Beograd na vodi

zemunski kej

Elita
Poruka
21.849
710837203546e123e1f130734462577_orig.jpg

1036420068546e1241609e8992878853_orig.jpg

766233838546e1242d3d7b955134369_orig.jpg

865095294546e124458eaf941687274_orig.jpg

Do sada je rascisceno oko 11 hektara .inace zahvatace oko 2 km obale Save. Uopste mi nije jasno da se neko protivi da se ovo ruglo rascisti.http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=20&nav_id=926378

Ovo je bilo leglo zaraze i pacova na najlepsem mestu u gradu. Uvek se neko buni,ne valja ovo ne valja ono i sve se odlaze godinama. Sada je jedan prelomio i ima da se radi. Jos metro i ovaj grad cec liciti na nesto. Lici i sad ali ce biti u regionu br. 1.

Ovo je bilo leglo zaraze i pacova na najlepsem mestu u gradu. Uvek se neko buni,ne valja ovo ne valja ono i sve se odlaze godinama. Sada je jedan prelomio i ima da se radi. Jos metro i ovaj grad cec liciti na nesto. Lici i sad ali ce biti u regionu br. 1.

Ти си ми овако скроз ok лик, само ти је лоше што сувише верујеш политичарима

most_zemun_borca.jpg

Za oko mesec dana bice pusten u promet i novi most Zemun',Borca ,koji je zavrsen i sminka se .Sta da se radi ,volim da vidim da se gradi ,napreduje .Znaci mostove smo resili ,obilaznice jos nesto malo,Beograd na vodi je ok i ima smisla,2016 da se krene sa metroom,i to pravim pod zemljom a ne onaj polumetro nadzemni.Posle da nadjemo nekog za nacionalni stadion .Ocekujem da ce to privlaciti ljude jos vise u nas grad.

Interesantno je da je SNS doveo do recesije od -2% u ovoj godini.

Necu da ih branim ,to je posledica poplave. Ne radi kop Kolubara,Sabac ,Obrenovac ,Krupanj,cetvrtina Srbije je bila pod vodom ,Mislim da ta Kolubara vuce par procenata BDP.Drugo smanjene su plate i penzije za 10 % po toj logici bi trebalo i tolika da bude manje potrosnja.Opet stegli su malo duznike i dva meseca je srpski budzet u plusu. Nadam se da ovo nisu lazni podaci kao ranije .Evo nasao sam za Koka Kolu da ucestvuje u BDPsa 1,18%.Mora da Kolubara vuce bar 4%.

Necu da ih branim ,to je posledica poplave. Ne radi kop Kolubara,Sabac ,Obrenovac ,Krupanj,cetvrtina Srbije je bila pod vodom ,Mislim da ta Kolubara vuce par procenata BDP.Drugo smanjene su plate i penzije za 10 % po toj logici bi trebalo i tolika da bude manje potrosnja.Opet stegli su malo duznike i dva meseca je srpski budzet u plusu. Nadam se da ovo nisu lazni podaci kao ranije .Evo nasao sam za Koka Kolu da ucestvuje u BDPsa 1,18%.Mora da Kolubara vuce bar 4%.

:lol:

Саће Србија ради а Београд на води ће се гради.

Него...кад оно бејаше Господар вуЋко рекао да се већ јављају страци који нуде паре за недовршене станове на локацији Београда на води?

Саће Србија ради а Београд на води ће се гради.

Него...кад оно бејаше Господар вуЋко рекао да се већ јављају страци који нуде паре за недовршене станове на локацији Београда на води?

Ja ne znam ko im je rekao da kao Srbija finansira grad to je glupost. Najvece trziste u regionu,Da li znas gde je bila kineska ambasada sto je bombardovana, Sada je to elitni deo cak i Schweinsteiger hoce da kupi tu stan inace tu stanuju Toma Nikolic,Dinkic ,Ana Ivanovic ,Janko Tisarevic. Cena je 2000evra m2 i vise. Tako da to sto smo mi dekintos ne znaci da su svi.

Back