Beovizija 2006

SLUSAJTE JEDNU EXTRA IDEJU ! Nadjemo servis za besplatno slanje poruka na mobilne ili jos bolje obican e-mail ! I onda u poruci ili mailu napisemo salji dalje nevracej ako neprosledis poruku sticicete prokletstvo (i te fore) ! A napisemo posalji najmanje trojici (i posle dodamo da poruku vise netreba slati ukoliko nas na euroviziji predstavljaju flamingosi) !

Za mene FLAMINGOSI i jesu pobjednici!

Vjerujte da me, kao crnogorku, prvi put u zivotu sramota svoje drzave, odnosno sacice ljudi iz vrha, koji vuku sve konce, donose sve odluke i stoje iza svega ovoga, a kao marionete drze u rukama ovu nevinu djecu, bolje reci PROIZVOD, jer ih i reklamiraju kao "Made in Montenegro" !!!
Neoprostivo je bilo ono sto se desilo prosle godine, a ovo je vec... Ma nemam rijeci! Dno, skandal, sramota, katastrofa..!
Jasno je da je ovo politicki motiv, da bi se postigao taj cilj koji ta sacica zeli!

Vjerujte da sam ja, moje okruzenje, prijatelji - zgrozeni!

Iskreno se nadam da na ovome nece ostati, dragi prijatelji iz Srbije, molim vas da se pobunite, trazite preispitivanje regularnosti glasanja i diskalifikaciju pobjednika! Ja cu biti medju prvima koja ce potpisati peticiju da se Flamingosi salju na Evroviziju!!!!!

Veliki pozdrav iz Podgorice!

da mi je neko pricao da ce se ovo desiti mislim da ne bih verovala!!
jos uvek sam u soku!! sta smo doziveli?!?! da nas crnogorci
z a j e bava ju u sred srbije!!!!! ljudi, dokle cemo vise ovo da tolerisemo?!?! glasali smo fer, a oni skoro ni jedan glas nama!!!! kakav bezobrazuluk!!!!!!! isto kao prosle godine...
najbolje bi bilo resenje da se odvoje i to sto pre i da svako ima svog predstavnika na evroviziji!!

Novosti

*Saopstenje RTS-a biti poznato sutra. Iako je bilo najavljeno da ce tokom noci konferenciju za novinare odrzati direktor RTS-a Aleksandar Tijanic. Medjutim, kako nezvanicno saznajemo, prema propozicijama Eurosonga, nije moguce da glasanje bude ponisteno, vec je predvidjena samo mogucnost povlacenja pesme. Grupa novinara iz cele Srbije vec je potpisala peticiju za ponistavanje glasanja, a isto su ucinili i novinari iz Hrvatske.
Direktor EUROSONGA cije ime nije poznato, saopstio je da ce ORGANIZATORI Eurosonga u Atini tek razmatrati problem koji je nastao nakon glasanja u Beogradu.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Sve priče o već rešenom pobedniku za predstavnika SCG na Eurosongu 2006 u Atini su neistinite.

Podatak da članovi žirija za Beoviziju i Evropesmu još nisi imenovani, nadamo se, predstavlja dovoljan dokaz.

Sastav žirija biće objavljen na samom takmičenju, u direktnom TV prenosu.

Sve javne prozivke o nameštanju su proizvod namere nekog od učesnika u podzemnoj borbi za izbor pobednika Festivala i imaju za cilj uvodjenje neregularnosti i jačanje uticaja podzemnih snaga na ishod Festivala.

Predsednik Upravnog odbora JRT Aleksandar Tijanić naložio je formiranje grupe za superviziju regularnosti takmičenja sa uputstvom da se diskvalifikuje svaka pesma i izvodjač u čije ime nepozvani mešetari vode protivpravnu podzemnu kampanju.

RADIO TELEVIZIJA SRBIJE
Beograd, 07.03.2006.godine
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
POVODOM EVRO-PESME 2006.

MissUndaztood:
da mi je neko pricao da ce se ovo desiti mislim da ne bih verovala!!
jos uvek sam u soku!! sta smo doziveli?!?! da nas crnogorci
z a j e bava ju u sred srbije!!!!! ljudi, dokle cemo vise ovo da tolerisemo?!?! glasali smo fer, a oni skoro ni jedan glas nama!!!! kakav bezobrazuluk!!!!!!! isto kao prosle godine...
najbolje bi bilo resenje da se odvoje i to sto pre i da svako ima svog predstavnika na evroviziji!!

slazem se za ovo poslednje!upravo to isto je Ognjen rekao prosle godine

Nije fer da crnogorci glasaju za crnogorce, mi za nase i njihove. Zar nisu bili prosle godine? Sta hoce vise? Ionako su prosle godine ne znam na koju foru prosli na Beoviziji, ali da dodju kod nas i pobede u onakvoj konkurenciji. Stvarno je besmisleno. Meni se svidela Tijana Dapcevic i pesma maler koja je bas bila zivahna, Uostalom ni Flamingosi nisu bili losi. Bili su simpaticni. Inace grupa NoName mi je toliko odvratna kao i svima koji su se javili i izneli svoje nezadovoljstvo. Uzas, i jos uvek ne mogu da verujem ))) :evil: :mad:

Back