Beograde, najmiliji grade, u tebi me mnogi rade

ti na dedinje su stigli 45
u zdrav zivot, sasvim je moguce da je vec druga generacija blizu groblja..:eek::lol:
crnjak.
molim da se niko ne uvredi.

draga koto,
prva generacija koja pozna VIP politicare je sa sela,
druga gen. koja sagradi vile u zadnjih 10god, + kupi stan ( sto sebi, sto bliznjima) je iz manjeg grada
deca iz drugog braka tek postaju Bg-ani
elem, bogatstva sticana od 90-tih do danas

Poslednja izmena:
nisam u beogradu bila od avgusta. znam da su ga nesto otvarali za slikanje pa zatvarali pa posle valjda opet otvarali i tako...
ne znam ni kako funkcionisu one bus plus kartice, moze slobodno neko da objasni trebace mi :lol:

odes na bilo koju trafiku,
kupis kartu, karton koji kosta 40din,
svaka voznja je 60din, mozes uplatiti max 10 voznji na 1 karton, tj BusPlus kartu
karta se validira tako sto se prisloni na validatore, koji se nalaze na svim ulaznim vratima

elem, ako presedas ili se cimas- taxi je jeftniji ;)

Volim beograd. Za zivot koji ja trenutno vodim je nepodnosljiv. Trenuto u beogradu imam posao, guzvu i stres, prijatelje, malo slobodnog vremena koje mogu da provedem sa njima. Da zivim u nekom manjem mestu imala bih....vreme koje ne bih znala da koristim, bila bih opustena, sto ne umem i sto me cini anksioznom...realno, mislim da je zivot u manjim mestima laganiji u nekom periodu zivota, samo sto nisam sigurna da bih mogla da se prilagodim tome, zivim u velikim gradovima od 98. Ne znam da li bih mogla da radim nesto u nekom malom gradu. Ali na primer N Sad koji nije mali, koji je blizu beograda, koji nudi puno toga, bi mogao da me zadovolji.

Back