BEOGRAĐANI GDE ĆEMO NA ODMOR?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nego krenem sa kljucnim tackama, evo par scena iz Starog grada.

24cbmala.jpg

27cbmala.jpg

Ispred crkve Hristovog preobrazenja.

28cbmala.jpg

Dveri od crkve.

Ma vracam se ja tamo u svom aranzmanu. :D
Cuti, zeno, ja sam totalno bila defokusirana. Niti sam mogla lepo da fotkam, nit sam slusala sta prica vodic (sto je bilo nemoguce ukoliko sam uopste htela da nesto ufotkam), niti sam se uzivela u to moje hodocasce, ono je bio maraton retardiranih. Sad bi rekao moj ortak hriscanin da me djavo prevario! :lol:
A najbolja fora sto smo jedna bakuta sa stapom i ja isle daleko iza grupe i nas je morao da cuva izraelski vodic. :lol:

Poslednja izmena:
Moraćemo da zamolimo administraciju da Divlja izmeni nik u hadzi Divlja.

:lol:
Najbolja fora sto u crkvi Preobrazenja treba da se dobije ta potvrda koju nama nisu ni nudili. :lol:
Evo za Fibi, bez obrade, samo izvadjene iz raw formata, sad bazeni, veceras plaza i more. Aparat je bio namesten na landscape i ustala sam rano poslednji dan, posto tad nema nikog. :D

Centralni bazen, u stvari sastavljen iz cetiri, jedan ima morsku vodu.

01malay.jpg

02mala.jpg

03mala.jpg

06mala.jpg

08mala.jpg

09mala.jpg

Bazen blizu moje sobe.
05mala.jpg

I bazen kod fitness centra, na kome nema nikog i gde sam plivala na miru. Levo je teretana, desno sauna i beauty salon. :zper:
04mala.jpg

To je bre Egipat, nista ne uspeva osim palmi, doduse okolni predeo je pesak i kamenje, mada ima bastica oko bazena i engleska trava. :lol:

ma znam bre to, svuda okolo je pustara. nego, to je neko moje mastanje. zamisli sad spoj toga kako je sad tamo i jos pregrst zelenila, a? to bi tad bio pravi raj.
znaci, u januaru moze da se kupa? egipteeee, eto mene u januaru :D (samo ako se ova mala potrudi u skoli i prodje polugodiste bez keceva :confused:)

I znas sta jos. Nemoj tamo da ocekujes nocni provod. Toga nema, doduse ima neki bar gde posle vecere popijes neko picence, al' kad pocnu animatori, paljba. :lol: Al' ovde smo mogli da sedimo na tornju ili na terasi gde lepo carlija vetric. Nista iritantnije od njihovih animatora. Drugo, Egipcani su smotani i spori, plus vazno je u koji hotel odes. Ljudi koji su bili u Hiltonu za 100e jeftinije kukali su na neke gluposti.
Mislim da je van sezone jos lepse, mozda je more hladnije, al' se ljudi kupaju, ja bih sad isla van sezone zato sto je tad praznije i mirnije. I jeftinije mnogo. Treba da procitas izvestaje za svaki hotel koji te zanima. Ovo je najbolji u kome sam ja do sada bila, ali i ostali su bili ok.
Sve u svemu, Egipat za pravi odmor, mirno je, mi smo isli na deo plaze gde su korali i gde nema guzve.
Ako budete isli, obrati se meni, ja cu da ti pomognem da uskladis lovu i hotel. :p

ma nocni provod mi ni ne treba. a isli bismo u kairo i tako to, pricala sam ti. planiramo januar jer prvenstveno hocemo da uplatimo sve moguce i nemoguce izlete (kupanje ce biti sporedna stavka), a po avgustovskoj vrucini to bas ne bismo preziveli. bila sam u tunisu u decembru i to je bilo pravo vreme za izlete. svaki dan je bio ispunjen. :) jedini izlet koji sam propustila je onaj najbolji, sahara. ali spiskala sam svu lovu i za saharu je nije bilo.:(

Ja sam isla bosa. Kako su pisali u onim izvestajima, mislila sam da necu ni moci da udjem u vodu od korala. Medjutim, moze lepo i da se pliva sto u Egiptu nije bas uvek slucaj. Ipak, ako nisi pazljiv mozes da se nabijes na koral, da se poseces, takvih slucajeva je bilo.
Uvece je oko 30, preko dana oko 40 stepeni.

Back