Beograd na vodi

Nema to veze, botovi su vec stali u red za kredite.

Банке још увек не прихватају колатерал у виду сендвича и банана, тако да ботови могу само да стану у ред за разгледање макете или да наставе да дувају свом снагом да отерају маглу око Х2О :)

po ambicijama bi kvadrat stana trebao da kosta od 5 hilj pa navise a negde do 20 hiljada za ekstra prostor
Ja negde , nekad i videh da je cena oko 7-9.000 ( valjda evra, al sada kad je dolar visok, reci ce da su dolari)

- - - - - - - - - -

Nasi polirticari nista ne razumeju,. ali ajde to i nije neka novost ili vest.
Oni drndaju sada koliko ce biti kvadrat, a normalan covek koji kupuje nekretninu prvo pita
koiliko kosta mesecno odrzavanje. i da li su svi stanovi prodati jer se inace dolazi u situaciju
da recimo ja ako sam jedini stanar tamo placam odrzavanje ( recimo lifta) ili cisenje , ili
hausmajstora, ekipu elektricara i vodoinstalatera. Ma blagi uzas.
Nego nece to ni da se pravi pa i nema veze.

Ја сам заинтересован.......за макету, али неког мањег формата, нпр. 10х10 али цантиметара, ако је горе поменута цена м/2..!?

Rajka, moze meni odmah 1000 apartmana... Pravim najvecu kucu Ljubavi na Balkanu... A mozda i na Svetu! Sie Lieben Pichen. :heart: :heart: :heart:

I oglas: trazim lepojke od 18 do 23 (ni dana starije) za lukrativni posao poslovnog "prevodjenja" sa stranim klijentima. Engleski, Nemacki, Italijanski, Kineski, Japanski, Arapski...

Sifra: govorim 3+ svetskih jezika izmedju usiju, ali takodje parlam bez zadrske izmedju nogu! :smeker:

_niemand_

ima da stane sve u sivoj fazi i zvrji jedno pola veka
Mislis da ce da dodje do sive faze?
A ako naprave te kule zvrjace prazne, rusenje ce kostati mnogo para, a morace da se ruse jednog dana.
Uglavnom nam se Beli Grad pretvara u Bombaj, mada je Bombaj ( sada Mumbay) grad milijardera, ali najveci poslovni
i industrijski centar Indije. Mislila sma na stil zivota, rikshe, kolaps u saobracaju.

- - - - - - - - - -

funny-gif-Steve-Carell-laughing.gif

Poslednja izmena:
Arhitekta nije nikada bio u Beogradi, Sinisa Mali lobira u Kanu i prodaje stanove, ali cije?
Ko je vlasnik tih stanova koji ne postoje?
Za koga on radi?

Seik gradi - znaci njegovo je, i njegov je zadatak da napravi i proda. Pa profit delimo pola-pola ili kako je vec utanaceno.

- - - - - - - - - -

pošto kvadrat?

Ne verujem da bi se uopste trudili za manje od 2000 evra po metru.

- - - - - - - - - -

a zgrada zelznicke stanice rusi se ili ne?

Kada naprave most kod Vince, drumsko/zeleznicki i kada srede Prokop... treci potez u nizu je da potpuno sklone sine (jedino ce sama zgrada iz 1884. da ostane kao muzej).
Most kosta samo 470 miliona evra, sredjivanje Prokopa jos par desetina miliona.
Ukupno, tesko da cemo mi da budemo u profitu cak i ako se cela prevara na vodi napravi i proda.

Cek jel to prodaju nepostojece stanove?
Pa traljaviji projekat i nesigurniji nije skoro napravljen.

Vec vidim naslov u tabloidima za godinu dve :,, PREVARA VEKA``.

Kupovina stanova u izgradnji je bio HIT kad je DS harao...
Ono prodaš nekolicini ljudi isti stan, stoji zgrada, nema DS neimara, niko ne zna di je
Ni DS, ni DS sudije...

Sad valjda ide u centrani registar pa neće kao moći...

Kupovina stanova u izgradnji je bio HIT kad je DS harao...
Ono prodaš nekolicini ljudi isti stan, stoji zgrada, nema DS neimara, niko ne zna di je
Ni DS, ni DS sudije...

Sad valjda ide u centrani registar pa neće kao moći...

Prvo su u Beogradu stanovi usli u kompjuter, tako da od pre nekog vremena moras da pokazes i kupovnu i prodajnu stranu, pri menjanju vlasnistva nad nekretninom.

A vidi ovako... muljačina...
Na Zvezdari predsednik bio ona DS šljokara
Prodali ste nam muda za bubrege da se Lionska tramvajska stanica premešta zbog kockarnice koja se o čuda pojavila kad su se pomerale šine
a pomerale su se posle prethodne zamene... pa kao da putnici iz tramvaja ne izlaze u kockarnicu, pogotovo ovi bez para

Jel mož da se vrati stajalište nazad pošto je jedino pomereno na celoj trasi a kockarnica se pretvorila u second hand shop?

:D

E a jel možete i da nam vratite pešački prelaz na Lionu gde i dalje prelazimo po navici samo je problem bio ne kockarnica
nego da pešaci ne smetaju pijanduri dok ima celodnevni odmor da razlikuje bele miševe od pešaka
tj da bolje osmatra ko tačno prelazi onako nacvrcan jer bilo puno sveta pa svako sumnjiv?
Ne znam kako se zvaše ona mala ulica ali tu je i ta pijandura i Radmila Hrustanović što nije dala Parkić po pitanju obraza...
Jes da će mu vraćanjem prelaza biti otežano snajperisanje sumnjivih potencijalnih ojadjenih gradjana s njegove strane ali...
što je red red je..
:D

Poslednja izmena:
Zašto država pomaže EagleHills njihovi stanovi će sada da budu jeftiniji od stanova ostalih privatnika jer oni nisu realno platili zemljište?

Zašto svi mi privatnici plaćamo plac koliko kaže vlasnik placa samo se za EagleHills izglasa zakon? Jel smo svi mi glupi??

Kakav je to javni interes u izgradnje stanova. Stanova ima svuda, i koliko hoćeš?

Javni interes bi bila opera, pozorište, sportska hala, put, itd...Zgrade zna svako da napravi.

Zašto za EagleHills gradonačelnik Beograda glumi agenta za prodaju stanova?

Kako to EagleHills ulaže milione kada prodaje sve te stanove unapred ??

Ulaganje bi bilo kada bi oni sagradili sve te stanove i onda ih iznajmljivali pa da im se profit vrati kroz 10-20 godina.E to je ulaganje.

Arapi nisu pomogli Palestini, neće ni nama.

Poslednja izmena:

Back