BEOGRADSKA POSLOVNA SKOLA

Borivoje IP ti dolazi iz BPS i nisi preterano pametan/na............IZA BORIVOJA BG VEROVATNO SE KRIJE BORJANA MIRJANIC, JEDNA OD OSUMLJICENIH ZA LANAC PRODAJE DIPLOMA I INDEKSA NA BPS. NJENO IME JE DOVOLJNO UKUCATI NA GOOGLE.COM zar ne Borivoje?

BEOGRADSKA POSLOVNA SKOLE JE LEGLO KORUPCIJE I POVRH SVEGA TOGA IZDAJE DIPLOME TROGODISNJE VISOKE SKOLE ZA KOJE NEMA DOZVOLU MINISTARSTVA. GENERACIJE SU UPROPASTILI, PA JE SAD MOZDA I DEGUTANTNO PRICATI SAMO O KUPOVINI ISPITA.

Zna se da je MILA JANCETOVIC najgori lopov od kada je sazidana zgrada BPS.

Zna se da lanac kupovine ispita ide preko MILE JANCETOVIC.

Zna se i kako je dosla do direktorske fotelje i da je rusila Radovana Knezevica, bivseg direktora koji je bio poslednja sansa za BPS.........

I zna se ko joj u svemu tome pomaze.

:eek: zanima me dal moras ici na predavanja, kakav je prijemni, jel se lako spremi?:cool:

Ej cao matori kentaur ;-) ma nema toga ...bilo pa proslo ;-) jel onaj ziv secas se...radi li

sto nam ukinuse baksuzi bpsu....e cobani su veliki...malo sam pokrenuo opet ovu temu ovde dok ne ozivi bpsu...ako uospste i ozivi...sramota bre covece da ga ukinu zbog domena koji kosta 20e

Poslednja izmena:
Qler01 MOV kod Gosn' Duleta, jako tesko... idi na konsultacije, i ako budes imao srecje, upamticje te i pustiti, generalno, ceo predmet [Baze] se jako tekso polazu, cak i ako prodjes MOV drugi kolokvijum koji radis prakticno ces tesko poloziti, jedino ako ne budes imao neke ludeee srecje ;)

Dragi moji forumasi, da li bi neko od vas bio ljubazan da mi posalje pitanja sa pripremne nastave (ko je isao na istu) za prijemni iz sociologije i informatike. Hvala ovoooliiikooo.
javite mi se na pp, pa cu vam poslati moj e-mail. Kisss:bye:

caos meni treba vasa mala pomoc, planiram da upisem poslovnu skolu pa mi treba jedno objasnjenje: kupila sam testove u skoli i iz svakog predmeta ima u proseku po 120 pitanja, e pa da li ce na prijemnom da bude izabrano od tih 120pitanja ili ubacuju drugacija... Pozzzzzzz

Ma batali to. Lepo se prijavis za pripremnu nastavu, 4500 din. za dva predmeta koja izaberes (sto je prilicno povoljno, s obzirom na to da sam na Pravnom pukla 100eva), izdeklamuju ti sta da ucis, sta nece biti sigurno, i mirna si... Tako ja bar planiram da uradim.Sto je sigurno-sigurno je.

Back