Beogradski nadbiskup podržao studente-blokadere

Znaci opet se taj zli Vatikan okomio je jadan castan napaceni narod, jesu li mozda Jezuiti?
Где вас штанцују? Овакав облик комуникације има седамдесет пет посто учесника овог форума.
Да није случајност, као ове спонтане дестабилизације држава које теже суверенитету?
Ја спадам у оне који не верују у спонтаност и случајност.
Дакле, пошто је дотични упосленик друге државе могао је достојанствено да ћути али...

Где вас штанцују? Овакав облик комуникације има седамдесет пет посто учесника овог форума.
Да није случајност, као ове спонтане дестабилизације држава које теже суверенитету?
Дакле, пошто је дотични упосленик друге државе могао је достојанствено да ћути али...
ali je bio pozvan da reaguje
(moj prethodni post)

Mozda niste primetili moja malenkost ne pripada ni jednoj "grupi ucesnika" kako ih nazivate.
Da li znate kako se finansiraju verske zajednice i ko ih finansira?

Mozda niste primetili moja malenkost ne pripada ni jednoj "grupi ucesnika" kako ih nazivate.
vecina od nas ne pripada nijednoj grupi....osim botova.

svako iole civilizovan i obrazovan se ne svrstava, mozda ne zna sta je najbolje, ali zasigurno zna sta je zlo i najgore.

Poslednja izmena:
ali je bio pozvan da reaguje
(moj prethodni post)
Реакција је могла носити и неутралан став, управо из разлога који наведох.
Овде се данима знало наклапати о потреби немешања цркве, па и СПЦ, у политику а сада видимо да некима и те како паше.
То се зове лицемерје, врхунско!

Реакција је могла носити и неутралан став, управо из разлога који наведох.
Овде се данима знало наклапати о потреби немешања цркве, па и СПЦ, у политику а сада видимо да некима и те како паше.
То се зове лицемерје, врхунско!
Sa cije strane je izrazeno licemerje?

Нисам се превише бавио тим питањима али сам начуо да држава за коју ради дотични има сопствену банку
у коју су припадници неких народа уложили сопствене златне зубе.

Нисам се превише бавио тим питањима али сам начуо да држава за коју ради дотични има сопствену банку
у коју су припадници неких народа уложили сопствене златне зубе.
Svi smo mi culi svasta, ali nismo svi naivni.

Svi smo mi culi svasta, ali nismo svi naivni.
Гледао сам да то саопштим на реторички занимљив начин и да не тупим сад о историји.
Општепознате су чињенице о којима се штуро можеш информисати и на ВИАСАТ историјском каналу.
А прилично сам сигуран да си схватио о чему сам говорио.

Sta je zlo i najgore?
Sta nam jedan bubnjar koga smo svi slusali vazno saopstava?
znas sta je zlo?

nije zlo pljacka, nije zlo cak ni batinjanje protestanata, pa cak ni laganje vlasti jer sve vlasti na svetu lazu...najgore je unistavanje duha naroda, morala, istorije, pljuvanje i posrprdno izrugavanje po nacionu...za prvo, za 5 godina ce se vratiti ukradeno, rane ce zarasti, zaboravicemo na lazi, ali unisten duh, unisten etnos, metstaziran narod debilanama naustrp obrazovanja i kulture... za to ni ni vek nece biti dovoljan.

e za to se ide na dozivotnu robiju. da sam ja neko.

Stvari uvek treba nazivati pravim imenom i necemo se gubiti sto se kaze lost in translation...na delu je najcistija forma satanizma. Kao u majstoru kod Bulgakova kad na pocetku se hjasno kaze da je djavo bafomet ili ba svejedno, dosao u Moskvu.

E tako je i ovde. Sve sto funkcionise kao Paderbornska Crkva kod nacional socijalista Nemacke 30tih proslog veka sa onih koliko kamenih stolica gde se donose odluke, e tako je i ovde...parafraza jer su te u Nemackoj vaspostavili isti oni koji su vaspostavili i ove danas u Srbiji.

Cilj samo oni znaju.

Гледао сам да то саопштим на реторички занимљив начин и да не тупим сад о историји.
Општепознате су чињенице о којима се штуро можеш информисати и на ВИАСАТ историјском каналу.
А прилично сам сигуран да си схватио о чему сам говорио.
Потпуно сувишно питање јер се одговор налази у наслову теме.
Znaci RKC je politicarila oko protesta, a prozivana SPC nije?
Koji je razlog?
Retoricki zanimljiv razlog je optuzivati jednu konfesiju pri tome prenebegavati slicne, ili iste delatnosti druge i to saznavsi sa istorijskog kanala.
Da li su mozda na njemu objavili da su one bile jedinstvene prvih hiljadu godina dok se nisu razisli iz politickih razloga, citaj borba za vlast, da je i druga imala svoju "inkviziciju" i da nije zaostajala sa zlatnim zubima?

znas sta je zlo?

