Beogradske pekare

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uh bolje nemoj da se navuces na trpkovica to je haos ne znas sta bi pre uzeo..i nije samo na oko nego bas bogato nije testasto..a jakovljevic je u bulevaru gore pre idee ima nevidjene kifle sa sirom i maslinama..i ostalo nije lose isto socno sa nadevima..samo sad nesto gledam na netu izgleda da nije jakovljevic..provericu sutra ima ih i na zelenjaku..moguce da je sto nina kaze kircanski

ako je u bulevaru kod .liona onda je kircanski..ima i kifle sa maslinama..

Ja cu to da praktikujem isto, pogotovu sad kada ima svuda dobrih staza, ali mi zveknuli bajk pa treba da kupim nov. :)
ima u patrijarha gavrila jedna mala prodavnica sa velikim izborom bajseva,prosto sam fascinirana kako uspevaju da se organizuju i izloze sve.odlicni bajsevi,i mozda nekom vazno-daju na 5 rata.
meni vazno-ovde free pumpaju gume i podmazuju bajs
...imaju i sajt koga zanima

@hleb i kifle...meni je toliko odvratna ta `topalovicevska` radnja,da i ne ulazim kod njih

Ok hvala ti unapred.
A gde se nalazi taj Trpkovic?

Odmah pored Fonda za PIO u Nemanjinoj. Uvek je red ispred pekare, ali imaju dva reda. Jedan za burek, a drugi za peciva.

Inače što se tiče Hleb&kifle, ja redovno tu kupujem doručak i nije mi jasno što se ljudi bune da su proizvodi mali.Uopšte nisu mali. Bela peciva su im premazana onim slatkastim puterom i imaju francuski ukus,peciva od integralnog ili heljdinog brašna su vrhunska, lisnata testa ne kupujem, a najviše volim integralne ili kukuruzne štanglice, kiflu od heljde i integralnu kiflu zbog gomile suncokretovih i drugih semenki pa prvo pojedem sve semenke, a onda ostalo :lol:

Pa dobro, muškarcima verovatno i količina igra bitnu ulogu :)
ja veruj da jako malo pojedem..200g po obroku mi je dosta ali ne volim da me neko pravi budalom i da od niceg specijalnog pravi fensi stvar ne bi li je vise naplatio..ima za 15 din komad onih buhtli s kajsijom..a kajsije nema u poslednje vreme ni u tragovima..jedva da ih samo oboje tom marmeladom..ne znam dal se secas kad su se pojavili koliki je djevrek bio..2x veci od sadasnjeg..pogledaj molim te rol virsla kolika je i koliko kosta..bezobrazluk

ja veruj da jako malo pojedem..200g po obroku mi je dosta ali ne volim da me neko pravi budalom i da od niceg specijalnog pravi fensi stvar ne bi li je vise naplatio..ima za 15 din komad onih buhtli s kajsijom..a kajsije nema u poslednje vreme ni u tragovima..jedva da ih samo oboje tom marmeladom..ne znam dal se secas kad su se pojavili koliki je djevrek bio..2x veci od sadasnjeg..pogledaj molim te rol virsla kolika je i koliko kosta..bezobrazluk

Razumem šta hoćeš da kažeš. I u pravu si, smanjili su proizvode. Meni oni odgovaraju samo iz jednog razloga. Skoro ništa nije premasno što u većini pekara nije slučaj. I ono što ja kupim za doručak, sve sa jogurtom retko pređe 100 din. A od toga mi uvek ostane nešto i za užinu.

Razumem šta hoćeš da kažeš. I u pravu si, smanjili su proizvode. Meni oni odgovaraju samo iz jednog razloga. Skoro ništa nije premasno što u većini pekara nije slučaj. I ono što ja kupim za doručak, sve sa jogurtom retko pređe 100 din. A od toga mi uvek ostane nešto i za užinu.
jasno al opet su prevaranti:lol:nesto mi se ni mirisi koji se sire okolo vise ne dopadaju:think:
Fitty pecivo je fantastično :heart:
aj probaj za istu cenu kolko veci fitness obrok kod trpkovica pa javi :lol:

jasno al opet su prevaranti:lol:nesto mi se ni mirisi koji se sire okolo vise ne dopadaju:think:

aj probaj za istu cenu kolko veci fitness obrok kod trpkovica pa javi :lol:

Ja sam kupovala i kolače i torte. Braunis je predivan kao i reform torta.I veliko je parče, ja ga podelim na pola.:lol:Uzimala sam i malu plazma tortu kad su mi dolazili neki gosti. Košta 1100 din, a može da se izvuče nekih 10-ak parčića ( ne prevelikih). Čini mi se da te cene nisu prevelike u odnosu na poslastičarnice

Odmah pored Fonda za PIO u Nemanjinoj. Uvek je red ispred pekare, ali imaju dva reda. Jedan za burek, a drugi za peciva.

