Beograd na vodi

Ja ne znam ko im je rekao da kao Srbija finansira grad to je glupost. Najvece trziste u regionu,Da li znas gde je bila kineska ambasada sto je bombardovana, Sada je to elitni deo cak i Schweinsteiger hoce da kupi tu stan inace tu stanuju Toma Nikolic,Dinkic ,Ana Ivanovic ,Janko Tisarevic. Cena je 2000evra m2 i vise. Tako da to sto smo mi dekintos ne znaci da su svi.
To što postoji šačica oligarha sa vilama, i jeste obeležje siromašnih zemalja.

Ne vidim kako si time dokazao da je smisleno graditi Bambilend za široke narodne mase.

To što postoji šačica oligarha sa vilama, i jeste obeležje siromašnih zemalja.

Ne vidim kako si time dokazao da je smisleno graditi Bambilend za široke narodne mase.

Nasa prijateljica rentira stan kod Kalisa za 50 evra dnevno strancima,Izdaje ,lep mali stan. Zasto dolaze?Nemam pojma,biznis provod.Drugi primer nasi gastarbajteri kupuju stanove po BGD imaju penzije po 2000 evra ,imaju kuce po Srbiji ali i ovde.Zasto,ne znam ,lekari infrastruktura .Realno ne ocekujte da ce radnicka klasa da kupuje te stanove na toj lokaciji. Sta je po vama bolja investicija od stana na super mestu.Uvek ce imati cenu.Mislim da ce Rusi navise kupovati te stanove.

Mislim da ce Rusi navise kupovati te stanove.
Neće postojati nikakvi stanovi.

SNS će ukrasti poreske pare, i na kraju ništa od njihove klošarske vizije neće biti realizovano.

Sta je po vama bolja investicija od stana na super mestu.Uvek ce imati cenu.
Super mesto je Pariz a ne Tošin bunar.

Zato će novac ići tamo, a Beogradu se smeši sudbina sadašnjih sela u srbiji.

BG je leglo svih srpskih nesreća i propasti.
Oko 10% normalnih treba iseliti, ostalih 90% ograditi bodljikavom žicom i nek plate konvertibilnom kintom svaku robu i uslugu, a ne da žive na tuđoj grbači.
Uostalom reko Tarabić da će se BG urušiti i da će Srbija oživeti tek kada to leglo pederizma i sotonizma nestane zauvek.

koji ti problem imas sa bg-om,ko te je prevario:)

i odakle si?

koji ti problem imas sa bg-om,ko te je prevario:)

i odakle si?
Цела Србија има проблема с Београдом и није проблем ко и колико то види, већ што неки мисле да је то баш добро.
Јбте дигли сте џеву на сам помен да треба да платите градски???

Цела Србија има проблема с Београдом и није проблем ко и колико то види, већ што неки мисле да је то баш добро.
Јбте дигли сте џеву на сам помен да треба да платите градски???
Mnogi eskiviraju plaćanje, pa nije pametno biti onaj Dumbass koji će da izdržava sistem.

Ovo je bilo leglo zaraze i pacova na najlepsem mestu u gradu. Uvek se neko buni,ne valja ovo ne valja ono i sve se odlaze godinama. Sada je jedan prelomio i ima da se radi. Jos metro i ovaj grad cec liciti na nesto. Lici i sad ali ce biti u regionu br. 1.
ko je prelomio vucic a,ih ko zna sta bi tek sloba izgradio da je osto ziv,a sta je to lepo impozantno cime se bgd dici,kalis,ada i avala,imal jos nesto?da knez i usce i mozemo da stavimo tacku.

