Beovizija 2006

Ljudi aj malo rasirimo internet peticiju !!!!!! Link je : http://www.petitiononline.com/Evroviz/ !!! Ja sam vec uradio i previse za ovu akciju red je i vi malo da se pomucite ! Pisao sam pismo crnogorskoj televiziji, organizatorima, forumima, rts-u, administratorima krstarice !!! Aj se svi ukljucimo necemo da stanemo !!! Ja cu poslati televiziji pink ovu peticiju da pogledaju preko mail-a ako predjemo hiljadarku !!!

ajde... shta cekate... i ja sam poslala svima... samo kopirajte u mail, i saljite svima iz imenika... da se zna!!!! Samo brzo, jer ako pustimo da dani idu ovi ****** ce otici!!! Kad bi bar dobili peticiju za vreme nacionalnog dnevnika!! VECERAS U POLA 8, FLAMINGOSI, PINK!

Zar ste toliko naivni?!
Pa cilj svega i jeste da se zalazhete da se shto prije odvojimo.
Ja sam Crnogorka,studiram tamo a sinoc sam plakala,toliko me potreslno sve ono da je to uzhas.Manipulishu,ne samo jadnim momcima iz NO NAME-a,vec i svima nama jer su igrali na emotivnu kartu.Kad zanemarimo politiku svi smo emotivno reagovali.
Ono je zaista sramota ali ne svih nas.Nismo svi isti,srecom.Vjerujte da se ovome suprostavljaju i najveci Crnogorski liberali.
Ne generalizujte,svaki pojedinac odgovara za sebe.
Vecini je zhao i nadam se da ce momci iz NO NAME-a (najmanje krivi u cijeloj prichi) dostojanstveno predati titulu FLAMINGOSIMA i nama osvjetliti obraz a pljunuti u lice kompletnom zhiriju.

CG-orka:
Zar ste toliko naivni?!
Ja sam Crnogorka,studiram tamo a sinoc sam plakala,toliko me potreslno sve ono da je to uzhas.Manipulishu,ne samo jadnim momcima iz NO NAME-a,vec i svima nama jer su igrali na emotivnu kartu.Kad zanemarimo politiku svi smo emotivno reagovali.
Ono je zaista sramota ali ne svih nas.Nismo svi isti,srecom.Vjerujte da se ovome suprostavljaju i najveci Crnogorski liberali.
Vecini je zhao i nadam se da ce momci iz NO NAME-a (najmanje krivi u cijeloj prichi) dostojanstveno predati titulu FLAMINGOSIMA i nama osvjetliti obraz a pljunuti u lice kompletnom zhiriju.

potpuno se slazem sa ovim.. ali hoce li? Nesto bas i ne verujem u to!

Sve vise gubim nadu da ce se ovaj cirkus okoncati u nasu korist,narocito posle one emisije na CG televiziji.Ne mogu da verujem da ne postoji nikakva zastita od ovakvih slucajeva kada je toliko ocigledna namestaljka.Mislim da nam peticije i pisanje po svim mogucim forumima nece uroditi plodom jer za ovako veliku stvar treba da se oglase nadlezni,organizatori pa i ministar kulture.

CG-orka:
Zar ste toliko naivni?!

Svaka cast! Lepo receno... Ako su neki ljudi, ucinice to. Ako tako ne urade, pa nisu ljudi i ne znam sta da kazem...

marinana:
Sve vise gubim nadu da ce se ovaj cirkus okoncati u nasu korist,narocito posle one emisije na CG televiziji.Ne mogu da verujem da ne postoji nikakva zastita od ovakvih slucajeva kada je toliko ocigledna namestaljka.Mislim da nam peticije i pisanje po svim mogucim forumima nece uroditi plodom jer za ovako veliku stvar treba da se oglase nadlezni,organizatori pa i ministar kulture.

Veca je sansa da se oglase ako mi reagujemo na neki nacin. Sto vise ljudi se buni, to ce manje moci da ignorisu... Vredi pokusati u svakom slucaju! : D

bas me interesuju sta ce flamingosi reci.......ma niko ne treba da ode na evroviziju......nece nam nista faliti ako ne odemo.....bolje da resavamo ocigledno neke ozbiljnije politicke probleme,nego da se borimo ze jebenu evroviziju.....

Back