C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 41.185
Tako je, ali zato postoje i oni koji su bacali cvece i docekali okupatora rasirenih ruka….i noga.Nikad nije bilo ni bitke za Beograd. 8 švaba zalutalo, a beograđani im se odmah predali![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tako je, ali zato postoje i oni koji su bacali cvece i docekali okupatora rasirenih ruka….i noga.Nikad nije bilo ni bitke za Beograd. 8 švaba zalutalo, a beograđani im se odmah predali![]()
ovaj je pijan ko dupeja sam imala bolje vodice ovaj je malo zbunjen
mene ta srednjoevropska arhektura više privlači.ne znam da li je pijan ali djeluje malo čudno
prvo je ispustio naziv Pobednik... onda petlja dalje... a koliko vidim i vrijeme baš nije bilo za šetnju. I dalje mislim kako sam rekla, svaki je grad lijep an svoj način ali Beograd jednostavno uđe u srce prvim posjetom
mene ta srednjoevropska arhektura više privlači.
prag mi se recimo sviđa
živeo u parizu i nisam se oduševio. on je dobar za turizam. ali je grad u kome ne možeš da se izgubiš, samo moraš da mnogo tabanaš.mene privlače rijele i zato mi se sviđa Pariz, Budimpešta, Beograd![]()
Znaci brdo,znaci planine.ja sam imala bolje vodice ovaj je malo zbunjen
Samo ne znam kakva brda i planine je vidio sa Kalemegdana.Znaci brdo,znaci planine.
Ivica je legendaran.
Uvijek me ovo nasmije.![]()
Samo ne znam kakva brda i planine je vidio sa Kalrmegdana.![]()
Manje vina,manje vina.pa dobro, pjesnička sloboda![]()
Nismo ni sumnjali.ima tamo puno mačaka![]()
Nismo ni sumnjali.![]()
E vidiš, to nisam znao.
u večini gradova je recimo hranjenje golubova zabranjeno i kažnjava se (Beč, Bg...) a u Zg ne. Užas kako to izgleda kada dođu oni koji ih hrane... odjednom se nađeš u oblaku golubova sa svih stranaE vidiš, to nisam znao.
To je lepo znati. I Tesla je hranio golubove.u večini gradova je recimo hranjenje golubova zabranjeno i kažnjava se (Beč, Bg...) a u Zg ne. Užas kako to izgleda kada dođu oni koji ih hrane... odjednom se nađeš u oblaku golubova sa svih strana
mi baš voooolimo životinje![]()