Beograd je grozan u jesen kad opadne lišće i kad izrone oronule fasade. Mi koji živimo u Beogradu najčešće ne obraćamo pažnju na izgled fasada, uvek negde žuriš, gledaš u kolonu ispred sebe, ali prošle subote sam išla Bulevarom, pa do Vračara da nešto završim i obratila pažnju na izgled fasada. Ono je tragično. Ne kapiram zbog čega ljudi za stanove na Crvenom krstu plaćaju po 2000 evra ili više po kvadratu. Sede jedni drugima na glavama, nemaš gde da parkiraš kola, ona Kalenić pijaca ciganija kao i svaka druga pijaca u Beogradu......jezivo.

Leti nije tako loše, ali u jesen i zimi, da poželiš da ne vidiš na šta grad liči. A najbolja fora je što provališ da na pojedinim delovima na Vračaru uopšte ne postoji trotoar, zato što su dvorišta proširena.

I onda u sred te kasabe zidaš velelepno naselje koje košta milijarde dolara da kao namamiš strance da dođu i žive u Beogradu. Da sam stranac svakako bih pre otišla u Prag ili Budimpeštu, a u Beograd bih svratila turistički da vidim ostatke turske vladavine u centru grada.

Sve radimo naopako.

Napravite si Central park! Yebo vas taj Menhetn! I ovako nemate zelenila po gradu...
I mi smo u NS počeli da kuburimo sa zelenilom,a ne vi...Taj grad na vodi je više sranja i pišanja...:lol:
Najbolje će da me privuku te zgradurine i poslovni centri! Pa ja i kad dođem u BG idem ili na Kališ ili
u Skadarliju...Kad sam poslom-dođu mi kod drugara u Batajnicu...:mrgreen:

Bice to "projekt" koji nikad nece biti realizovan ali dobar za politicka obecanja.Jos bolji od beogradskog metroa.
Tupava rulja je tu da im veruje i na osnovu toga glasa.

Balkanoidi nisu bas nesto pametni da prepoznaju politicare sibicare;

Sto puta ce im proci ista fora a oni ce se i dalje cuditi i nazivati Srbiju ZEMLJOM CUDA.

Beograd je grozan u jesen kad opadne lišće i kad izrone oronule fasade. Mi koji živimo u Beogradu najčešće ne obraćamo pažnju na izgled fasada, uvek negde žuriš, gledaš u kolonu ispred sebe, ali prošle subote sam išla Bulevarom, pa do Vračara da nešto završim i obratila pažnju na izgled fasada. Ono je tragično. Ne kapiram zbog čega ljudi za stanove na Crvenom krstu plaćaju po 2000 evra ili više po kvadratu. Sede jedni drugima na glavama, nemaš gde da parkiraš kola, ona Kalenić pijaca ciganija kao i svaka druga pijaca u Beogradu......jezivo.

Leti nije tako loše, ali u jesen i zimi, da poželiš da ne vidiš na šta grad liči. A najbolja fora je što provališ da na pojedinim delovima na Vračaru uopšte ne postoji trotoar, zato što su dvorišta proširena.

I onda u sred te kasabe zidaš velelepno naselje koje košta milijarde dolara da kao namamiš strance da dođu i žive u Beogradu. Da sam stranac svakako bih pre otišla u Prag ili Budimpeštu, a u Beograd bih svratila turistički da vidim ostatke turske vladavine u centru grada.

Sve radimo naopako.

Dosta si rigorozna. Meni to ne izgleda tako lose ,mozda je u svetu to mnogo bolje, ne znam .Nasa zgrada.

10394821_669904413129334_8612844211263850028_n.jpg

Dosta si rigorozna. Meni to ne izgleda tako lose ,mozda je u svetu to mnogo bolje, ne znam .Nasa zgrada.

Slavija, Vračar i Zvezdara nemaju reku. Pogledaj malo pažljivije fasade na Dorćolu u 29. novembra, ...tuga. Najveći deo starog grada stvarno izgleda kao turska kasaba. Novi Beograd je nešto drugo, ako ništa drugo, bar je prostrano, u poslednjih 15 godina počinje da poprima oblik pravog grada.

Back