nije zlo pljacka, nije zlo cak ni batinjanje protestanata, pa cak ni laganje vlasti jer sve vlasti na svetu lazu...najgore je unistavanje duha naroda, morala, istorije, pljuvanje i posrprdno izrugavanje po nacionu...za prvo, za 5 godina ce se vratiti ukradeno, rane ce zarasti, zaboravicemo na lazi, ali unisten duh, unisten etnos, metstaziran narod debilanama naustrp obrazovanja i kulture... za to ni ni vek nece biti dovoljan.

e za to se ide na dozivotnu robiju. da sam ja neko.
Stvari uvek treba nazivati pravim imenom i necemo se gubiti sto se kaze lost in translation...na delu je najcistija forma satanizma. Kao u majstoru kod Bulgakova kad na pocetku se hjasno kaze da je djavo bafomet ili ba svejedno, dosao u Moskvu.

E tako je i ovde. Sve sto funkcionise kao Paderbornska Crkva kod nacional socijalista Nemacke 30tih proslog veka sa onih koliko kamenih stolica gde se donose odluke, e tako je i ovde...parafraza jer su te u Nemackoj vaspostavili isti oni koji su vaspostavili i ove danas u Srbiji.

Cilj samo oni znaju.
Ako se budemo dotakli iznesenog na odgovarajucoj temi nastavicemo diskusiju.
Nije u redu spamovati ovu, ako bi zapoceli prepisku bila bi suvise dugacka, pretpostavljam da ti je jasno da se ne moze odgovoriti, a pogotovu razjasniti u nekoliko postova.

Znaci RKC je politicarila oko protesta, a prozivana SPC nije?
Koji je razlog?
Retoricki zanimljiv razlog je optuzivati jednu konfesiju pri tome prenebegavati slicne, ili iste delatnosti druge i to saznavsi sa istorijskog kanala.
Da li su mozda na njemu objavili da su one bile jedinstvene prvih hiljadu godina dok se nisu razisli iz politickih razloga, citaj borba za vlast, da je i druga imala svoju "inkviziciju" i da nije zaostajala sa zlatnim zubima?
СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА!!!
Ако има нешто да каже о тренутној ситуацији има потпуно право на то.
Овде јој је седиште, народ из ког је изникла и чије име носи, за разлику од РИМОКАТОЛИЧКЕ са седиштем у Риму.
Зашто лажеш ово око инквизиције и златних зуба?
Да није зато што си римокатолик? Лажеш и за разлаз из политичких разлога, канонске су природе.

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА!!!
Ако има нешто да каже о тренутној ситуацији има потпуно право на то.
Овде јој је седиште, народ из ког је изникла и чије име носи, за разлику од РИМОКАТОЛИЧКЕ са седиштем у Риму.
Зашто лажеш ово око инквизиције и златних зуба?
Да није зато што си римокатолик? Лажеш и за разлаз из политичких разлога, канонске су природе.
SPC je duzna da odgovori najkrace receno, a ne da politicari kako si se ti izjasnio.
Tvoje nepoznavanje istorijskih cinjenica ti ne daje za pravo da me nazivas lazovom, retoricki je zanimljivo izneti podatak o sukobu unutar nje i lomace na kojoj su mnogi zavrsili.
Dalja rasprava bi vodila u spam kao sto sam vec napomenuo mozemo razjasniti na adekvatnoj temi.

Poslednja izmena:
SPC je duzna da odgovori najkrace receno, a ne da politicari kako si ti izjasnio.
Tvoje nepoznavanje istorijskih cinjenica ti ne daje za pravo da me nazivas lazovom, retoricki je zanimljivo izneti podatak o sukobu unutar nje i lomace na kojoj su mnogi zavrsili.
Dalja rasprava bi vodila u spam kao sto sam vec napomenuo mozemo razjasniti na adekvatnoj temi.
Какве ломаче? О златним инвестиционим зубима јеврејског народа сам писао, зубима и осталом отетом злату које је Драгановић усташким
камионима доставио на задња врата ватиканске банке. Што се правиш наиван и шириш причу на средњи век?
О мешању римокатоличке испоставе у српску политичку кризу је тема, не о политичарењу СПЦ.

Какве ломаче? О златним инвестиционим зубима јеврејског народа сам писао, зубима и осталом отетом злату које је Драгановић усташким
камионима доставио на задња врата ватиканске банке. Што се правиш наиван и шириш причу на средњи век?
О мешању римокатоличке испоставе у српску политичку кризу је тема, не о политичарењу СПЦ.
Ne pravim se naivan vec odgovaram na postavljeno pitanje sa tvoje strane.
jevresko pitanje je malo sire od tvog pogleda ako nisi znao sto je ocito, jevreski bankar josua (josip) frank je dosao iz Beca u Zagreb sa zadatkom da osnuje ustaski pokret.
Da ne spominjemo na koji nacin su "zaradili" osnivanje drzave izrael.
Dalja rasprava bi bila spam ostavimo je za drugu temu.

RKC je prozvana da se izjasni zajedno sa ostalim verskim zajednicama sto je i ucinila po mom skromnom misljenju bez politicarenja i licemerja.

Back