Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
BEOGRADSKI PAŠALUK, bliska budućnost ili stvar prošlosti?
Ako neka se ocepe,ja bi to i voleo.Samo cisto sumnjam da je vecina za to kao sto su djetici sa Cetinja.
Ja bi referendum odrzao u Srbiji za samostalnost,e to bi bila prava stvar, jer garantovano posle njega vise nebi bila zajednica SCG.Vecina Srba je za drzavu Srbiju.
Nisam nikad bio u Srbiji, ali sam ovo ljeto bio u Crnoj Gori. Prošao sam je od Šavnika do Petrovca na Moru i usput čuo i vidio svašta. Nigdje nisam imao problema zato što sam Hrvat,
To gde nisi imao problema zbog nacionalnosti je siguran znak da si na tom potezu već izašao iz Republike Hrvatske - što treba da znači da si bio na sigurnom ! 8-)
P. S. Svake godine odlazim kod kuma u Nikšić i CG drugde, a ti si stekao malo preuveličan utisak o svemu tome. Svakako ta me tvoja impresija ne čudi u odnosu na sredinu iz koje dolaziš.
To gde nisi imao problema zbog nacionalnosti je siguran znak da si na tom potezu već izašao iz Republike Hrvatske - što treba da znači da si bio na sigurnom ! 8-)