Beograd iz maste

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
- Vegetarijanski fastfud, indijski, libanski, grcki, vijetnamski fastfud...
- Da se uveze po 5-10 000 ljudi raznih narodnosti (oni bi imali bakalnice, restorane, kafice, knjizare, bioskope i vec spomenuti fastfud)
- jednom mesecno pozoriste za dzabe
- jednom mesecno bioskop za dzabe
- jednom mesecno dan neke kulture: recimo italijanski dan, ili dan zimbabvea, pa njihova ambasada, ili jos bolje emigranti entuzijasti organizuju zezanje (klopa, pozoriste, bioskop, diskoteka) a ceo grad je u tom fazonu, u kaficima samo africka muzika i pohovani skakvci :)
- jednom godisnje ****** i lezbejke mlate heteroseksualce

i pozdravljam ideju o kofisopovima

No, no Mastere
h055.gif

:grin:

haha "da taksisiti voze rikše"........to mi se najviše sviđa...danas, na raskrsnici georga w. i 29.novembra... stoji zaprega..prelep konj i dva cigancića prevoze karton... trebalo bi odmah realizovati prevoz rikšama..životinje nek rade druge stvari, šta već one rade.......ja bih imao svog stalnog prevoznika u rikši... ilija me voza.... carski... i ekološki..

Svidja mi se ono za besplatne karte za pozoriste i bioskop jednom mesecno:D
Ljudi u Beogradu da nauce da ne bacaju smece, otpatke, gde im padne na pamet, jer papiric po papiric, i skupi se djubre, a gradska cistoca da bude malo brza sa ciscenjem. Narocito me nerviraju bacene zvake koje se ili zalepe za cipele prolaznika, ili se napravi ruzna crna fleka na asfaltu :mad:

shaddow:
A da... policija naplaćuje kazne od 100 evra svakom ko baci papir na sred ulice ili, ne daj bože, pljune.

To! Sinoc mi je jedan majmun zamalo pljunuo na patiku, a usput je onako u hodu, ostavio do pola popusenu cigaretu na kartonske kutije koje su bile poslagane pored nekog lokala. :shock:

Eeee, ako pljuvanjem direktno ugrožava bezbednost ostalih građana to se posebno naplaćuje + ćorka, bato. ;)
To su ovi što misle da su još uvek na njivi, pa mogu da pljuju gde i kako hoće. Primitivizam.

A da, u Beogradu se promenilo i to što su svi prodavci nasmejani i ljubazni, tako da kada ti se neki od njih ljubazno obrati ne moraš da razmišljaš šta li smera, a kada ti neko stane na pešačkom prelazu da te propusti, ne moraš da razmišljaš da li u stvari hoće da te ubije ili te propušta. :)

Izgradjen most za Adu sa NBG.Rekonstruisano staro sajmishte.Zavrshen prokop i izmeshtanje zeleznichke i autobsuke stanice,sredjivanje tog prostora i obnova poshte kod zeleznichke stanice kakva je bila pre rata da ne shtrchi vishe ovo ruglo real socijalizma.Porushene sve one sive betonske zgrade u BG pochev od stepenastih pa do juzne kapije..sve je mislim gradio isti arhitekta..Mitrovic?Bulatovic?..ne znam tachno prezime ali siguran sam neki crnogorac jer samo oni mogu imati toliku kolichinu neukusa.Dizanje Genexa u vazduh.Most na Dunavu u Zemunu,novi gradski prevoz,Ticu na streljanje,zaposhljavanje i nekog drugog sem gancija u gradskoj chistotji,100 puta veci budzet za achishtjenje grada,kazna od 1000 eura za bacanje papirica van kante,pljuvanje,psihanje,kenj.anje ili na bilo koji drugi nachin vrshenje radnji koje ruzne grad na javnom mestu,postavljanje vishe kanti,korpi svuda,oduzimanje dozvole retardima koji voze kola po trotoaru jer im blize ili parkiraju tik uz zgrade gde nije predvidjeno,metro,ada huja,kruzni tok,Dorcol marina....itd.,itd.,
I onda se probudim.

Pijaca Zeleni venac uredjena, kao apoteka cista i snadbevena i lepa, topla, zatvorena, i druge pijace isto takve. Pekare cistije 3 puta nego sto su sad i sa pecivima kvalitetnijim 3 puta nego sto su sad, i vise pekara sa stolovima i stolicama na koje moze da se sedne i da se jede.

muvalo:
- Vegetarijanski fastfud, indijski, libanski, grcki, vijetnamski fastfud...
- Da se uveze po 5-10 000 ljudi raznih narodnosti (oni bi imali bakalnice, restorane, kafice, knjizare, bioskope i vec spomenuti fastfud)
- jednom mesecno pozoriste za dzabe
- jednom mesecno bioskop za dzabe
- jednom mesecno dan neke kulture: recimo italijanski dan, ili dan zimbabvea, pa njihova ambasada, ili jos bolje emigranti entuzijasti organizuju zezanje (klopa, pozoriste, bioskop, diskoteka) a ceo grad je u tom fazonu, u kaficima samo africka muzika i pohovani skakvci :)
- jednom godisnje ****** i lezbejke mlate heteroseksualce

i pozdravljam ideju o kofisopovima

pa gradovi zapada su ti puni razlicitih narodnosti pa zahvaljujuci tome u odredjene djelove grada ne mozes ni uci
a da ne pricamo o cemerici...
jesi siguran da hoces to?

Back