Beograd je Srbima zabranio da se na Kosovu bore protiv prisile albanskih zakona

nesko101

Elita
Poruka
18.111
AUTORSKA
Apsolutno novi pristup Srpske Države prema trajnom uskraćivanju prava Srpskom narodu da se bilo kada suprostavi albanskim zakonima na teritoriji gde i samih albanaca nema.
Sva Srpska opozicija u Srbiji koja se suprostavljala takvoj izdaji je rasturena uz pomoć režimskih medija i dozvole stranim obaveštajnim službama USA i Britanije da nemetano vršljaju po Srbiji.
Srbija više nije neutralna jer je žrtvovala deo svog naroda da bi to ostalim Srbima van okupacionog prostora izgledalo kao neki uspeh režima u ekonomskom napretku.Ali nikome nije ni briga sada što je to sve bila cena prepuštanja Kosova da se i terotirijalno odcepi od matice Države.
Čak i čuvene sirene u Kosovskoj Mitrovici su oduzete Srbima kao i objekti kojem se sama Srbija više od 25 godina hvalila kako ulaže za Srbe na Kosovu.Da li znate da će na stotine Srba ostati bez posla jer su radili u tim objektima koji su sada zaplenjeni u samom gradu?
Za Srpsku decu koje su na hiljade u samom gradu ostaju bez svoje Sportske hale u kojoj su deca trenirala i zimi fudbal,košarku,odbojku,boks i još mnogih drugih sportova.
 
Неко је узео паре.
Кад установимо ко је у питању- тај се главе наносати неће.

рекао Вулин..ништа, ја само преносим
Мада,пре ће бити- потера за вуком,а зец келерабу клопа,
како се то већ каже
Sve što je Srbija uložila za ovih 25 godina za infastrukturu na Kosovu od para od poreskih obveznika sada su uzeli šiptari pod svoje a u pitanju su stotine miliona evra.Ko će za to da ide u zatvor iz Beograda?
 
Sve što je Srbija uložila za ovih 25 godina za infastrukturu na Kosovu od para od poreskih obveznika sada su uzeli šiptari pod svoje a u pitanju su stotine miliona evra.Ko će za to da ide u zatvor iz Beograda?
Почевши од те ,далеке 69те године кад су Србину спаковали поломљену Флашу у Анус,Егзодус Србина са своје Свете Земље се неумољиво наставља.
Другосрбијанштина је све то заборавила...
Замисли,они мисле да сте Ви своје кућерке продали за Велике паре па им онда криво ако поседујете по централној Србији(Крушевац,Краљево,Крагујевац) нешто више од њих??
 
Путин је покренуо масовни Рат због својих Руса на другој Територији.
Овај наш опуштено гледа како му народ страда.:besna:
прича како неки у његовој странци су за признање косова а он није...

дакле полак осе клупче одмотава....

па шта такви велеиздајници раде у странки водећег човека у србији?

па ским си такав си
 

Back
Top