Beograd je super hehehehehehehehehe zato što je jedini grad u Srbiji da je još jedan bilo bi bolje ovako šta je tu je .A da Beogradjanima je mnogoo teško da studiraju daleko im tri stanice ... od mamine suknje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne zaboravi da naftu devedesetih nisu svercovali beogradjani, oni su je samo papreno placali...
e bas me nasmeja ovaj deo posta...[pa placao je onaj ko je imao i morao a isto tako svercovao onaj ko je morao. budalastine!
a htela sam svasta nesto jos da napisem. Al cu pokusati kratko.
Samo cu reci da podele na ,,nase,, i ,,vase,, ...to je ono sto ne valja u celoj prici...slucajno znam neke odavde koji su nastanjeni u drugim gradovima-pa sta mi treba da im kazemo-go home?? budalastine.
i rdjavom k..cu dlake smetaju...
Elem, sve se svodi na jedno...ko je nama srbima kriv za ovu medjusobnu netrpeljivost?
U milion slicajeva ces se sresti sa situacijom gde ce ti pre pomoci recimo albanac nego srbin, srbin ce ti pre staviti prst u oko ili ti podmetnuti nogu....E TO JE NAS GENERALNI PROBLEM. Neko je vec pisao o tome i ja se slazem sa tim. I problem je sto se mi sami delimo na nase i vase. Strasno. Sami smo sebi vuk. Niko nas ne deli do nas samih.
ima postova ovde na koje mi se povracalo citajuci ih...strasno.
kao da je 1941 pa mi ,,nasi,, proterujemo neke koji nisu ,,nasi,,...ma strasno...po meni je moguca podela samo na dobre i lose ljude. nikako na ,,vase,, i ,,nase,,
evo bila sam kratka...![]()
Ako pljuju grad u kome zive, da, treba im reci. I pomoci u tome....slucajno znam neke odavde koji su nastanjeni u drugim gradovima-pa sta mi treba da im kazemo-go home?? budalastine.
Covek koji je dovoljno sujetan da svom prezimenu dodeli plemicku titulu nije bas primer "velike duse"....ocigledno prija biti malo jednakiji od jednakih...

Od kada je Sveta i Veka ljudi su se delili na "naše" i "vaše" i nema ničega loše u tome.
Loše je kada naši počnu da teraju vaše da zive i ponašaju se kao oni.
Onda jedna strana mora da odreaguje.Beograd i beograđani su čist primer otvorenog grada.Dakle , nije u pitanju ksenofobija več odbrana sopstvenog integriteta nad navalom subkulture koja preti da zatre nešto godinama stvarano, nekakvu posebnost i ustaljene normative civiizovanog ponašanja.
Zašto se "oni" ne bi prilagođavali ljudima i sredini u koju dolaze?
Nemoj mi reči da je obrnut postupak nešto normalno.
Naravno,
Tema nije ni na kakav način "separatistička" već se trudimo da odbranimo naše kulturno nasleđe, a to nam niko ne moze zabraniti.Uostalom kao ni njima.
Ako izvlačite reči iz konteksta, svašta moze da ispadne.

:::Vidim da te ne zanima Beograd Sto se tice skole Beogradjani zivotom u njemu dobijaju diplomu.Beograd je super hehehehehehehehehe zato što je jedini grad u Srbiji da je još jedan bilo bi bolje ovako šta je tu je .A da Beogradjanima je mnogoo teško da studiraju daleko im tri stanice ... od mamine suknje
:::Vidim da te ne zanima Beograd Sto se tice skole Beogradjani zivotom u njemu dobijaju diplomu.
tvoja deca trpe samo sto si im ti otac, mozda i shvatis jednom
))tvoja deca trpe samo sto si im ti otac, mozda i shvatis jednom
to je Vase misljenje.samo nam je taj kameleon trebao...

Чекајте мало, о чему се овде дискутује?
О последицама, чини ми се.
Било би лепо да се мало бацимо на узроке, тако би многе ствари биле јасније- ко је због чега дошао, да ли је баш хтео или га је нешто натерало/навело, да ли су сви дошљаци примитивци и да ли су сви Београђани (а да им је бар 5 последњих генерација из Бг-а) фин и културан свет....