Beovizija 2006

Ma slepci neznaju ni da nameste kako treba
Crnogorci ih zajebu ali ako treba flamingosi da idu ne euro onda nam je isto ...
dobro malo bolje od onih crnogorskih derpea
mislim najbolje bi bilo da ide Ana Nikolic da pokazuje bulju i ostalo i onako su sve pesme shitovi

Inace jedan od pevaca iz grupe Noname nije uspeo da udje u uzi izbor za Idole, a uspeo je na beoviziji. Strasno, zar ne? Pa mogao je Zeljko opet da se prijavi. Zar ovi debili nisu ucestvovali prosle godine, sta hoce vise? Jos im nasi dali nagradu za najbolju grupu, Uzas;;;;

Kakva sramota i bruka! Kakvi jadni ljudi oni Crnogorci i Njegos se okrece u grobu zbog njih. Meni je van pameti bilo sto su se opet kandidovali, a kamoli da pobede. Prosto ne mogu da verujem da se to desilo! Uopste ne verujem. I ja se nadam da ce casno (kao sto sami pricaju da jesu) da predaju svoje prvo mesto flamingosima!!! Sram ih bilo

Izgleda da je ovo definitivan kraj ove nesrecne drzavne zajednice. Ja sam bio za zajednicku drzavu, ali veceras su mi se otvorile oci i shvatio sam da ce biti nemoguce drzati zajedno ova dva naroda. Kada se pada onaj referendum, pre ili posle Atine? Bolje je da se sto pre razdvojimo, jer ce kasnije mozda biti "prekasno".

Back