Beograd blokiran

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.921

Beograd blokiran FOTO​

Novi dan i novi kolaps u Beogradu.

1730308530416.png

U glavnom gradu Srbije ponovo je gužva u saobraćaju, a posebni zastoji formirani su Brankovom mostu i Gazeli.

Veći broj vozila je i na Pančevačkom mostu, ali i na auto-putu na Novom Beogradu u oba smera.

U Takovskoj ulici kolone vozila mile.

1730308461206.png

Još jedan dan paklenih gužvi.
Više nema špica , ujutru i od 16 do 18.....:think:
Sada su gužve veći deo dana?

Počeli su radovi na Starom savskom mostu ili je u pitanju novi kružni tok UŠĆE?

Ajd vi sto ste informisani lepo neki krupni plan grada pa ucrtajte crvene tacke, da znamo sta zaebavaju ovi iz gradskih vlasti....to mora tako , to znam, to sam video kad su renovirali ustanicku , zaebavanje u zdrav mozak, a ulica je bulevarskog tipa moglo je za 5 dana da se odradi da niko ne primeti da je renovirana..

Onda nije strasno , mic po mic...
Inace sam zadovoljan snalazenjem vozaca i drskim upadicama u kolone i skretanje na levo i slicno...na smederevcu sam gledao pre neki dan , zadivljujuce bezobrazno a da se niko nije potukao a ni sudara nije bilo...ali je bilo svacega, bas ono zanimljivo...prelazaka na trotoar pa sa desne strane preko trotoara, pa tri vozila odjednom skretanje na levo , prvo ulazi , blokira telom prolaz, druga dva prolaze sa dalje strane, siri polukrug na levo i ukljucuju se u desnu traku, dok je leva blokirana telom ovog prvog...
Nista bez ragbi napada trojnim pokrivanjem...tacno imam utisak da su u mladosti igrali ragbi vozaci ....ili su gledali ili je balkan spontan...

Steta sto i kad imam mobilni ne setim se da snimim , tacno me hoce situacije, tako bizarne i tako krvolocne, a verujem da bi da nekako resim to sto me ne interesuje da snimim , moj youtube ili insta ili tik tok kanal bio u vrhu po orginalnosti i aktuelnosti i shokantnosti...
Hoce mene kamera ili scena...i ti sasavi dogadjaji..imam oko kad se desava nesto nenormalno u ljudima primetim da dishu drugacije...mogu da predosetim tuca kad ce da izbije...

Beograd blokiran FOTO​

Pogledajte prilog 1634578

U glavnom gradu Srbije ponovo je gužva u saobraćaju, a posebni zastoji formirani su Brankovom mostu i Gazeli.

Veći broj vozila je i na Pančevačkom mostu, ali i na auto-putu na Novom Beogradu u oba smera.

Pogledajte prilog 1634576

У чему је проблем? Гдје ти видиш колапс?

Poslednja izmena:

Beograd blokiran FOTO​

Pogledajte prilog 1634578

Pogledajte prilog 1634576

E vidite...

Meskisko Siti ima 22 miliona gradjana
Zo je malo više od ukupnog broja stanovnika u SFRJ
A znate koliko treba dijametralno sa jednog dela grada na drugi?
NAjviše sat vremena i 15 minuta

Znate zašto?
SVI DO JEDNOG se drže "nepisanih pravila kaldrme"

Aj sad ti zaustavi 2 seljobera u Beogradu pa im objasni...
Pre ćeš u dupe da im uguraš nego u glavu.

Zna Stojko zašto tražio posao na svojoj opštini na vreme...

Screenshot_20241030-114615_Instagram.jpg

Да питам због чега грађани не потпишу неки апел да се нормализује саобраћај,свако у својој општини,јер ово што се из године у годину примећује је мноштво нервозних људи што у градском превозу што у вожњи?

Pogledajte prilog 1634601

Да питам због чега грађани не потпишу неки апел да се нормализује саобраћај,свако у својој општини,јер ово што се из године у годину примећује је мноштво нервозних људи што у градском превозу што у вожњи?
Кружни ток се обично гради да би се избјегли семафори, е сад пошто су укакили мотку с тим кружним током на Ушћу, онда су му натакарили и семафоре, сад још једино да додају и неки надвожњак приде... :lol:

Back