Београд проглашен ''најлуђим'' градом на свету

Haha, pa ko bi dosao u Beograd zbog arhitekture? Mozda neki mazohista, da uziva u betonskom uzasu. Sto se lepote tice, mislim da nemamo ni dvadeset vrednih zgrada u celom gradu, a te sto imamo su sve dizane pre sto i vise godina. Da ne idemo predaleko, Budimpesta i Beograd su kao grcki bog i svinjar.

Drugo je na stvari - Beogradizacija! Beograd drsko potkrada zabavu i turiste od cele Srbije, od nekih sredina koje su mozda i zasluznije, i tolerantnije, i veliki oponenti Milosevica, i ekonomski devastirane, i sta sve ne. Evo recimo ja imam podatak da regioni salju i do 74% turista u republicki budzet, a vraca im se 7%.

Evo zasto je potreban statut. Evo zasto je potrebna decentralizacija.

Di su nasi turisti?

Ovakav verbalni proliv već dugo ne pročitah...

Ocigledno nisi u toku
za takve stvari imas daleko bolje destinacije. Cak sta vise Beograd ti je medju skupljima, osim za alkohol, tu ti je manje vise mid.

imas na Tajlandu i u Latinskoj Americi , naravno mozda i u Berlinu al on ne spada u ovaj region , a sa Parizom,A-damom,Ibizom i pogotovo Londrom se ne moze porediti sa cenama
tako da je Beograd u ovom delu Evrope sto se tice nocnog provoda stvarno u vrhu po odnosu cena-ponuda
recimo Pesta je malo veci grad od BGa ,mnogo je lepsi ,a i cene su slicne , ali je neuporedivo dosadniji sto se tice ovih kriterijuma

Jel znas ti ponekad da nesto citas izmedju redova..a boga ti,sta ti ja objasnjavam..:confused:

Ne neznam da ciam izmedju redova na osnovu ispisanih recenica ovde..kad bi ti videla lice dok nesto govoris mozda bih bolje razumela...uostalom i ne poznajem te..kako ocekujes da neko cita izmedju"tvojih redova"nagadjajuci sta si hteo da kazes...I Boga ti ..samo opusteno..ne uzbudjuj se previse:)

On je ironican , a idioota ima svuda . U Beogradu jos i ne tako mnogo . No slazem se da takve treba za svaki slucaj pravo u aps , pa nek objasnjavaju tamo Ironiju , Sarkazam i ostale salonske figure .
Bez obzira na ovog gore . Srbi su napravili da je Beograd to sto jeste , nek se zna . I da se ne zaboravi .

Znam ja sta si ti htela da kazes , no nisu oni , na srecu ono nsto Beograd karakterise .
P.S.
Zasto mi se obracas , tako, u trecem licu .

Eto bar neko da razume sta sam htela da kazem...konacno neko ko "ume da cita izmedju redova":)
p.s sorry za trece lice.....necu vise:zper:

imas na Tajlandu i u Latinskoj Americi , naravno mozda i u Berlinu al on ne spada u ovaj region , a sa Parizom,A-damom,Ibizom i pogotovo Londrom se ne moze porediti sa cenama
tako da je Beograd u ovom delu Evrope sto se tice nocnog provoda stvarno u vrhu po odnosu cena-ponuda
recimo Pesta je malo veci grad od BGa ,mnogo je lepsi ,a i cene su slicne , ali je neuporedivo dosadniji sto se tice ovih kriterijuma

Namoj , bre bandika tako . Pa znas i sam da je u Pragu klopa, alkohol picqa, droga za dz . U Sofiji isto , u Bukurestu , ma skoro duplo jeftinije , Da ne pricam kako su neki od ovih turistickih elmenata jeftiniji u Moldaviji . Daklem . eto ti regiona
Mora da ime jos nesto . Sta mislis , mozda atmosfera . Ko ja je u Beogradu zaista jedinstvena. Hebi ga , ja sam stvarno putovao dosta i po evropi i po drugim kontinentima . Beograd nocu stvarno ima neki smek , ko retko koji grad . mada moram priznati , cudi me da je ispred Montreala , jer je Montreal fascinanatan grad . Bio , Vido . Cudo .

..dacha je partijski vojnik..borac za zhutu srbiju..:lol:

Ма не могу да верујем...да је Дача жут......:dash:
Због тога онај жути смајли......аха
licky-licky.gif

http://www.index.hr/xmag/clanak/beograd-proglasen-quotnajludjimquot-gradom-na-svijetu/459818.aspx

Beograd proglašen "najluđim" gradom na svijetu!

thumbnail.ashx

NAJPOZNATIJI svjetski turistički vodič Lonely Planet objavio je svoju godišnju prestižnu listu najboljih gradova za tulumarenje i na prvo mjesto stavio Beograd! Noćni život, restorani, barovi i klubovi balkanske prijestolnice ove godine su jako "hot" i to u prilično oštroj konkurenciji; ispred Montreala, koji se smjestio na drugo mjesto, te Buenos Airesa, koji je kraj ludog Beograda zauzeo tek treće mjesto.

Ponuda noćnog života, kaže Lonely Planet, obuhvaća sve od jazz-klubova, preko mjesta na kojima se cijelu noć može plesati tango ili salsa do irskih pubova ili klasičnih diskoklubova.

Osim spomenuta tri grada, na prestižnom popise svoje mjesto našli su i Dubai, Solun, La Paz, Cape Town, Baku, Auckland i Tel Aviv.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Питам се, који критеријум је био,
и хоћемо ли знати искористити ову номинацију?

Taj ko mislis da je najludji provod u Beogradu, mora da je dosao na tri dana i da se sjatila oko njega gomila kompleksasa, koji se loze na strance. A ako se misli da ima najvise ludaka, e, onda je ubedljivo prvi.

Back