Beovizija 2006

a pazi ja kao naivan, pa verovah da ce i crnogorci glasati za flamingose ako nizbog cega onda zbog Madzgalja(Crnogorca).
Eto sad ce moci 20. maja da propagiraju svoju nezavisnu drzavu koja ce se verovatno proglasiti 2 dana kasnije.
uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa za korupirane gadove!!!!!!!!!!!!

Videste li vi tu crnogorsku bruku?Zar da cetiri crnogorca u ziriju odlucuju u ime cele drzave?Zar da budu tako nepravedni?Zar da nama jedva i do 3 poena daju?Kako mi je bilo drago kad je publika izvizdala No Name!!!Zar drugi put ONI, NA PREVARU da idu na Evroviziju?Zar se crnogorci tako brukaju?

TO JE NESHVATLJIVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LJUDI, IDEMO NA MEDIJSKU AKCIJU!!!!! IDITE NA SVE STRANE FORUME VEZANE ZA EUROSONG!!! RUSIMO NO NAME NA SVIM FORUMIMA, SAJTOVIMA, TELEVIZIJAMA, RADIO STANICAMA!!!! JA SADA PISEM MAIL ORGANIZATORIMA U ATINI DA SE ZVANICNO PROVERI REGULARNOST IZBORA IMAJUCI U VIDU I PROSLU GODINU. AJMO, PRAVDA! JELENA TOMASEVIC JE TRPELA, FLAMINGOSI I ANA NIKOLIC NECE!!!

MALO SU ME PONELE EOCIJE, ALI AJDE!!!!

I'm so excited:
LJUDI, IDEMO NA MEDIJSKU AKCIJU!!!!! IDITE NA SVE STRANE FORUME VEZANE ZA EUROSONG!!! RUSIMO NO NAME NA SVIM FORUMIMA, SAJTOVIMA, TELEVIZIJAMA, RADIO STANICAMA!!!! JA SADA PISEM MAIL ORGANIZATORIMA U ATINI DA SE ZVANICNO PROVERI REGULARNOST IZBORA IMAJUCI U VIDU I PROSLU GODINU. AJMO, PRAVDA! JELENA TOMASEVIC JE TRPELA, FLAMINGOSI I ANA NIKOLIC NECE!!!

MALO SU ME PONELE EOCIJE, ALI AJDE!!!!
slazem se

FLAMINGOSI NA EUROSONG!!!!

Ne mogu da vjerujem da su oni retardi iz No BRAIN-a pobijedili!!!
e022.gif

Nishta...pakujem kofere i bjezim iz zemlje :evil:

Btw, nikad necu zaboraviti izraze lica kad su izashli da "prime" nagradu :mrgreen: :lol:

Back