A je l` ti sam sebe shvataš?
Shvatam.Koristim ironiju i sarkazam, samo što ti to ne shvataš.Ili ti je ova terminologija potpuno nepoznata.
Mala digresija..."profesor" zameni sa "ing"...drago mi je da sam pomogao 

Izvinjavam se gospodine ''ing''. Verovao sam da onog, ko nekoga uči, da ga zovu - profesor. 'Progledah' zahvaljujući tebi. Klanjam vam se vaša - inteligencijo.
Bombondžija takoreći...
Takoreći. Za svaki častan i pošten posao imam samo respekt. Još ako je u pitanju nešto slatko......pa ima li lepše od toga?!
To je valjda bilo jasno i vrapcima na grani, mada si me iznenadio, nisam do sada primetio da se Nišlije primaju tako lako...
Opreznost je majka mudrosti. Iznenađenja su gadna stvar.
-  iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba -
Sad znam, bio si u onom drugom hameru, je l da? ;-)
 ...nego, gde ste bili 1991. kada je Nislija bilo u velikom broju...samo u plavim uniformama... a 96., kada su na Terazijskim zgradama bili policijski snajperi ? 
5.10. je istorija, a ja sam ponosan što sam bio akter toga.Znam da je u Bg-u bilo zajebano. Ali ti neznaš da je i taj Niš bio preplavljen plavcima iz drugih gradova. Osnovali udrušenje ''Plavi Gorani'' pa sadili zelenilo po gradu. Mislim, stvarno....A 96-e je sve krenulo u Nišu,protesti i sve ostalo. To je bio šlagvort za 5.10. Zaboravio si.
E, ako treba sve da crtam ondak zaboravi...kontekst je bio vezan za vest objavljenu na zvaničnom site-u grada Nisa...
Beograd je kao i Nis svojevremeno bio turska kasaba...elitnim mestom ga nisu napravili Beograđani nego "oslobodioci" ... To što je vama mržnja prema drugima najjače osećanje..pa, iskreno mi je žao... 
Već ti napisah, nauči terminologiju ironija, sarkazam...Mržnja??? Ako u svim mojim predhodnim postovima o Bg-u i njegovim stanovnicima nađeš trunčicu mržnje, onda si beznadežan slučaj, nema ti pomoći.
I posle svega, nijedan pametan predlog kako da se prekine "beogradizacija"...e, moj Kalimero...
Ajde daj ga TI. Konačno. Pa to je poenta celog ovog topica!!! Zar to do sada nisi ukapirao? E moj Kosto Kojote. I ti si mi neki čist genije.