BEOGRADSKA POSLOVNA SKOLA

zdravo narode.treba mi mala pomoć.imali onih koji su upisali visu pre vise godina da ih sada kači ovo da moraju da zavrse do kraja godine? i zna li neko kada počinje oktobar 1.malao sam izašla iz forme, a ostao mi samo carinsko kod todorovića

E, ljudi, imam pitanje(ne, smejte se, pojeshcu vam... dzigericu ako vidim jedan kez):
1. Da li je shkola laka kampanjcima(kao ja)... bleja, pa uchenje 2 nedelje pre ispita?
2. Da li mogu da je zavrshim iako nemam pare da podmicujem?
3. Da li je obavezno dolaziti redovno na predavanja(moracu da radim da bih zaradila za shkolarinu, tako da i necu imati vremena da slusham chike unaokolo, kako mrmljaju za katedrama, chime vetj)?
4. Da li su vezbe obavezne i koliko znache bilo kom profi tokom ispita?

Thanks unapred :P

Da li neko moze hitno da mi odgovori odakle da spremam ispit iz menadzment inovacija kod Ivane Eric???? Bila bi vam jako zahvalna drage kolege obzirom da su u skoli jako ne ljubazni i da ne odgovaraju na mailove. I gde bi nabavila te skripte ili sta vec. Samo da ne de ru ovi iz skole 20e po knjizi:?:

Au brate slatki!
Znao sam da na visoj poslovnoj ima dosta toga za cudjenje, ali ipak, nikako da se nacudim dovoljno. Vi ljudi ne znate ni kad ni kod koga imate ispit. Kako uopste i studirate tako? Sta, upisujete skole samo da bi na kraju imali diplomu, zar mislite da ce vas neko zaista zaposliti zbog toga? Dzabe gubite i vreme i novac.
:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

znas kako, skola je trenutno u opste rasulu

ima par programa, novi stari, svakog ispitnog roka se menjaju profesori - u prevodu organizacija je nula

sto se tice lakoce zavrsavanja, nebih se slozio sa tim...

ne znam kako je na drugim smerovima, ali informatika ni malo nije naivna... ima ispita koji se prolaze lagano a ima ispita koji ne mogu da se prodju ne zbog njihove tezine [nista ne postoji sto se ne moze nauciti] vec zbog verovali ili ne profesora. Nisam ja u fazonu profesor je uvek kriv itd. tacnije nisam nikad u tom fazonu

Back