BEOGRADE DOBRO JUTRO,DOBAR DAN I DOBRO VECE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naciiii...odem ja danas do VIP-a da zavrsim broj,ono...povoljna tarifa ovo ono,barem je povoljnija
od ove koju sam furao u Telenoru,evo..

missim...minuti u mrezi,van mreze,gomila MMS-ova,350Mb za net,pa ybt zamo ovi Mb kostaju van
profila u drugim mrezama,a i ovde oko 14.000 din :eek: i dobro o.k. sve to,ono nebitno..
nego odem posle toga do Telenora da raskinem ugovor za stari broj,a btw u Telenoru guzva nevidjana,
ne znam zasto,ljudi su neobavesteni,missim u VIP-u se cuju zrikavci,nema nikog,a ovde ne mozes da udjes :neutral:
i dobro..sta se desava,postoji 5 standova i ispred svakog je red,dodjem ja na red,a neki bolid kao..

bolid: ali ja sam na redu
ja: molim? ti si stajao tamo u redu
bolid: ali ja sam pre dosao
ja: ne zanima me,tamo si stajao
sluzbenica: da gospodine on je dosao pre vas
ja: a otkud vi znate?sta..kao zapamtili ste ko je kad dosao u ovoj guzvi
sluzbenica: jesam
ja: dobro,ko je dosao posle mene i kad sam ja na redu?
sluzbenica: paaa...vi ste posle njega
ja: dooooobro

pustim ja bolida,on odradi radnju i dodjem ja konacn na red

sluzbenica: izvolite
ja:dosao sam da raskinem ugovor
sluzbenica: dobro,dajte mi licnu kartu

odradi ona tu birokratiju..

sluzbenica:
koji je razlog raskida ugovora
ja: nije valjda da moram i razlog da navedem
sluzbenica: pa trebalo bi
ja: dobro,razlog je bezobrazluk i pristrasnot Telenorovih sluzbenika
sluzbenica: ijaoo,pa gde ste to bili
ja: pa ovde,ja sam zapravo dosao da promenim profil u veci i da kupim telefon,ali me je vas malopredjasnji postupak naterao da promenim misljenje i raskinem ugovor
sluzbenica: ali,ali...gospodine..a..a...on je stvarno bio pre vas
ja: nema veze,stavite o kao obrazlozenje i vase ime kao ime sluzbenika
sluzbenica: ali,gospodine...stvarno nisam mislila nista lose (a kolege vec pocinju da je snimaju)
ovaj..ne poznajem ga,nemam razloga da budem pristrasna,vi ste mi cak simpaticniji od njega
ja: ja sam vam rekao razlog

i sad ona tu kao nesto kuca....i ajd ja tu iskluliram i kao

ja: znate kako,ako ne morate da stavite razlog,nemojte,a ako ipak morate stavite bilo sta
sluzbenica: pa dobro
ja: izvinite za ono malopre,malo sam nervozan i eto...
sluzbenica: jao pa poptpuno vas razumem
ja: pravi razlog je prelazak kod drugog operatera

i onda se tu raspricamo o profilima,megabajtima,ponudi na trzistu jedno 5-8 min. i postanemo najbolji drugari :)
fazon nije mogla da veruje sta nudi konkurencija, i tisim glasom,pa i ja bih tako na vasem mestu,
predlozicemo mi nasima da uvedu neke izmene (gistro) i na kraju srdacan pozdrav i sve...

i tako LMAO

p.s.master,cula ja da kod vip-a nije bas tako kao sto se nudi,mislim...lepo pise,ali posle bude sasvim deseto.daj boze da sam pogresno cula

e..tek sad videh ovo :)
ma tako je kao sto pise..vec godinama unazad koristim postpaid,bio sam i kod ostalih operatera i nikada nisam imao zamerki na racun...sve je "transparentno" :) a tu je i listing..kapiram da ce i kod ovih biti isto,missim..ako ne predjem minute,poruke i megabajte obuhvacene pretplatom...ne sme da bude ni 1 paru racun preko cene pretplate... :)

Dobro jutro :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back