce jednog dana biti drugi Kipar.
Necu se izjasnjavati na vase komentare, samo sam ovo htjela da kazem. A vi "crnogorci i crnogorke" sto ne podrzavate svoju zemlju i svoj narod ma kakvi oni bili i koliko god grijesili STIDITE SE GUZICE KAD OBRAZA NEMATE.
Slusaj dete,PG-girl:Veliki pozdrav iz Podgorice
pedjadboj:Citat:
Original postavio Millena
evo, prvo su oni glasali. tu je sve.
1. No Name - Moja ljubavi - 12+3+12+5+12+0+12+0+8=64 points
2. Flamingosi feat Luis - Ludi letnji ples - 0+12+0+12+0+12+0+12+12=60 points
3. Stevan Faddy - Cipele - 10+0+10+4+10+0+10+0+6+50 points
4. Stefan Filipovic - Za nju još vazduh dišem - 7+5+6+3+8+5+7+5+4=50 points
5. Ana Nikolic - Romale romali - 0+8+0+10+0+10+0+8+10=46 points
6. Ivana Jordan - Lazarica - 1+10+0+8+2+8+0+6+0=35 points
7. Nela Popovic - Kao Feniks - 6+0+7+0+7+0+3+2+7=32 points
8. Bojan Delic - Sudbina - 8+0+8+0+5+0+6+0+1=28 points
9. Mari Mari - Da ti se dlanovi zalede - 5+6+0+0+0+3+0+7+0=21 points
10. Tijana Dapcevic - Greh - 0+4+0+1+0+0+0+10+5=20 points
11. Biber - Kapija - 0+2+0+2+4+4+4+1+0=17 points
12. Grim - Uspavanka - 0+0+3+7+0+7+0+0+0=17 points
13. Crveno i Crno - Andeo u ocima - 0+0+5+0+3+0+8+0+0=16 points
14. Maja Nikolic - Kada ti treba - 0+0+0+0+0+6+1+4+0=11 points
15. Dan Poslije - Koraci - 2+7+0+0+1+0+0+0+0=10 points
I gde su ti bodovi publike za Dzordanku? Mislim da je bilo 7 ili 8?
slavicete vi ****!PG-girl:Vjerujem da cemo u maju slaviti pobjedu NO NEJMA i NEZAVISNOST......
STIDITE SE GUZICE KAD OBRAZA NEMATE.
PG-girl:Zaboravila sam da vas pitam. Jeste li culi da ce sledece godine EUROSONG da se odrzi u POdgorici?