Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 03.06.2007. u 21:50 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #26 Zorba1: Kina je najbliži saveznik Rusije i podržava Srbiju, to je najvažnije. Kliknite za proširenje... I EU podržava Srbiju i Amerika... Svi nas podržavaju ajd' laku noć, dosadni ste..
Zorba1: Kina je najbliži saveznik Rusije i podržava Srbiju, to je najvažnije. Kliknite za proširenje... I EU podržava Srbiju i Amerika... Svi nas podržavaju ajd' laku noć, dosadni ste..
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 03.06.2007. u 21:53 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #27 SiIent Bob: Svijaja mi bratjaja znamaja zboritaja Ruskaja! Kliknite za proširenje... eta prosto užasna što vi skazalji... ja vas nićevo ne panjimajem... ploha...
SiIent Bob: Svijaja mi bratjaja znamaja zboritaja Ruskaja! Kliknite za proširenje... eta prosto užasna što vi skazalji... ja vas nićevo ne panjimajem... ploha...
I intimo band Zainteresovan član Poruka 202 03.06.2007. u 22:00 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #28 Alekasandar2: Клинтон је ***** Kliknite za proširenje... Klinton je broj 1 po shutavilo!!!
G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 04.06.2007. u 15:55 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #29 Iron Lord: Članarina besplatna. Požuri dok traju zalihe... Kliknite za proširenje... hahahahaha... e umesh ti kad osh....
Iron Lord: Članarina besplatna. Požuri dok traju zalihe... Kliknite za proširenje... hahahahaha... e umesh ti kad osh....
G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 04.06.2007. u 15:56 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #30 SiIent Bob: Svijaja mi bratjaja znamaja zboritaja Ruskaja! Kliknite za proširenje... ma mozh da uzmesh spichku pa da je zakurish... uzmi rechik pre no shto odgovorish
SiIent Bob: Svijaja mi bratjaja znamaja zboritaja Ruskaja! Kliknite za proširenje... ma mozh da uzmesh spichku pa da je zakurish... uzmi rechik pre no shto odgovorish
SiIent Bob Iskusan Poruka 6.200 04.06.2007. u 16:00 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #31 Шон: ma mozh da uzmesh spichku pa da je zakurish... uzmi rechik pre no shto odgovorish Kliknite za proširenje... Pih, otkud mi šibice, a i opasno je igrati se vatrom...
Шон: ma mozh da uzmesh spichku pa da je zakurish... uzmi rechik pre no shto odgovorish Kliknite za proširenje... Pih, otkud mi šibice, a i opasno je igrati se vatrom...
G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 04.06.2007. u 16:01 - Београд: Отворена Кинеска Баптистичка црква #32 vid ovaj presho na tamnu stranu ljudi...patriJote.. bob je nash