IMA LI VAS IGDE LJUDI???
PA OVDE SAMO NASIH PREDSTAVNIKA NEMA......JAVLJAJTE SE BRE!!!!
PA OVDE SAMO NASIH PREDSTAVNIKA NEMA......JAVLJAJTE SE BRE!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mali.adadjo:Lopuža Mila Jančetović je još 2004.godine, samo par meseci pošto je izabrana na mesto direktora beogradske Više poslovne škole, prodala na desetine blanko diploma
i time samo nastavila tradiciju - blanko obrazovanja na Višoj poslovnoj.
borivoje.cg:Ako se ne varam iz te afere od tih desetica, za troje je dokazano na sudu da su kupili diplome od pomenute, šta se dalje događalo?
mali.adadjo:Bilo je to da je lopovčina Mila Jančetović uvek imala za opciju "ponekog oca nacije bez potomaka"!
Pa bi nerealno bilo očekivati da takvi brinu o tuđim potomcima, ponajmanje o studentima!
MillaJ:I jos nesto.......
Mislim da svi gresite, jer ako i uzmete ili kupite diplome bilo u BPS ili na drugom mestu, one vam nece znaciti puno, ukoliko ne naucite da radite posao.
MillaJ:Sta vam znaci sve ovo???
Hoćete da kažete da sam ja nekakva lopuža, kao da ne postoji lepša i primerenija reč npr. korumpirana!!!
borivoje.cg:E PA OVDE SVE KOLUMBO DO KOLUMBA! SVE MOJ DO MOJEGA!
PA NAJPOZNATIJA VIŠA ŠKOLA NA BALKANU PO KORUMPCIJI JE UPRAVO BPŠ!
PA NE MOŽETE JOJ VI NIŠTA, VEĆ DA PISKARATE.....SEMINARSKE RADOVE!
I ŠTA FALI NJENOJ KOSI?
LIČNO PREFERIRAM PLAVUŠE:
NE DAJ SE MILA, NE DAJ SE ISPOD 2 500E PO DIPLOMI!
Chhedda:Zamislite samo ironiju da Mila Jancetovic skoluje i buduce carinike, upravo lica koja treba da se na prvom mestu bore za ovu drzavu. Cemu ih ona skoluje. Mitu, korupciji, lopovluku i ko zna jos cemu. SRAMOTA.
azbuka:A koliko kosta u evrima jedan ispit na Beogradskoj Poslovnoj Skoli???