beogradjani u nemackoj

Aj ako saznas javi mi molim te,jer se prica da cde kao doci 6.6.2006. u Srbiju tj.Beograd,i neko kaze da to nije tacno a neko kaze da je tacno.Ej jer znas neku Billovu e-mail adresu,ako znas posalji mi preko Pp please... :) KISS

obavesticu te cim saznam.
ali znas li sta sam juce procitala u nekim novinama: jedan frizer u magdeburgu, koji je u fazonu kao bill, kaze da taj njega kopira, i da je bill dosao kod njega i trazio istu frizuru, koji taj frizer nosi!!!!! a znas sta je bill na to rekao: bez komentara!!!!!! ha sta sad kazes??!!
taj frizer cak vise lici na njega nego njegov brat!!!!

Mislim sta bi rekla...bez komentara... :).Pitaj Boga ko je u pravu,al jer onu staru ili ovu novu frizuru ima istu ko i Bill??Jer ako je ova nova neverujem da je isao kod tog frizera jer sad sigurno imaju svi oni(Bill,Tom,Georg i Gustav) istog frizera mnogo boljeg nego tog iz Magdeburga!!

nisam siguran ali zar nije bilo jedno mesto odmah nakon oberkesseler mosta pa onda skrenes desno prema altstadt-u. mada sam ja samo dva puta bio tamo u poseti drugaru pa me je vodio u obilazak grada ....bas sam se bio nameracio da naucim nemacki ali bez mnogo uspeha :)

pitacu ga pa cu javiti on je od 98. tamo.

Back