Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Ja cu to da praktikujem isto, pogotovu sad kada ima svuda dobrih staza, ali mi zveknuli bajk pa treba da kupim nov. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh bolje nemoj da se navuces na trpkovica to je haos ne znas sta bi pre uzeo..i nije samo na oko nego bas bogato nije testasto..a jakovljevic je u bulevaru gore pre idee ima nevidjene kifle sa sirom i maslinama..i ostalo nije lose isto socno sa nadevima..samo sad nesto gledam na netu izgleda da nije jakovljevic..provericu sutra ima ih i na zelenjaku..moguce da je sto nina kaze kircanski
ima u patrijarha gavrila jedna mala prodavnica sa velikim izborom bajseva,prosto sam fascinirana kako uspevaju da se organizuju i izloze sve.odlicni bajsevi,i mozda nekom vazno-daju na 5 rata.Ja cu to da praktikujem isto, pogotovu sad kada ima svuda dobrih staza, ali mi zveknuli bajk pa treba da kupim nov.![]()
Ok hvala ti unapred.
A gde se nalazi taj Trpkovic?
Inače što se tiče Hleb&kifle, ja redovno tu kupujem doručak i nije mi jasno što se ljudi bune da su proizvodi mali.Uopšte nisu mali.
ja veruj da jako malo pojedem..200g po obroku mi je dosta ali ne volim da me neko pravi budalom i da od niceg specijalnog pravi fensi stvar ne bi li je vise naplatio..ima za 15 din komad onih buhtli s kajsijom..a kajsije nema u poslednje vreme ni u tragovima..jedva da ih samo oboje tom marmeladom..ne znam dal se secas kad su se pojavili koliki je djevrek bio..2x veci od sadasnjeg..pogledaj molim te rol virsla kolika je i koliko kosta..bezobrazlukPa dobro, muškarcima verovatno i količina igra bitnu ulogu![]()
ja veruj da jako malo pojedem..200g po obroku mi je dosta ali ne volim da me neko pravi budalom i da od niceg specijalnog pravi fensi stvar ne bi li je vise naplatio..ima za 15 din komad onih buhtli s kajsijom..a kajsije nema u poslednje vreme ni u tragovima..jedva da ih samo oboje tom marmeladom..ne znam dal se secas kad su se pojavili koliki je djevrek bio..2x veci od sadasnjeg..pogledaj molim te rol virsla kolika je i koliko kosta..bezobrazluk
jasno al opet su prevarantiRazumem šta hoćeš da kažeš. I u pravu si, smanjili su proizvode. Meni oni odgovaraju samo iz jednog razloga. Skoro ništa nije premasno što u većini pekara nije slučaj. I ono što ja kupim za doručak, sve sa jogurtom retko pređe 100 din. A od toga mi uvek ostane nešto i za užinu.
aj probaj za istu cenu kolko veci fitness obrok kod trpkovica pa javiFitty pecivo je fantastično![]()
jasno al opet su prevarantinesto mi se ni mirisi koji se sire okolo vise ne dopadaju
aj probaj za istu cenu kolko veci fitness obrok kod trpkovica pa javi![]()
aj probaj za istu cenu kolko veci fitness obrok kod trpkovica pa javi![]()
Odmah pored Fonda za PIO u Nemanjinoj. Uvek je red ispred pekare, ali imaju dva reda. Jedan za burek, a drugi za peciva.
Inače što se tiče Hleb&kifle, ja redovno tu kupujem doručak i nije mi jasno što se ljudi bune da su proizvodi mali.Uopšte nisu mali. Bela peciva su im premazana onim slatkastim puterom i imaju francuski ukus,peciva od integralnog ili heljdinog brašna su vrhunska, lisnata testa ne kupujem, a najviše volim integralne ili kukuruzne štanglice, kiflu od heljde i integralnu kiflu zbog gomile suncokretovih i drugih semenki pa prvo pojedem sve semenke, a onda ostalo![]()
ti bas imas izgleda pare za bacanjeJa sam kupovala i kolače i torte. Braunis je predivan kao i reform torta.I veliko je parče, ja ga podelim na pola.Uzimala sam i malu plazma tortu kad su mi dolazili neki gosti. Košta 1100 din, a može da se izvuče nekih 10-ak parčića ( ne prevelikih). Čini mi se da te cene nisu prevelike u odnosu na poslastičarnice
, sve sa jogurtom retko pređe 100 din. A od toga mi uvek ostane nešto i za užinu.
Pa kod Trpkovića me fitnes obrok ne zanima, kod njih samo burek a i nisu mi baš usput na svakodnevnoj relaciji.Al dobar im je burek.I uvek je gužva.