Beograd, Sarajevo ili Zagreb - koji grad je lepši?!

:lol: ja sam imala bolje vodice ovaj je malo zbunjen
ovaj je pijan ko dupe
hteo je da kaže kale je brdo a megdan boj i po tome je dobio naziv ali jezik ne postizava :D
inače šta znam, čini mi se da je zagreb od ova tri najlepši naročito stari grad. ne znam nisam bio u sarajevu ali ono što sam video na tv ništa mi se ne sviđa. imam blagi osećaj da glavna čaršija odiše mirisom loja.
beograd je u odnosu na ova dva velik grad, metropola a nešto nisam pristalica velikih gradova i gužve. beograd bi bio lepši da nije propatio tokom istorije i da se uvede u neki red. mislim da ima najbolju lokaciju.
 
ne znam da li je pijan ali djeluje malo čudno :lol:
prvo je ispustio naziv Pobednik... onda petlja dalje... a koliko vidim i vrijeme baš nije bilo za šetnju. I dalje mislim kako sam rekla, svaki je grad lijep an svoj način ali Beograd jednostavno uđe u srce prvim posjetom
mene ta srednjoevropska arhektura više privlači.
prag mi se recimo sviđa
 
mene privlače rijele i zato mi se sviđa Pariz, Budimpešta, Beograd :zaljubljena:
živeo u parizu i nisam se oduševio. on je dobar za turizam. ali je grad u kome ne možeš da se izgubiš, samo moraš da mnogo tabanaš. :D iako je sve slično izdvaja se ajfelov toranj a on se vidi odasvud. ako znaš od ajfela do tamo gde stanuješ nema grede, samo prati toranj :hahaha: jbt u životu se nisam toliko našetao kao tamo. ok bio sam blizu čuvene opere pa sam nekad i skraćivao.
budumpešta, uf noć je bila tako da ništa nisam video. sećam se da sam bio u hotelu korona.
 
Nismo ni sumnjali. :D

:lol: ma ozbiljna sam, kod nas grad daje pare da se mačke hrane po ulici, vidi :manikir:
1691249566521.png
 

Back
Top