zato sto su iskomplexirani.
Svi koji nisu iz Bg-a su - iskompleksirani.
Pun je grad seljačina,
neki su se doselili iz pi***vca,neki su jednostavno takvi po karakteru.
Svi koji nisu iz Bg-a, a doselili su se u njemu, su seljačine iz raznih pi***vca, a takvi su i po karakteru. Znači, i da se nisu doselili, da su ostali u svojim mestima, opet su takvi....jer nisu rođeni u Bg-u.
Meni je bitno da ja volim Beograd.
Iz aviona se vidi da je to prestonica, ljudi sa ipak vecom kulturom, mentalitet odskace od onog iz unutrasnjosti...
Svi koji nisu iz Bg-a su ljudi sa manjom kulturom, sa nižim mentalitetom
Oni iz unutrašnjosti koji dođu u BG, najčešće ponesu i svoje komplekse i puno predrasuda.
Smeta im i naš naglasak, smatraju ga feminiziranim, "nadmenim"...
Svi koji nisu iz Bg-a su puni kompleksa i predrasuda.
A vama nikada nije smetao drugačiji naglasak? Nikada niste terali javnu sprdnju sa naglaskom ljudi iz Vranja, Leskovca, Pirota, Niša.... Pa uđite na primer na forum Velikog brata, čitajte postove vas beograđana u vezi naglaska ukućanki Maje i Nataše.
Mislim da NAS najviše mrze usedelice ..
Ljudi koji su po dav dan kuči..
Neoženjeni ili neudate osobe preko 40 godine,koji ne znaju šta će sa sobom..
''Pravi'' psiholog.....'beogradski'
Na ovoj temi sam komentarisao korektno, bez vređanja, omalovažavanja...Iznosio sam realne argumente. Na to mi je odgovoreno ovakvim postovima.
Ovim vašim postovima ste samo pokazali i dokazali zašto cela Srbija na vas gleda tako kako gleda. U ostatku Srbije je problem a ne u vama, vašoj uobraženosti, prepotentnosti, omalovažavanju, vređanju.....svih onih koji ne žive u Beogradu.