Beovizija 2006

Dakle, potvrdjeno da je sutra drugo finale! A sada sam cuo da Crnogorci mozda nece ucestvovati!

Nebitno, u slucaju da u CG sutra bude besplatno glasanje (kao prosle godine), saljite sto vise poruka! Sutra moramo pobediti! I glasajte SVI ZA FLAMINGOSE, NAMENSKI!!! Bar po jednu poruku! U CG ima oko 1.000.000 aktivnih korisnika mobline telefonije, u Srbiji oko 6.000.000! Dajte da uspemo, da preopteretimo centrale porukama za FLAMINGOSE!!!!

EVO I NA ESCTODAY!!!!!!!!
Evropesma/Evropjesma
Serbia & Montenegro give it another try

Tomorrow night, on the edge of the European Broadcasting Union's deadline to submit entries for the 2006 Eurovision Song Contest, Serbia & Montenegro will give their national selection for the upcoming contest a last try.

The top-five of the Serbian national final Beovizija and the Montenegrin national final Montevizija will take part in a new national final. The winner will be decided by televoting.

The top-five from Beovizija
1. Flamingosi feat. Luis - Ludi letnji ples
2. Ana Nikolic - Romale romali
3. Ivana Jordan - Lazarica
4. Tijana Dapcevic – Greh
5. Mari Mari - Da ti se dlanovi zalede

The top-five from Montevizija
1. Stevan Faddy - Cipele
2. No Name - Moja ljubavi
3. Stefan Filipovic - Za nju još vazduh dišem
4. Nela Popovic - Kao Feniks
5. Crveno i Crno - Andeo u ocima

More news about this highly interesting development soon!

I'm so excited:
Ja cu sve pare od avionske karte i smestaja dati sutra za dopune! U mojoj porodici ima deset kartica. 10*5=50! Flamingosi mogu da racunaju na najmanje pedeset glasova od moje porodice!

Od nas najmanje 15 :D Nije tako mnogo kao u tvom slucaju (inace, wooooow, svaka cast!!!), ali posluzice... Svaki glas se racuna. Ima da doguramo do 50000... hahahha

e ovo sam nasla sad na esctoday

Tomorrow night, on the edge of the European Broadcasting Union's deadline to submit entries for the 2006 Eurovision Song Contest, Serbia & Montenegro will give their national selection for the upcoming contest a last try.

The top-five of the Serbian national final Beovizija and the Montenegrin national final Montevizija will take part in a new national final. The winner will be decided by televoting.

The top-five from Beovizija
1. Flamingosi feat. Luis - Ludi letnji ples
2. Ana Nikolic - Romale romali
3. Ivana Jordan - Lazarica
4. Tijana Dapcevic – Greh
5. Mari Mari - Da ti se dlanovi zalede

The top-five from Montevizija
1. Stevan Faddy - Cipele
2. No Name - Moja ljubavi
3. Stefan Filipovic - Za nju još vazduh dišem
4. Nela Popovic - Kao Feniks
5. Crveno i Crno - Andeo u ocima

More news about this highly interesting development soon

GLASAJTE SAMO ZA FLAMINGOSE!!!! Crnogorci ce sto posto hteti nesto da smuljaju sa porukama, ali ans je deset puta vise, tako da nece moci bas toliko ukoliko svi glasamo za Flamingose! Ide nam i na ruku sto su Crnogorci podeljeni oko No Name-a. Sve nam ide na ruku, samo da se mi ne pravimo kreteni i da glasamo za Flamingose i da nas Crnogorci ne uj*ebu porukama. Imam osecaj da ce biti besplatne za CG. Sto moze nama opet biti plus, jer u CG ima dosta onih koji glasaju za No Name.

Ma vazno je da sve svoje glasove damo FLAMINGOSIMA, ne treba se mnogo nadati za Anu i Ivanu...tako nam samo odlaze glasovi... tako da svi samo za FLAMINGOSE...
Ne bi me cudilo da u CG budu FREE SMS...

Ma nema sanse a da ne podebe FLAMINGOSI>>>.!

TIJANIĆ PREDLOŽIO DA SE ODRŽI NOVO TAKMIČENJE I ODLUKA PREPUSTI PUBLICI

Subota, 18. mart /22:56/

evropesma Povodom spora oko izbora našeg predstavnika za Pesmu Evrovizije u Atini, Referentna grupa Evropske unije za radiodifuziju predložila je Upravnom odboru Udruženja javnih radiotelevizijskih stanica Srbije i Crne Gore da se do ponedeljka dogovore koja će pesma predstavljati našu zemlju na takmičenju u Atini.

Aleksandar Tijanić, predsednik Upravnog odbora UJRT, predložio je predstavnicima Crne Gore u Upravnom odboru da se u nedelju uveče [19. marta] organizuje festival sa po pet prvoplasiranih pesama sa Beovizije i Montevizije i da se glasovima publike odredi zajednički predstavnik za Evrosong 2006. u Atini.

Odo' ja na spavanje, pa se cujemo sutra... Dace Bog da Flamingosi odu. Ovoga puta je pravda na nasoj strani. Prekoracili su svaku meru i sada ce se suociti sa srpskim gnevom!!! BUAHAHAHAHAHHAA :P

Laku noc ljudi! ;)

Back