Beovizija 2006

natasha2506:
znaci mislite da koju god pesmu ikad u buducnosti posaljemo da je iz Sr, nikad nece biti medju poslednjima?

generalno,bez obzira da li cemo na evroviziju ili ne,pesme sa ovogodinje beovizije su sve sami hitovi i ovo je posle "laneta" verovatno beovizija sa najkvalitetnijim pesmama bez obzira na izvodjace koji su manje vise trash...sto znaci da bi pesme sa ove beovizije opusteno mogle da udju u prvih deset,a to da bas nikad nece biti medju poslednjima je diskutabilno

Dobro, sad smo dosli do ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati. Dakle Evropa ce odluciti da li se trend etno pesama zavrsio ili jos uvek traje ili su ipak u modi brze stvari? Ali cilj ponavljam svega ovoga sto se sada desava dan nakon skandala nije uopste u pesmi koju cemo poslati nego u principu jer ne mozemo vise (dozvolili smo to prosli put ajde toboz nista nismo mogli desilo se u CG) dozvoliti da nas neko krade i vuce za nos jos u nasoj kuci. Kako bi tebi bilo da ti neko dodje u kucu i pocne da te krade i laze. Kako bi se ti osecala. To je otprilike i rekao Ognjen u Nacionalnom dnevniku ovaj put se mora ici do kraja i rascistiti to zauvek jednom.

Fency_Killer:
generalno,bez obzira da li cemo na evroviziju ili ne,pesme sa ovogodinje beovizije su sve sami hitovi i ovo je posle "laneta" verovatno beovizija sa najkvalitetnijim pesmama bez obzira na izvodjace koji su manje vise trash...sto znaci da bi pesme sa ove beovizije opusteno mogle da udju u prvih deset,a to da bas nikad nece biti medju poslednjima je diskutabilno

slazem se

salez:
Dobro, sad smo dosli do ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati. Dakle Evropa ce odluciti da li se trend etno pesama zavrsio ili jos uvek traje ili su ipak u modi brze stvari? Ali cilj ponavljam svega ovoga sto se sada desava dan nakon skandala nije uopste u pesmi koju cemo poslati nego u principu jer ne mozemo vise (dozvolili smo to prosli put ajde toboz nista nismo mogli desilo se u CG) dozvoliti da nas neko krade i vuce za nos jos u nasoj kuci. Kako bi tebi bilo da ti neko dodje u kucu i pocne da te krade i laze. Kako bi se ti osecala. To je otprilike i rekao Ognjen u Nacionalnom dnevniku ovaj put se mora ici do kraja i rascistiti to zauvek jednom.

Jel ti ovo meni pricas? Ako da, nema potrebe, jer i ja tako mislim...

...pa pazite sad jos drskost ide do te mere da su nas danas u emisiji "Nedljno popodne" TV CG proglasili "divljacima i divljaskom publikom" i kako da nije bilo obezbedjenje iz Vile Crne Gore oni nebi zivi izasli iz Sava Centra a na to njihov potparol inace ponavljam Srpkinja, rodjena u Beogradu kaze da ih je na sve to unapred upozoravala i rekla im da ne izazivaju javnost jer je to predvidela da ce se desiti, pa naravno kada je znala kako ce crnogorski ziri glasati a isli su na tu kartu da ce nasi posteno sto je sve list Pres u Srbiji vec objavljivao ovih dana. I mi sleeeeeeeeepiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

...pa jos dalje prikazuju samo snimke kada je nas clan zirija davao nasim pesmama, naravno sve to skrojeno i prikazuju kako se na svaki poen dobijen za njih oni raduju i izazivaju ostale ljude u sali a toboz im je receno da ne izazvaju rekacijama javnost. Pa dalje kako su i voditelji krivi sto ono na kraju nisu sprecili i tako laz za lazima i to stvarno i preko toga stavrno ne moze da se predje. Jer to je drskost i lopovluk. A za sve to vreme taj kvazi magistar harmonike koji je toboz magistrirao u Ukrajini a sada radi u Beranu inace uopste nije blizak sa grupom No name samo im se uvlacio u guzicu sve vreme i govorio o tome kako nista ne vidi u pesmi Flamingosa vec je kao samo Luis OK. Smesno i tragicno!

salez:

pa i mora! Bio bi red vec jednom!!!

...i ljudi kao pricaju No Name nema veze sa tim a oni isli svi zajedno jednim mini busom kao u filmu "ko to tamo peva" i putovali zajedno prema aerodromu i jos kao neznaju se a Dnevnik II objavio kako su 2 clana Crnogorskog zirija u stvari zamenjena 15 min pre pocetka glasanja jer nisu hteli da ucestvuju u sramoti i to je kao posteno i kao preko toga treba preci.

jao gledala sam samo kraj te njihove emisije... psovala sam vishe nego kad gledam utakmice!!! Pa neverovatno! I posle toga da verujem da ce imati bar malo "cojstva" i da ce se povuci!? HOCE, HOCE... SUTRA MALO! Jel znate vi bre da ta deca imaju po 17-18 god? ALO BRE!!! Shta oni znaju!?

... i to po drugi put posto su nas vec jednom presli prosle godine gde je Jelena Tomasevic dobila 0 poena a u stvari po izjavama nekih zvanicnika u Kijevu trebala da bude jedini konkurent Grkinji. I na dno dna i bruka nad brukama Fedi ce reci na kraju razgovora danas " Pa ko je kriv njima kad smo mi spretniji!!!!!!!!!!!!" I mi treba da cutimo sad. Ne drustvo vec bi ja njih sve u zatvor za lopovluk!

Potrudite se da raspravu o Evrosongu zadržite na ovom podforumu...ako počnete/nastavite da bacate flame po ostalim podforumima lično ću se založiti da se sve teme o ovome obrišu...koliko god da sam i sam isprovociran i ogorčen.
Zalepio sam Friendovu temu (link do peticije) u Svaštari i to bi trebalo da bude dovoljno.
Poz.

father:
Potrudite se da raspravu o Evrosongu zadržite na ovom podforumu...ako počnete/nastavite da bacate flame po ostalim podforumima lično ću se založiti da se sve teme o ovome obrišu...koliko god da sam i sam isprovociran i ogorčen.
Zalepio sam Friendovu temu (link do peticije) u Svaštari i to bi trebalo da bude dovoljno.
Poz.
cale, ja sam toliko ogorcen da cu se sutra spaliti na terazijama
samo da ne pada kisha
moze da ugasi plamen

upravo sam cuo na tvu da ce nas zahvaljujuci sramnoj odluci zirija ove godine definitivno predstavljati no name!!!
597101888_DE41221DF720BB4E45C8B1E71C13C86F.gif
257103889_0BFA4C257608C78B466220729D2D8542.gif

nadam se da je ovo jos jedna u nizu dezinformacija

ma nema sta sad da se cuje na tv-u kad su lepo rekli da je tek u utorak neka sednica... do tada nista! Koliko rece ona novinarka u Nac. dnevniku - ili odluka publike ili niko... (mada nisu sigurni da li povlacenje glasova ima neku pravnu tezinu...) uhhhhhhhhhhhhhh...

Back