Beovizija 2006

A sta mislis Natasa o tome,da posto svi znamo da ovaj nacin bodovoanja na Eurosongu omogucava visok plasman samo prema glasovima dijaspore jedne drzave, ko ima vecu dijasporu u svetu Srbija ili Crna Gora?

Galathilien:
Nije on rekao da ide u Kolumbiju i menja pol ako no name bude nas predstavnik, vec ako clanovi zirija (crnogorski) kazu da su glasali po svojoj savesti i nisu dali ni poen nasima.. jer realno pesma zasluzuje barem 4 ili 5 poena...

rekao je ako ta pesma treba da nas predstavlja na evroviziji promenice pol i otici ce u Kolumbiju da prodaje pomorandze

Politika se upetljala izmedju drzave koje su ako cemo iskreno najvise rodbinski vezane...pa makar i jedni i drugi govorilii suprotno...a da se ne upetlja izmedju Srbije i drugih drzava koje jedva cekaju ovakve skandale da nam crkavaju od smeha.

Pa znas sta reci cu ti ovako: slucajno sam vrlo blizak sa potparolom austijskog zirija , podseticu te ako pratis ova takmicenja, to je ona simpaticna devojka koja nam uvek na srpskom saopsti da nam je austrijski "ziri" sastavljen od gledaoca i njihovih glasova dala 12 poena. E sad ona je rodjena u Beogradu, srpkinja i prosli put mi je rekla da je nasa pesma za oko 70% ponavljam 70% imala vise prednosti u odnosu na desetku koju su dali drugoj drzavi, pa ti sada vidi kolika nam je dijapsora u ovoj drzavi. Podesticu te da samo u Becu zivi oko 250 000 Srba koji ce ponovo glasati za nasu pesmu ako ne iz patriotskih razloga i mi cemo ponovo dobiti 12 poena od Austrije, to je zagarantovano!

evo sve trcim da dam podrsku moralnim nakazama
propali glumac i propali muzicar
na sve nacine pokasavaju da izbiju na povrsinu
ne biraju sredstva
glasanje izrezirano
i sa jedne i sa druge strane
a mi se primimo
kao vidi ove crnogorce glasali sa svoje
moji nisu ni jedni drugi
sljam
u svakom slucaju
hhhhhhhhk puuuuuuuu