Beovizija 2006

ma ljudi, uopste se ne treba nervirati zbog tih crnogoaraca...pa ko su oni da mi trosimo zivce?? samo opusteno...Flamingosi idu u Atinu 100%.. a No Brain..lepo u Budvu pa na plazi svirkajte gostima...koji ima sve vise i vise iz godine u godinu!

Auuuuuuuuu ovo sto je Tijanic rekao nista ne valja, to znaci da ce oni ipak otici na Evropesmu a to stvarno Srbija ne bi smela ni po koju cenu da dozvoli jer bi bila zauvek namagarcena. To bi stvarno bio skandal koji svet nije video. Pa nemoguce da ne postoje pravna sredstva da ospore kradju. Stavrno ne razumem. Zamolio bih jos zarkonya da nam kaze sa kog sajta je preuzeo Tijanicevo saopstenje.

Ma ne razumem zasto neki visi zvanicnik npr. Ministar Kulture ne stane iza nas i podrzi nas u svemu ovome, pa ono sto se moglo cuti na TV CG je stvarno kriminalno a oni nas u sred svog dvorista pokrali. Pa ljudi to je kao kad ukrades nesto iz prodavnice, ne moze se tek tako drugi put preci preko toga za redom???

Uh a mi smo kao principijalni...? Pa vecina misli "Samo da komsiji crkne krava" Secas li se uopstalom koliko su samo pljuvali Joksimovica kada je izabrano Lane...i nisu pljuvali Crnogorci nego Srbi....

A znao sam da ce ovako da ispadne. Bojimo se da nema pravnih sredstava za osporenje, a kradja??? Pa dokle vise, dokle ce neko da nas vuce za nos? Ma trebalo je odmah posle 1-og ili 2-og clana zirija prekinuti bruku a ne sada kad je kasno!

LJUDI SAD SAM POSTAVIO KONKRETAN ZAHTEV MODERATORU KRSTARICE DA KAO OANKETU POSTAVI : JESTE LI UZ FALMINGOSE ILI NO NAME, A POSLE REZULTATE DA DAJU U JAVNOST !!!!!! VALJDA CE MODERATOR PRIHVATITI STA KAZETE NA IDEJU ?

Super za peticiju! AJDE SAD SVI NA LINK, I POTPISUJTE! Ma nisu crnogoroci krivi, nego casica pedera iz vlasti koji manipulisu i njima i nama! Njih bre treba obelodaniti i poubijati! A ovi NO NAME ako imaju i trunku casti (sto navodno crnogorci imaju) odustace... A o5, placeni su da cute i pobede... Sta cete... POliticari su ziva govna svih drzava...

Back