Inače što se tiče Hleb&kifle, ja redovno tu kupujem doručak i nije mi jasno što se ljudi bune da su proizvodi mali.Uopšte nisu mali. Bela peciva su im premazana onim slatkastim puterom i imaju francuski ukus,peciva od integralnog ili heljdinog brašna su vrhunska, lisnata testa ne kupujem, a najviše volim integralne ili kukuruzne štanglice, kiflu od heljde i integralnu kiflu zbog gomile suncokretovih i drugih semenki pa prvo pojedem sve semenke, a onda ostalo :lol:

Hvala ti. Ja zivim na NBG a posao mi i nije bas blizu Nemanjine, ali cu jednom svratiti kad budem u gradu da probam nesto iz te cuvene pekare. Jel rade non-stop?

postavih ja link trpkovica,ne radi nonstop ni nedeljom
Ja sam kupovala i kolače i torte. Braunis je predivan kao i reform torta.I veliko je parče, ja ga podelim na pola.:lol:Uzimala sam i malu plazma tortu kad su mi dolazili neki gosti. Košta 1100 din, a može da se izvuče nekih 10-ak parčića ( ne prevelikih). Čini mi se da te cene nisu prevelike u odnosu na poslastičarnice
ti bas imas izgleda pare za bacanje:lol:gde pa tek su im slatkisi skupi..brownies i mafeni nikad skuplji..torte imas u zdravoj hrani duplo jeftinije..a na crvenom krstu vanilica kg je 700din..ima svakakvih kolaca..sve 80 din..ja baklave razbijam

Poslednja izmena:
Pa kod Trpkovića me fitnes obrok ne zanima, kod njih samo burek a i nisu mi baš usput na svakodnevnoj relaciji.Al dobar im je burek.I uvek je gužva.

odlicne su im i bruskete..pa onaj violinski kljuc.. a tek mini pizze ....onda onaj kroasan sa eurokkremom ali iznutra punjen..... mljac.. jedino sto imaju samo dve pekare u gradu i nisu bas u nekoj mojoj blizini pa ne jedem toliko cesto kod njih koliko bih voleo :)

Volim ovu pekaru, pecivo im je uvek toplo i sveže.
Ali retko kupujem tamo, jednom u dva meseca, otprilike.
Jutros sam doručkovala njihov đački sendvič.
Jedino tamo i kupujem od svih pekara u Beogradu.
Ambijent je prijatan, zaposleni ljubazni, verujem u njihovu higijenu.
Možda jeste malo skupo, ali mislim da vredi.
Osim ako ne naviknete sebe da tamo svraćate svakodnevno, nije baš najsrećnije po prosečan džep.

Imaš pravo jednim delom, ali ja sam u tim tzv. pravim pekarama kupovala pecivo koje je završavalo kao užina pasa lutalica nakon što ga otvorim u parku i malo bolje pogledam.
Da ne navodim sve razloge zašto.
Nisam probala mnogo toga, ovaj sendvič sa susamom, bogat paradajzom i krastavcem mi prija kada mi treba gorivo da me drži ceo dan.
Prodaju ga uvijenog u providnu foliju, podgreju po želji.
Drug je pre kupovao njihovu pitu sa mesom stalno i kroz "mmm"-ove uvek pričao da svaki dinar vredi.
Koleginica je probala čizkejk i njega ne preporučuje kod njih, recimo, kaže da je bezukusan.
Za društvo sam jednom uzela kod njih braunise, al' ih lično nisam probala.
Ja sam pre i male tortilje sa piletinom i zelenom salatom probala.
I to je sve na šta imam svoj ili tuđ komentar.

Pošto se hranim u studentskoj menzi, to mi je retka stanica kad sam u gužvi zbog vremena,

da to je cesta pojava da se nesto bajato uzme ili pomenuta rol virsla da bude kiselkasta..desi se i meni da bacim posto svuda vozim bajs pa i pojedem kojegde svasta...ali ne jedem ono bas redom pecivo da mi je svejedno..nego projice uglavnom..i retko ko odrzava kvalitet..ipak je potreban promet da bi svezina ostala..nekako mi to pecivo kod trpkovica izgleda home made u odnosu na ove kao da je smrznuto

Uh, ja mrljavim po sto godina, pa tako vrlo retko jedem s nogu.
A i naklonjena sam onim obrocima za koje se koristi pribor za jelo.
Ne volim da mrvim i sl.
U pekarama najviše kupujem kafe sa automata, za poneti.
A što se hrane tiče, baš sam mirna po pitanju ove radnje "Hleb i kifle", zaista imam utisak da mogu pojesti žmureći nešto, bez cimanja je li sastav na mestu.

Back