iwan88
Primećen član
- Poruka
- 595
molim ljude koji imaju slicne komentare kao i natasha2506 da iste ne ostavljaju ovde, a izmedju ostalog to ne moze da se desi zato sto je pesma EXTRA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
salez:A sta mislis Natasa o tome,da posto svi znamo da ovaj nacin bodovoanja na Eurosongu omogucava visok plasman samo prema glasovima dijaspore jedne drzave, ko ima vecu dijasporu u svetu Srbija ili Crna Gora?
Nebi bili zadnji, ako nizbogcega drugog ono zato sto bi se svi Srbi diljem Evrope glasali da se ne obrukamo.natasha2506:LJudi, sta mislite, nekim slucajem odu Flamingosi u Atinu i zavrse medju poslednjima? Kako bismo se ispalili![]()
A to kao u Evropi ne bi namestali???McManaman:Nebi bili zadnji, ako nizbogcega drugog ono zato sto bi se svi Srbi diljem Evrope glasali da se ne obrukamo.
www.no-school.com/forumimarinana:Ljudi da li neko zna neki crnogorski forum da im malo i mi kazemo sta mislimo o njihovoj pobedi (pobjedi)
Galathilien:Nije on rekao da ide u Kolumbiju i menja pol ako no name bude nas predstavnik, vec ako clanovi zirija (crnogorski) kazu da su glasali po svojoj savesti i nisu dali ni poen nasima.. jer realno pesma zasluzuje barem 4 ili 5 poena...
Zar ne bjeshe No Voice?bojan86:jedno je sigurno, No Brain ne ide na Evroviziju!!!!![]()
Napisah vecj.Znam ih josh[/me addicted],ali su to uglavnom forumi moje shkole i sl.spoown:Stvarno neka neko ko zna napise adresu nekog CG foruma, cisto "sale" radi.
marinana:Ljudi da li neko zna neki crnogorski forum da im malo i mi kazemo sta mislimo o njihovoj pobedi (pobjedi)